Ja mam v triede jedneho takeho gamebler, hrbatý , šprt .Sam sa vyradije z kolektivu ....
Mno akurat ma zaraza to že je to uplny debil vedomosti nema zaidne len sa ucitelom vtiera a na yvsvedčku vyznamenaný :/ a keď sa ho pitam na nejake veci kedy zacala ww2 a on trepne ze 1980 tak to je už dost v piči
A ano robim si snehos randu ale aj zo mna ale aj ostatných
Ja mam kamarata co ma 23 a nemal ziaden vztah, ani sa nebozkaval ani nic ine...a nie je ani skaredy ani hlupy, len jednoducho este nestretol osobu s ktorou by to skusil, alebo ona s nim. Cize neodsudzujem a myslim ze je to sice zvlastne ale stava sa to.
poznám takých viacero nemaj strach a niesú to žiadny divní ani škaredí ľudia, akurát sú to ľudia ktorí viac rozmýšlajú, niektorí sú možno hanblivejší, iní možno moc nároční a neskočia zbytočne do niečoho... Ja osobne som tiež prepásol kooopu takých možnostíí a vobec to neľutujem
Neodsudzoval by som ho, čo je na tom, no tak nenašiel tú pravú, alebo sa moc hanbím, jeden môj kamarát sa bozkával tuším prvý krát až v 21 rokoch, lebo bol straaašne hamblivý, a potom sa zmenil, a už je normálny.
@nikecik myslel by som si o ňom, že ešte nestretol tú pravú. asi vieš čo chceš tak nejdeš do postele na jednu noc a to je dobre. ak to bude takto aj najbližšie dva roky, nič sa nedeje. potom už treba lepšie hľadať
čím starší tým vyzretejší, ja som mal 22 rokov, ked som začal s dievčatom chodit, s ktorou som sa rozišiel po asi 5 mesiacoch, boli to nádherné chvíle na ktoré rád spomínam, ale nehcem ju, (rozišla sa ona so mnou nie ja) ale jej len dakujem za spoločný čas s trávený, pretože som prostredníctvom mojoh vztahu s nou spoznal a vybral inú cestu, a ona mi to pomohla nájsť, som vyrovnaný, a velmi rád, že sme boli spolu a nie sme spolu
neposudzujem ľudí podľa toho či sa bozkávali abo nie...myslela by som si asi, že mal proste na baby smolu a hotovo...nevyraďovala by som ho z kolektívu ani nič...
Preco ho vyradovat z kolektivu? Prichadza sice o zazitok, ktory za to stoji, ale ...Raz pociti to spalujuce chvenie a pochopi... Niet nad tych par sekund pred bozkom plnych ocakavania a... Potom je to uz len na ludoch, ci zaradia spiatocku, vyssie obratky, alebo si ten bozk "len" naplno vychutnaju...
v pohode... neviem kam sa ti mladi ponahlaju... akoze je to nezvycajne, alebo skor by som povedal ze vzacnejsie, ak chalan tak dlho nemal ani taky platonicky vztah... ale myslim si, ze to je v pohode...
Ja som taká istá bola do 15tich... Takže mi to príde celkom normálne (pokiaľ to nie je nejaký čudák)... A určite mi to príde lepšie ako keď má 13 a má už všetko za sebou
Určite by som ho neodsudzoval a začo?? To je normalne proste si nenasiel tu pravu este a podla mna je to lepsie ako sa lizat kto vie skym a vytvarat si vztah na nejaky mesiac ci rok ja skor odsudzujem takych co zneuzivaju aby si len uzili a nevedia co mozu sposobyttakym cinom druhej strane
Ja si skôr myslím, že spoločnosť, v ktorej by toto nebolo normálne je skazená. Ja sám mám 19 a medzi kamarátmi, prvákmi na mojej škole, ktorý majú 15-17 som jediným panicom. Vadí mi to? Nie, veď oni sa nenormálne kurvia a v tom je podľa mňa problém. Čo už len z podobných ľudí, čo sa nemajú problém v jednu noc polízať z desiatimi babami a troma chalanmi bude, to naozaj neviem.
jéj ja si myslím ze je to strasne zlatéé a súhlasím s @ubosko -m, lebo povedal, ze čím viac počká, o to krajsie to neskôr bude... neodcudzujme ho ale obdivujme
vždy lepšie, než ako ja prvý bozk síce skôr ale v alkoholickom opojení ani neviem ako sa ten chalan volal radšej by som bola keby to bolo neskôr a s niekým kto za to stojí.. keď už je to ten veľký ,,prvý bozk,, a tiež som dosť dlho nemala chalana, počkala som si na takého, ktorý za to stojí a vôbec to neľutujem, že som nebrala prvé čo prišlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Mno akurat ma zaraza to že je to uplny debil vedomosti nema zaidne len sa ucitelom vtiera a na yvsvedčku vyznamenaný :/ a keď sa ho pitam na nejake veci kedy zacala ww2 a on trepne ze 1980 tak to je už dost v piči
A ano robim si snehos randu ale aj zo mna ale aj ostatných
a určite by som ho za to neodsudzovala. prečo? je to jeho vec. ja poznám kopu ľudí čo sa s nikým nebozkávali.
takže nemaj strach
lebo dnes čo tu jedna nemenovaná, čo včera prežila svoj prvý sex a oboznamuje tým polovicu Slovenksa, predviedla... tak ako fakt super.
Neodzudzoval by som nikoho za to.
@Alfoethur Vzhliadnuc na tú fotku sa nečudujem Ber to ako humor
Dievča, ktoré má 0 rokov, jedného chalana a už sa bozkávala?
Cudzie záležitosti sú mi ukradnuté, pokiaľ sa ma bytostne netýkajú.(A občas aj keď sa.)
napr. s @2 @Anthvillie
je lepsie ak mam 18 za sebou niekolko "vztahov" a sexualnych partneriek /pritom vsak psychicky som stale nedostatocne vyzrety/
alebo ak mam 22 za sebou sice ziaden vztah, ale uz urcity uceleny nazor a taktiez i stabilitu z hladiska psychickeho vyvoja
a ked i 25.. proste je to kazdeho vec. to ze sa kazdy ne.. po dovrseni 15,16,17 ci kolkateho roku o tom cloveku svedci a nemyslim ze v zlom.
a k teme ..myslim,ze to je normalne pokial niesi nejaky "divny" cloviecik mozno si mal len smolu na dievcata..to tak no..