Zuajimalo by ma ( hl z muzskeho pohladu) co by ste si pomysleli o dievcati kt je pekne, inteligentne, stale panna a este nemala vztah. Ofc neni veriacia, lesba, asexulka atd.
Asi by ma zaujímal dôvod, ale určite by som si nemyslel nič zlé. Minimálne čo sa toho sexu týka. Bez akéhokoľvek vzťahu v tom veku je možno trochu nezvyčajné, ale aj to príde neboj Výška to istí. Ak to tak bude do 30ky, tak potom to môžeš začať riešiť ako problém
Že nemala šťastie na vzťah, doteraz sa tým nejako extra nezaoberala, preto ho aj nemala, možno, že je veľmi náročná na vzťah, má vysoké požiadavky. Alebo že má niečo dôležitejšie na práci (vzdelanie pr.), čo môže byť dôvodom, že zanedbáva túto stránku...veľa je toho.
tiež som taká bývala... a je to úplne ok. A to ani nie som introvertka ani nič z vypísaného. S nikým konkrétnym som proste byť nechcela, tak som nebola.
ako kazdeho osobna vec ako si zajebava vlastny zivot a cas, ale pre mna nepredstavitelne, ze by som najlepsie roky zivota kedy som mlady, vykonny, zdravy, plny energie a bez zavazkov a extra velkych povinnosti, ze by som nemal priatelku, mnoho sexu a volnosti a uzivania si zivota... a iba kdesi sam (keby som zena) v 19tich sedaval po veceroch s mackou ... a potom v 40tke budu po zoznamkach take tetusky vypisovat ako na jesen zivota hladaju zivotneho partnera... mladost, energia, volny cas sa uz nevratia...
zivot si treba podla mna uzit zo vsetkych aspektov, aj citit pocit milovania, tuzby, vasne, vzrusenia, spolocnych chvil s druhou osobou, zazitky, spomienky
Ja si myslím, že je to super ... Nevadi keď to príde tak to príde. Len blbé je, že proste nemala si chlapa a nakoniec presne tento typ žien naletí nejakému chujovi, psychopatovi čo ťa bude ovládať a nakoľko si nemala chlapa nerozoznáš čo je prípustné a čo nie. A pravdepodobne padneš do toho až po uši
proste kopa ludi nevie pochopit, ze clovek co nema zaujem o nikoho a nejde len o vztah vobec nemusi byt introvert, kludne aj najvacsi extrovert nemusi mat zaujem stretavat a spoznavat novych ludi a to sa tyka aj vztahu...
mna by urcite mnoho ludi, co ma az tak nepozna a proste vidava z videnia opisalo urcite ako tichu, mozno hanblivu a pritom javim len cisty nezaujiem a velakrat idem skoro vsae sama a travim cas sama a z aintroverta sa veru nepovazujem
Sú 2 prípady: ak je sama, ale vzťah chce, tak je buď hanblivá, introvertná, nechodí moc do spoločnosti, má vysoké nároky na partnera, nemala príležitosť alebo nepozná nikoho s kým by chodila.
Druhý prípad je, že nikoho ani nechce lebo jej to tak vyhovuje, ale to už neviem, to už nie je môj prípad
@simkkka nehovoril som iba o sexe ... "zivot si treba podla mna uzit zo vsetkych aspektov, aj citit pocit milovania, tuzby, vasne, vzrusenia, spolocnych chvil s druhou osobou, zazitky, spomienky"
rozhodne si myslim ze stále lepšie ako tie co v sebe mali už 20-30 penisov a maju len 19rokov...alebo ked pocuvam tie 15rocne jak si vymienaju skills o blowjoboch a ja v ich veku som riešila akurát tak IN-ko a high school musical.
Fakt nerozumiem. Čo je na tom? To už si pripadám ako v nejakom americkom "teen" filme, kde každý rieši len to, ako kedy s kým príde o panenstvo/panictvo. Preboha veď život sa netočí okolo sexu. Je to normálna súčasť života, niekomu to chýba viac, niekomu menej. Ak si dievča, ktoré nemalo vzťah, je to o to normálnejšie, lebo to aspoň znamená, že nedáš hocikomu. A to, že si ten vzťah nemala je tiež úplne normálne, proste asi nechceš niečo nasilu, samoúčelne. Keď to príde, tak to príde a nezáleží na tom koľko máš rokov.
no boze, odmietla zopar idiotov, ktori jej ponukli sex...a co ako ma byt? i jas som uz odmietol zopar zien,ktore chceli len sex (a sa divili,ci som gay)...lebo pre mna sex nie je zmyslom zivota a sex bez lasky je uplne bez chuti. proste slecna asi potrebuje intimitu, citit,ze nie su len jedno telo,ale aj jedna dusa a ked takeho este nenasla,tak nemusi hned dat nejakemu debilkovi,aby si uspokojila potreby jak zviera.
@blanc ked je baba panna, je to vacsinou jej volba...ked je chalan panic, tak je to tiez volba, no nie jeho, ale vsetkych bab v okoli. preto to takto funguje.
@notme dik, tak nejak som to myslel. Ze sme si my ludia skulturnili sex je velmi mile a slachetne, ale stale je to zivelna hra pohlavi. Samce nahanaju samice a tie sa bud podvolia alebo nie. Ospravedlnujem sa moralistom, ale chlap ktory po osemnastke tvrdi ze je panic lebo to tak chce, je pre mna alibista. Dievca v tom veku si proste vybera. Priroda.
mamma mia tu ked baba nešuká v 19 ako fretka a nemá vzťah, tak si neužíva podľa niektorých života....takže tí čo to takto vedie - užívanie si života je v niečom inom, nie v pol hodine sexu a v tom, že váááu mám frajera
pre mňa úplne v pohode - vlastne - ja som v 19 tiež taká bola a nemám pocit, že by som si život neužívala len preto, že som bola bez chlapa, môj maturitný ročník bol jedna veľká párty a mám kopec super zážitkov a spomienok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
to, že žena neotrčí, je úctyhodné, to, že muž nezasunie, je na hanbu.
wow.
zivot si treba podla mna uzit zo vsetkych aspektov, aj citit pocit milovania, tuzby, vasne, vzrusenia, spolocnych chvil s druhou osobou, zazitky, spomienky
nic dobre
ked sa dievca na ulici vyzlecie tak k nej pribehne 20 chlapov
ked sa chlap na ulici vyzlecie do 20 sekund je prazdna ulica
veď to vôbec nie je na škodu alebo čo, skôr naopak (otázka totiž znie akoby to malo byť niečo negatívne)
proste kopa ludi nevie pochopit, ze clovek co nema zaujem o nikoho a nejde len o vztah vobec nemusi byt introvert, kludne aj najvacsi extrovert nemusi mat zaujem stretavat a spoznavat novych ludi a to sa tyka aj vztahu...
mna by urcite mnoho ludi, co ma az tak nepozna a proste vidava z videnia opisalo urcite ako tichu, mozno hanblivu a pritom javim len cisty nezaujiem a velakrat idem skoro vsae sama a travim cas sama a z aintroverta sa veru nepovazujem
Co vsetko este nie si?
@33
Druhý prípad je, že nikoho ani nechce lebo jej to tak vyhovuje, ale to už neviem, to už nie je môj prípad
rozhodne si myslim ze stále lepšie ako tie co v sebe mali už 20-30 penisov a maju len 19rokov...alebo ked pocuvam tie 15rocne jak si vymienaju skills o blowjoboch a ja v ich veku som riešila akurát tak IN-ko a high school musical.
a spolu si zalozia stastnu a stabilnu rodinu
taka co isla kade-tade, tam nebude vela stastia
pre mňa úplne v pohode - vlastne - ja som v 19 tiež taká bola a nemám pocit, že by som si život neužívala len preto, že som bola bez chlapa, môj maturitný ročník bol jedna veľká párty a mám kopec super zážitkov a spomienok