1) čo robiť proti kŕčom ? vždy keď som v bazéne a ohnem nohu ( ) tak po tom dostávam stále do palcov kŕč.. :/ úplne sa mi tak zohnú prsty.. ale väčšinou sa prejdem a potom to prejde.. neviete nejaký iný tip ?
1) kŕče mávam aj ja...nielen vo vode...ale môže to byť spôsobené studenou vodou...tebe sa studená možno nezdá, ale nohám áno...ja vždy idem proti kŕčom...teda ohnem nohu či chodildlo v opačnom smere...
1.) Neviem, je hrozné napríklad keď spím a zrazu dostanem kŕč do lýtka a musím vyskočiť na posteli, to jediné ako-tak pomôže, navyše ja mám takú tú posteľ hore, takže musím si aj dať pozor, aby som nespadla. To pri kúpaní proste býva.
Ked máš kŕč, tak urob flex (to je opak špičky) ale strašne silno a môžeš si pomôcť aj rukami, tak feeest silno si ťahaj vystrenú nohu k sebe (konkrétne môžeš prsty). Tak fajne natiahneš svaly a za pár sekúnd kŕč prejde Mne to pomáha hneď Neviem či pochopiteľne som to napísala ...
A k tým stehnám, tak to mám rovnaký problém, ale jednoznačne účinne pomáha balet ... akékoľvek cviky z baletu cvič a uvidíš ten rozdiel a cvič to pomaly ako správny baleťák Držím paľce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
2) obal ich tym sivym alobalom a tak cvic.. vypotis ovela viac
2.) Bicykel.
2/ také niečo ale trochu väčšie
@krutafunebracka
2/ Nemôžem bicykel :/ ani atletiku .. :/
kvôli jednej chorobe čo máám :/ (Osgood Schlachter)
2/ skús behať, rob drepy, stehná ľahko spevňajú ...
2.) pravdepodobne nič, možno je to genetikou
neviem či to sú práve svaly.. a to ešte kým som nemal ten zápal som každý deň behal 10-15 km / bicykel / poprípade snowboard .. :/
A k tým stehnám, tak to mám rovnaký problém, ale jednoznačne účinne pomáha balet ... akékoľvek cviky z baletu cvič a uvidíš ten rozdiel a cvič to pomaly ako správny baleťák Držím paľce
dík za radu