Nejaké tips&tricks; ako by som takúto sumu mohla zarobiť,
samozrejme, ak nerátam víkendové brigády (keďže som študent).
AAA nie, svoje telo tiež neplánujem ponúkať
nuz, kedze som sa pri prekladaní vedela hecnúť na 100 eur za tri dni pri com mi ale skoro zhorel mozog,tak ti uz staci len skvela znalost anglictiny, nervy, energia, schopnosti a kontakty a si taaam
sorry neviem ti pomoct
ale tak, si najdi nejaku narazovu brigadu na par dni, a to by si mala stihnut
@20@dreams155 ..tak ne každému sa chce, a má nervy a žalúdok, na to robit ..telefonistu a telemarketing pre ovb a pod. výjeby.. :-S
..prevolá aj gaťe.. :/(
tak to je možné no, tiež som skúšala robit také .."$&%'# , tieto MLM, (1.Stav.Sporitelna, GoldKonto-Zepter - ale tam boli fajn aspon tie odborné predníšky, všetko o zlate, monetárny systém, makroekonomie, a finančníctvo, gold, a pod. ),
..a čo by som tam bola aj 10 rokov, ..len čo som zbytočne prevolala x kreditov.. (a občas si pokecala s ludmi )
..dneska už ludia nechcú nič, odmietajú, čo by si im aj tú zlatú(24karátov.) 1kg tehličku vložil priamo do rúk .. :letim:
Vies co ti odporucam? Promoterku robit Vies taku tetu co ponuka napr. jogurtiky, kavicky alebo ine ochutnavky v obchodoch. Je to fajn brigadka a aj dobre platena Inac mozes este na nejake inventury prist pomoct alebo do tesca, do kauflandu ku pokladni. A tak no, zhanat si brigadky, pozerat inzeraty..
A decká ndám vám jednu radu do života, jebte sa na brigady f tesku za pokladnami a podobne
Hlaajte si brigády ktoré su v niečom nové odlišné, kde sa naučíte kopu nových vecí...
Nemyslím jazyk ale zručnosti spoznavajte nových ludí počuvajt ich nápady kde smerujú...
Ked som nastupil do svojej prvej práce na školení mi povedali, aj ked viete že tu ste len dočasne skúste sa naučiť čo najviac nového
Naučil som sa čo najviac , detto dalšej a dalšej práci nasával informácie zužitkoval a teraz Robím niečo nové, marketingovo na dobrej urovni a presvedčím ludí že to proste potrebujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
sorry neviem ti pomoct
ale tak, si najdi nejaku narazovu brigadu na par dni, a to by si mala stihnut
A Janko Tribula o tom spraví reportáž.
jop, uaf
Kebyže padla čierna?
Začala by šľapať, bo by bola zadlžená.
Taký malý peniaz za 3 týždne.
V pohodke mám za jednu zmluvu.
Smutné dosť.
Z môjho hľadiska padne nula.
..prevolá aj gaťe.. :/(
No vidíš, aspoň sa mám finančne veľmi dobre.
Predstav si koľko zmlúv mám za mesiac a vynásob to x cca200€.
Neboj, nie si jediná, kto má také uštipačno - závistlivé reči.
..a čo by som tam bola aj 10 rokov, ..len čo som zbytočne prevolala x kreditov.. (a občas si pokecala s ludmi )
..dneska už ludia nechcú nič, odmietajú, čo by si im aj tú zlatú(24karátov.) 1kg tehličku vložil priamo do rúk .. :letim:
(..ale v I.SS boli fajn, dali aj notas )
Aj mne sa to zo začiatku nechcelo robiť. Kamarát ma dotoho dotlačil a doteraz som vďačný za to.
Ale ja som taký typ človeka, že do všetkého sa pustím a povŕtam to do bodky.
Sadnem si na kávičku s klientom, poblábolám mu, podpíše zmluvu a peniaze v"kapse".
Treba mať chuť na takú prácu. Aj keď viem, že toto do dôchodku nebudem robiť, sú iné sny.
Aj keď sú nápady na rozvoj "biznisu" treba začiatočný kapitál, ktorý ti nie každý investor len tak dá.
Takže, tu na SR to je omnoho zložitejšie. Najlepšie sa zakladá firma v USA.
Hlaajte si brigády ktoré su v niečom nové odlišné, kde sa naučíte kopu nových vecí...
Nemyslím jazyk ale zručnosti spoznavajte nových ludí počuvajt ich nápady kde smerujú...
Ked som nastupil do svojej prvej práce na školení mi povedali, aj ked viete že tu ste len dočasne skúste sa naučiť čo najviac nového
Naučil som sa čo najviac , detto dalšej a dalšej práci nasával informácie zužitkoval a teraz Robím niečo nové, marketingovo na dobrej urovni a presvedčím ludí že to proste potrebujú
Konečne niekto, kto má cieľ.
dnes sa ta zarobiť aj na tom že budeš robiť trvalú yorkshirom
ale inak PMR rušička na nejakom velkom parkovisku a vybral by som pár aut
Niekde v marsku alebo v CZ najlepsie...
Ahoj, mne veľmi pomohla personálna agentúra, ktorá mi vybavila super brigádu za skvelý príjem.. Môžeš kuknúť sem: » proplusco.sk/...