prosím vás píšte sem rozumné názory a teórie o 3 svetovej vojne. Ja si myslím že 3 svetová vojna bude určite súvisieť s USA. Podľa židovských proroctiev je USA novodobý babylon, ktorý taktiež ako ten starý bude zničený. Podľa mňa to bude veľmi súvisieť s
no kvoli robe asi sotva skorej nejaké etnické alebo antisemmitizmus proti USA a roba prečo rusi by mali utočiť oni maju ovela viac ako amici a vojna bude asi kratko bo choromia americké mesta a bude po USA
podľa mňa ak by prišla vojna, tak by isto netrvala desať rokov, ak atomova bomba spôsobila škody viď Japonsko, tak nechcem videť,čo by spôsobili zbrane novoobjavené za to vyše polstoročie, čo ubehlo..
hmm cital som to visie a ked s tym nesuhlasite tak nevravte ze kraviny alebo co tak oditte ja som vam sem nekazal ist a ja viem ze to znie nezmyselne ale bude koli rope a minie sa za 40 rokov len o 20 rokov uz bude koli nej taka kriza z ktorej sa uz nedostaneme a ja viem ze rusi maju ropu pre seba lenze vtedy bude taky chaos koli tomu ze vsetci budu musiet ubrat so spotrebou a kedze usa spotrebuje najviac tak vznikne panika a napadnu ju ale o 20 rokov uz usa nebude pravdepodobne bude rozpadnuta na 6 statov
Ak bude 3. svetova vojna, tak urcite kvoli tym hovadam americkym. Vlastne tretia svetova vojna mala byt hned po druhej tiez kvoli zasratym amikom, nebola len vdaka tomu ze sa dohodli tusim s rusmi ci uz neviem s kym.
je veľa vecí, čo nevieme ... veľa utajovaných...takže nikdy nevieš, čo a ako sa stane.. ako povedal Einstein,"Neviem čím sa bude bojovať v 3. sv. vojne, ale viem, že v 4. sa budú ľudia biť palicami a kameňmi"
Zaujimave. Ale nesuhlasim s par vecami. Za prve Amerika ma dostatok surovin a neviem preco by rusko s cinou malo utocit na USA spolu s OPECOM. Rusko a Cina sa nikdy nemali velmi v laske a nevidim dovod aby sa davali dokopy. Rusy maju vlastne zdroje takze v pripade svetovej krizi zastavia vyvoz plynu, ropy a zacnu tvrdo obchodovat aby dostali to co nemaju. Amerika detto, navyse minaju zasoby inych statov a vlastne si setria. Cina ako taka si nemoze dovolit len tak zautocit pretoze USA je spojena s NATO a tento pakt bude drzat este dlho. A ak by sa o nieco snazil OPEC (aj ked vacsina statov odklada peniaze na ine ucty a investuje ich takze nebudu az v takej prdeli ked dojde ropa) + Amerika ma Izrael ako agenta provokatera ktory dokaze narobit v arabskom svete pekny bordel (vid napr 6dnova vojna).
Takze ak bude 3 svetova, tak to bude kvoli niecomu inemu ako ropa. Bud to zapricini rozpustenie polov a zvysenie hladiny oceanu a teda ludia sa z postihnutych oblasti budu musiet posunut vyssie a teda bude naval pristahovalcov. Alebo sa to vyeskaluje cez nejaky konflikt podobne ako 1 alebo 2 svetova.
Pre mňa za mňa nech totá skurvena amerika aj zhorí po hektároch... Do piči hádam si nedám diktovať ako mám žiť aj súložiť od nejakého skurveného hlúpeho burana z IQ 20 ktorý nevie na mape nájsť Austráliu a myslí si že Ježiš Kristus lezie cez komíny oblečený v červenom...
hmm cital som navrhy vysie a prosim vas nepiste tu nieco take ako kraviny, hlupost atd. piste len rozumne nazory ja som vam sem nekazal ist. a chavez americania maju pre seba ale ropy bude malo a vsetci ju budu chciet teraz maju dost ale o 20 rokov bude ropa mozno len v perzskom zalive a cina a rusko sa nemaju velmi v laske ale napadnu ju @frez mas pravdu modlime sa aby bola co najpozdejsie lebo ona bude ale nikto nevie kedy. Ak 3 svetovka bude koli rope tak na usa urcite budu zhodene bomby. @opitytankista co si ty myslis ze usa su bohovia ze vsetci su slabsi to sa mylis usa sa poklada za najsilnejsi stat na svete ale oni nevyhraju naopak po 3 svetovej vojne bude pravdepodobne usa nobyvatelna vyse 1000 rokov. Ja len dufam ze sa to nas tykat nebude
toto su chory ludia, co sa trasu pred niecim co nieje a akurat si tym kazia den!
co to bol za sialeny napad USA? ved polka sveta /no, mozno prehanam/ je v NATO. 3. svetova je blbost, moji rodicia pracuju na vojenskom utvare a tam sa uz na tychto temach nasmiali.
mame teraz vaznejsie problemy ako riesit vojenske konflikty, a len blazni sa zamyslaju nad takymito debilinami. a s kym by podla vas akoze mali bojovat?! s europou? spamatajte sa, politicky je to nemozne a aj moralne...vy mate svetovu vojnu len v mozgu, ak nejaky mate!!!
@wiwinka1 polka sveta mozno je v NATO ale NATO nieje stat a ked sa to nevyriesi teraz tak potom bude pozde. A toto je realne lebo ropy nieje nekonecno a od kedy sa tazi tak pribudlo vyse 2000000000 ludi pretoze zlepsila ekonimiku a ludia potom nehladovali ved ropa a zemny plyn su jedni z najvzacnejsich surovin na svete a ked sa minie tak bude vsetkym jedno aky su stat europa mozno nenapadne usa lebo je to silny stat ale napadne staty prezskeho zalivu. A kedze je vecsina europy v nato tak aj usa napadne tie staty. OPEC sa dohodnu s rusmi a s cinanmi pretoze cinania ropu potrebuju a rusi jej maju sice dost ale su s vecsinou statou OPEC spojenci rusi nam vypnu plyn a ropu. A to uz potom bude svetova vojna vies koli tym debilom americkym ktory nevedia co maju od hladu robit spotrebuvaju 1/4 vsetej ropy to je priblizne 250 gigabarelov tolko ani cina nespotrebuva a ty si myslis ze vojna v iraku bola koli teroristom no hovno podla novych zisteni do wtc vrazili americania alebo potrebovali ropu z perzskeho zalivu to koli nim to bude keby vsetci hodili teraz na usa atomove bomby tak mame pokoj ropa by nam vydrzala o 15 rokov viac
@lcnaonymlc A to, že intervencia USA a NATO do Iraku bola uskutočnená len kvôli rope je totálny blud. Financie investované do vojny v Iraku boli také obrovské, že ich ani zisk všetkej irackej ropy nepokryje.
A tvoja teória má aj ďalší zádrhel. Prečo zaútočili na Irak? Prečo nie na Saudskú Arábiu alebo Kuvajt? Veď oba tieto štáty mali (aj majú) omnoho väčšie zásoby ropy ako Irak a v tej dobe boli oproti nemu vojensky neporovnateľne slabšie. Prečo by útočili na lepšie vyzbrojený a menej bohatý Irak, keď majú oveľa lepšie ciele (SA, Kuvajt, Bahrajn, Katar)?
@lcnaonymlc koli rope by sa s europou nenamahali, maju ine problemy, akurat budu viac pracovat s tajnymi organizaciami, ale vojna nebude!bola by som aj napisala presny dovod, ale obavam sa, ze na nete to pisat nemozem.
vojna je vylucená...sila dnesných zbraní je taka ze by roztrhlo planetu....a kedze vo vojne neexistuju pravidla...tak bud vojna nebude alebo sa vsetci odpalime...oni to vyriesia inak...
@pectore planeta prezije vsetko len zivot na nej nie. @opitytankista ropa nieje len fosilne palivo ty si asi necital ine fora mno tak ropa sa pouziva k vyrobe vselicoho a keby bola ropa len fosilne palivo tak by som to tu nepisal pretoze by sme po minuti ropy pouzivali etanol. USA a NATO nenapadli saudsku arabiu pretoze s nou maju dohodu o vyvoze ropy ak o tom este neviete a kuvajt vyslobodili takze teraz aj tam maju podiel. Podiel nemaju len v spojenych emiratoch a ked som povedal ze usa nebude 1000 rokov obyvana to znamena ze na nu vypalia rakety naraz z 9 statov a z vyse 500 miest v nich takze sa usa ani nespameta a bude po nich
@lcnaonymlc Iracké zásoby ropy sú oproti zásobám SA minimálne a nikdy by nepokryli bilióny dolárov "investované" do vojny v Iraku.
A ako hovorím ak americké radary uvidia čo len jednu raketu smerujúcu na ich územie tak v tom momente bude vypálených opačným smerom 100 takých rakiet.
Napadnúť USA by bola samovražda vojenské základne majú po celom svete a narozdiel od zvyšku sveta majú najlepší protiraketový systém na svete Patriot III.
@opitytankista to je sice pravda ale samovrazda by to nebola pretoze tu raketu mozu kludne niest v lietadle este k tomu civilnom tych lietadiel by bolo vyse 300 co je asi 1/3 co lita nad usa takze by tie radary nic nezachitili potom by sa uz len pozerali ako mesta horia a potom by mohli vypustit rakety ale by nevedeli kde ich maju poslat pretoze tie civilne lietadla by vyzerali ze su z usa. Aj tak sa to da
@lcnaonymlc :Cár bomba bola najsilnejšia vodíková bomba sveta sovietskej výroby. Výbuch tejto bomby bol najsilnejšou explóziou spôsobenou človekom v doterajšej histórii. Pôvodné sovietske kódové označenie bomby bolo Ivan alebo Váňa. Oficiálne označenie je RDS-220 alebo Arzamas-16. Cár bomba bola viacstupňová vodíková bomba typu Teller-Ulam. Pôvodne bola koncipovaná ako trojstupňová, ale neskôr sa z dôvodu obmedzenia rádioaktívneho spadu odstránil tretí stupeň zo štiepneho materiálu (U238) a nahradil sa oloveným plášťom. Existovali tiež obavy, že výbuch v úplnej konfigurácii by mohol narušiť zemskú kôru v oblasti skúšok. NARUSIT ZEMSKU KORU!!!!Tým sa znížil aj jej výkon z vypočítaných 100 až 150 Mt TNT na výsledných 50–60 Mt TNT...v roku 1954!!! ...vieš čo je dnes odložene v niektorých muničných skladoch?...myslim si že roztrhať planetu na cucky...by v dnesnej dobe nebol az taky problem....takže vojnu vylučujem!!!!
@lcnaonymlc Americký systém na ochranu vzdušného priestoru NORAD, vie o všetkom čo lieta nad USA. Pokiaľ by tých 300 neregistrovaných lietadiel, okamžite nepristalo boli by zostrelené vyslanými stíhačkami.
@lcnaonymlc ty to po sebe aj citas???? Najskor hovoris o vypaleni rakie 9 statov z 500 miest, potom ze budu odpalene z civilnych lietadiel ktore vyzeraju (wtf? tak bud su a potom musis dotrepat nuklearne hlavice do usa, alebo nie su a daju sa lahko vystopovat) ze su z usa... Navyse ak by si chcel dat atomovu bombu/raketu do civilneho lietadla musel by si ju najprv previezt (to sa da lahko odhalit preto je na orbite tejto zeme niekolko spionaznych satelitov) a tiez upravit to lietadlo. Potom by to lietadlo muselo nahradit civilnu linku co je dost problem a az potom vstupit do vzdusneho priestoru USA... cize to sa ti lahko pise ale keby to je take jednoduche uz to davno niekto urobi. Navyse pokial chces odpalit ICBM (medzikontinentalnu balisticku raketu) tak ti ju este pred tym nez odstartuje odhali satelit + uz si urcite pocul o protivzdusnej obrane USA koncept je taky ze ma 3 stupne najskor sa raketa likviduje skor nez sa dostane do vesmiru, potom je tu 2 stupen ktory likviduje raketu ked klesa z vesmiru na ciel a 3 stupen je pripraveny ako posledna zachrana ktora zostreli raketu nad uzemim statu. Len pripomeniem ze pokial ju znici ktorykolvek z tychto stupnov oziarenia sa bat nemusis respektive jedine ze by si sa dostal do kontaktu s jadrom s poskodenym obalom.
A navyse zabudas na jednu vec a tou su atomove ponorky, ktore su v podstate konstantne na DEFCON 2 co je druhy najvyssi stupen pohotovosti a mozu zlikvidovat akykolvek ciel behom par dni a mozes mi verit ze keby supnes atomovku na USA tak jedna z tychto ponoriek ti expresne posle minimalne jeden darcek.
Podtrhnute a scitane 3 svetova vojna nebude, kazdemu je jasne ze by to znamenalo vyhladenie ludstva.
PS:k tej Tsar bombe len par faktov.
Zhodena z vysky 10,5km, detonovala vo vyske 4km.
Ohniva gula vybuchu bola viditelna do vzdialenosti takmer 1000km.
"Hrib" po vybuchu bol 64km vysoky a 40km siroky.
Vykon bomby bol podla prepoctv zhruba 1.4% energie co vyda slnko.
Vybuch rozbil okna vo Svedsku a otrasy citili vo Finsku.
Video:
Myslim, ze z tohto je jasne ze keby ju odpalia v plnej sile zem by asi nebola nadsena...
No takze som tu po dlhej dobe a uz som si zase par veci objasnil a par veci ako to snami bude asi vyzerat no vojna koli rope nebude to mate pravdu do 20tich rokov sa staty OPEC stanu statmi typu somalsko pretoze ropa uz nebude potrebna uz teraz niektore automobilky chcu robit auta na novy pohon nevycerpatelny pohon z ktoreho sa sklada 75% vesmiru je to Vodik...vodik je pohon buducnosti pretoze za menej bude viac... problem preco sa uz nespotrebuva namiesto benzinu je ze zatial nevieme efektivne ziskavat vodik z nasich zdrojov ale to sa coskoro verim vyriesi....a ani vojna pravdepodobne nebude niesom ten typ cloveka co nadvsetkym robi hurhaj nad 2012, WW3 a pod. tento blog bol zalozeny len koli vasim prispevkom a co si otom myslite vy... ale jedno viem isto nasledujucich 20-50 rokov tu bude velmi zle ceny budu stupat a cim dalej tym viac sa budu ludia delit na bohatych a chudobnych... a nebude ziadna stredna vrstva...bude velka politicka nestabilita ale kedze sme sa uz myslim dost poucili z minulosti nebude ztoho vojna ja si praveze myslim a verim tomu ze narody zacnu spolupracovat a spolu tieto problemy vyriesime ci uz s globalnym oteplovanim tak aj s ekonomikami statov...ved uz teraz sa vytvaraju technologie kde niektore uz len cakaju kym sa dostanu na trh napriklad som minule cital o takej masine nevem ako sa to vola som zabudol aj ako to pracuje ale je to masina ktora dokaze z akejkolvek znecistenej vody urobit pitnu vodu co je si myslim uzasne a velmi prelomove alebo tzv. ekodomy ktore su zatial drahe ale coskoro zlacneju tam netreba ziadne kurenie ani klima tam je to postavene jednoducho na prudeni vzduchu ze sa udrzuje vzdy rovnaka teplota bezohladu na teplotu vonkajska...este chcem podakovat ze sem prispievate mozete prispievat dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Takze ak bude 3 svetova, tak to bude kvoli niecomu inemu ako ropa. Bud to zapricini rozpustenie polov a zvysenie hladiny oceanu a teda ludia sa z postihnutych oblasti budu musiet posunut vyssie a teda bude naval pristahovalcov. Alebo sa to vyeskaluje cez nejaky konflikt podobne ako 1 alebo 2 svetova.
co to bol za sialeny napad USA? ved polka sveta /no, mozno prehanam/ je v NATO. 3. svetova je blbost, moji rodicia pracuju na vojenskom utvare a tam sa uz na tychto temach nasmiali.
mame teraz vaznejsie problemy ako riesit vojenske konflikty, a len blazni sa zamyslaju nad takymito debilinami. a s kym by podla vas akoze mali bojovat?! s europou? spamatajte sa, politicky je to nemozne a aj moralne...vy mate svetovu vojnu len v mozgu, ak nejaky mate!!!
A tvoja teória má aj ďalší zádrhel. Prečo zaútočili na Irak? Prečo nie na Saudskú Arábiu alebo Kuvajt? Veď oba tieto štáty mali (aj majú) omnoho väčšie zásoby ropy ako Irak a v tej dobe boli oproti nemu vojensky neporovnateľne slabšie. Prečo by útočili na lepšie vyzbrojený a menej bohatý Irak, keď majú oveľa lepšie ciele (SA, Kuvajt, Bahrajn, Katar)?
A ako hovorím ak americké radary uvidia čo len jednu raketu smerujúcu na ich územie tak v tom momente bude vypálených opačným smerom 100 takých rakiet.
Napadnúť USA by bola samovražda vojenské základne majú po celom svete a narozdiel od zvyšku sveta majú najlepší protiraketový systém na svete Patriot III.
Konflikty sa ešte dlho budú riešiť malými lokálnymi vojnami ako Irak, Palestína atd.
Ameriky by som sa nebál, Severná Korea vie napáchať oveľa viac škôd, kedže tam sú politici aj ľudia fanatici.
@lcnaonymlc ty to po sebe aj citas???? Najskor hovoris o vypaleni rakie 9 statov z 500 miest, potom ze budu odpalene z civilnych lietadiel ktore vyzeraju (wtf? tak bud su a potom musis dotrepat nuklearne hlavice do usa, alebo nie su a daju sa lahko vystopovat) ze su z usa... Navyse ak by si chcel dat atomovu bombu/raketu do civilneho lietadla musel by si ju najprv previezt (to sa da lahko odhalit preto je na orbite tejto zeme niekolko spionaznych satelitov) a tiez upravit to lietadlo. Potom by to lietadlo muselo nahradit civilnu linku co je dost problem a az potom vstupit do vzdusneho priestoru USA... cize to sa ti lahko pise ale keby to je take jednoduche uz to davno niekto urobi. Navyse pokial chces odpalit ICBM (medzikontinentalnu balisticku raketu) tak ti ju este pred tym nez odstartuje odhali satelit + uz si urcite pocul o protivzdusnej obrane USA koncept je taky ze ma 3 stupne najskor sa raketa likviduje skor nez sa dostane do vesmiru, potom je tu 2 stupen ktory likviduje raketu ked klesa z vesmiru na ciel a 3 stupen je pripraveny ako posledna zachrana ktora zostreli raketu nad uzemim statu. Len pripomeniem ze pokial ju znici ktorykolvek z tychto stupnov oziarenia sa bat nemusis respektive jedine ze by si sa dostal do kontaktu s jadrom s poskodenym obalom.
A navyse zabudas na jednu vec a tou su atomove ponorky, ktore su v podstate konstantne na DEFCON 2 co je druhy najvyssi stupen pohotovosti a mozu zlikvidovat akykolvek ciel behom par dni a mozes mi verit ze keby supnes atomovku na USA tak jedna z tychto ponoriek ti expresne posle minimalne jeden darcek.
Podtrhnute a scitane 3 svetova vojna nebude, kazdemu je jasne ze by to znamenalo vyhladenie ludstva.
PS:k tej Tsar bombe len par faktov.
Zhodena z vysky 10,5km, detonovala vo vyske 4km.
Ohniva gula vybuchu bola viditelna do vzdialenosti takmer 1000km.
"Hrib" po vybuchu bol 64km vysoky a 40km siroky.
Vykon bomby bol podla prepoctv zhruba 1.4% energie co vyda slnko.
Vybuch rozbil okna vo Svedsku a otrasy citili vo Finsku.
Video:
Myslim, ze z tohto je jasne ze keby ju odpalia v plnej sile zem by asi nebola nadsena...
Viac info je tu: » en.wikipedia.org/wiki/Tsar_Bomba...