Chcem len upozornit a spytat sa na vase reakcie tykajuce sa tohoto priam mytickeho roka 2012. Kazdeho urcite hned napadne koniec mayského kalendára, prechod po viac ako dvetisic rokov z veku ryb do veku vodnara,zopar astrologickych ukazov,ktore sa maju ud
Tusim zmena veku an vek vodnara ma nastat az po roku 2100. Kazdopadne urcite na kazdy den najdes predpovedane, ze sa stane nieco katastrofalne a keby sme sa tym mali riadit, tak sa zblaznime
Jadrové zbrane sú stále aktuálnym problémom. Vo svete je približne 30.000 jadrových zbraní, ktoré patria deviatim krajinám: USA, Rusku, Veľkej Británii, Francúzsku, Číne, Izraelu, Indii, Pakistanu a Severnej Kórei. Viac ako 1.500 z nich je pripravených na odpálenie 24 hodín denne, 7 dní v týždni...
zdroj:www.greenpeace.sk
Nemôže sa stať nič iné,ako to že niekomu jebne v hlave a použije niektoru s tých 1.500 jadrových hlavíc.A potom už iba chain reaction...
Ale čo sa týka globálneho oteplovania a podobných veci späté s prírodou,to sú dlhodobejšie javy a prídu neskôr.
Jadrovú hlavicu však môže niekto odpáliť aj teraz!
jedine čo pride je Boh, kedy? To nevie nikto, len otec. Preto sa o presnom datume nepiše ani v Biblii, aby sme bdeli, pretoze pán može prijsť kedykolvek. Keby sme vedeli čas a presny datum,kazdy by sa pripravil a čakal by, ale to je o tom, o tej viere že príde, pretoze to slubil, a slova bibli sa naplnaju od stareho zakona az po novy a koniec dejín. Ked pride Boh a dejiny sa uzavru už nik nebude mať šancu, bude rozhodnuté. Ano predpoklada sa rok 2012, ale, my nemozme čakať na rok 2012, pretoze v Biblii Boh nepiše že "prídem v roku 2012 deti moje, čakajte ma". On opisuje len udalosti, ktoré sa budu diať, pred jeho prichodom. Momentálne na Zemi prebieha 6-etapa apocalypsi, podla Biblie a jej opisu udalostí, a 7 je už len prichod pána na Zem. Tá 6, trvá najkratšie z tých 7. Kedy nastane koniec, nevieme, len ten ktorý nás pride nás božie deti oslobodiť. Teorie su rozne, ale pravá je len tá, ktorá je daná Bohom, vladcom a stvoritelom zeme a vesmiru, on rozhodne o všetkom, a nie ludské teorie, ktoré si moze vymyslieť kazdý. Ešte musíme trpieť viac a viac, az dokonca.
jediny rozdiel v mojom zivote, ktory podla mojich odhadov moze nastat je, ze zo vsetkych tych mystickych somarin zosaliem, ako ich furt musim dookola pocuvat.. okrem toho dalsi bezvyznamny rok existencie, ktory sa asi len tazko bude vymikat spomedzi ostatnych
Tak toto je už moc!Naozaj nemám slov.Trochu dejepisu by ti neuškodilo,aby si vôbec vedeľ čo je to fašizmus!A trochu si popozeraj niečo čo sa týka greenpeace a potom kecaj!
A ešte raz si prečítaj ten môj príspevok,aby si pochopil!Ale niesom si istý či ti to pomôže,asi tomu nepochopiš aj tak.
a ak sa dožijem roku 2012 ,čo je značne nepravdepodobné pri mojej terajšej životospráve, bude to taký istý ako rok 2008 2010 2848... základné veci sa nemenia len to čo je napiču sa buď zhorší alebo dojebe úplne..
Nech si tie svine založia stranu a keď ich zvolia nech robia tie hovadiny čo teraz! Niektoré nápady majú dobré, musím uznať, ale spôsob ako ich presadzujú je hrozný.
Samozrejme pokiaľ ide o druhú časť tvojho príspevku, môže to byť pravda, nevyznám sa do toho do takej miery aby som to mohol posudzovať, ale neverím, že je to až také kritické. Pravdepodobne si čítal tú greenpeace stránku príliš dlho a ovplyvnili aj teba
A mimochodom ten provokačný spôsob vyjadrovania si môžeš odpustiť.
nemam vo zvyku provokovať,ale uznaj že zelený fašisti je dosť tvrde povedané.
A nielen na toto.Na hocičo.Povedať na niekoho,keď to nie je pravda že fašisti,to je jednoducho moc.
Len to ma nasralo.
Ale vydím že si mi to vrátil tou vetou kde si napísal že ma ovplivnili.A moja odpoveď je,že ma neovplivnili.Na stránke greenpeace som bol asi 10 min.A prečo som s toho vystrihol ten článok o jadrových hlaviciach?Pretože je to pravda a nič ma nemuselo ovplivniť aby som tomu veril.
Kto ti povie pravdu?Organizácia ktorá bojuje proti tomu?Alebo štát ktrorý zbrane vlastní alebo ich armáda?
Nemám dôvod tomu neveriť pretože je to fakt a dnešný životný štýl je u väčšiny ľudí ,,zo dňa na deň´´a s toho vyplíva že takéto veci ľudí vôbec nezaújimajú,podobne ako teba.Never tomu že to nie je také kritické!
Síce,kritické to pre ľudí bude až vtedy keď niekto takú zbraň použije.Ale niesom si istý či bi to znovu zaújimalo niekoho,koho sa to netýka.
Ako mal byť roku 2000, 200x... alebo 2060, ked na nás určite padne veľký asteroid... alebo v iný dátum, ked si nejaký vodca super sekty zmyslí, že svet v tento a tento rok zomrie a len vy a hŕstka jemu verných ste vyvolení... samozrejme ak sa predtým nepokúsi o hromadnú suiciditu...
Ja som počula o roku 2029,čo predpovedal koniec sveta Nostradamus..zasiahne nás asteroid Neviem,tomu Mayskemu kalendaru moc neverím,šak takých už tu bolo,raz mali prísť nejaký štyria jazdci či niečo také a nič nebolo...ale ten nostradamus no neviem ked predpovedal dve svetové vojny,diktátorov,smrť Jána Pavla druhého a aj svoju smrť a všetko vyšlo...v 2029 uvidíme A ešte to s tym Majsym kalendaro sa ma stať presne 22.decembra 2012 ..
Skuste si na youtube.com vyhladat Ian Xel Lungold. Ten typek ma celkom zaujimavu prenasku na temu Maysky kalendar. Jeden z dovodov, ktory uvadza, ze preco kalendar konci 21.12.2012 (mimochodom je to den zimneho slnovratu, najkratsi den a najdlhsia noc) je ten, ze prestane existovat velicina, ktoru oznacujeme ako cas.
Tenpatic: S tou Bibliou by som pracoval opatrne. Tato knizka bola hodne upravovana a manipulovana. Uz to, ze prve casti Noveho zakona boli davane dohromady okolo roku 100 A.D nasvedcuju tomu, ze sa da ratat zo skresleniami. A Nicejsky koncil urobil tiez svoje(odstranenie apokrifnych evanielii).
Tato tema ma dost zaujala,vela som si o tom precitala...taketo veci ma vzdy fascinovali Neviem,nechajme sa prekvapit...raz som chcela nieco najst v Biblii...dosla som k Mt 24,Mk 13,Lk 21...skuste si precitat...a Mizu:ja osobne Biblii verim,nieco je v nej zvelicene,nieco je v nej obrazne povedane a neda sa to brat doslovne...treba len chciet niecomu pochopit a pochopis tomu...ale to je kazdeho osobna vec,nikomu tu teraz nehovorim nech si ihned zacne citat Bibliu
Ludia, koniec sveta pride ci uz chceme alebo nie. My sme ti, ktory si tuto planetu dosrali. Sami si mozeme za vsetky vojny a znecistenie. A kazdy raz musi zomriet. A to co sa na tejto planete deje je len a len nasa vina.
Nech svet ešte nekončí, lebo keby Slovensko nemalo majstrovstvá sveta v hokeji to by teda bol KONIEC SVETA !!! A teraz na vážnu nôtu, myslím si tiež, že sa nestane nič... a ak by sa zomlela nejaká vojna, nie je to žiaden osud ale iba to že ľudia robia somariny... A ak by to mal byť nejaký extra dátum, tak prečo nie 20.12.2012? Aby sa to pekne opakovalo? Okrem toho... mayský kalendár... a myslíte, že predpovedali aj zánik svojej civilizácie? Prečo s tým nič neurobili, ak to vedeli?
Bude to presne ako taky obicajny sylvester len by sme ho mali oslavit min. 3jnasobne pretoze taky velky rok akoje 20012 malo kto oslavy a prezije je to vedsia udalost ako hoc ktora nabozenska oslava lutujem ked som sa niekho dotkol, ale je to tak.(je to galakticky rok)
Po tomto roku by sme si uz maly konecne uvedomit ze ziadny boh a ani nejaky dalsi superman neexistuje, to znamena ze by sme mali pridat vo vede a to tak ze viac verit v techniku ako fyziku a chemiu ako prirodu, len cez tieto veci sa dostaneme dalej ako napriklad velky sen ako nielen moj ale verim ze aj vas ako dostat sa konecne za hranicu nasej slnecnej sustavy a spoznat preco vlastne sme ... a aby som neodbocil od temy, hlavne tento velky galakticky rok by mohol byt uz zivotnou startovacou ciarou pre cele ludstvo a to taku aby cele to nabozenstvo hodilo do minulosti a zacalo brat veci vazne. A preco ? Prave preto lebo ked sa raz fakt nieco stane tak aby sme boli pripraveny nieco robit a tak ked budete sediet v kostoliku a modlikat sa aby navas nieco nespadlo co je vedsie ako vase mesto tak verte ci neverte ono to neuhne pretoze ziadne nariekanie vesmirom nepohne, ale pohne nim nasa schopnost vymyslat, objavovat a zostrojovat.
Takze to zhrniem teraz vsetko do kopi ten kto chce ist dopredu a tuzbu spoznat veci okolo nas a mat sa lepsie verte vo vede a tym patri aj tento velky rok keby sme sa venovali uz davno tymto veciam vedeli by sme co nas caka, ale ten kto nema zaujem onic stoho co som pisal nech pekne krasne ostane v tom kostoliku ale zase nech nepodrazaju nohy tym co chcu ist dalej.
Rok 2012 neprinesie koniec sveta a ani jeziska nam neznesie, ale pripomenie nam ze je o jeden rok kratsie a my preto sa tomu musime postavit a zacat premyslat ako ist dalej nahor.
stale sa burlivo diskutuje o tom, coho sa kazdy boji. Inak to nie je ani o tomto roku 2012. Keby v ludoch nebol strach o ich zivoty, strach z toho ze sa nieco na ich zauzivanom stereotypnom zivote zmeni, nikto by o tom nerozpraval. Ja dufam, ze poriadna zmena pride, uz by bolo na case...
Ludia zijuci buducnostou, alebo ludia ktory myslia a hladia prilis daleko do buducnosti maju tendenciu ubiehat od reality, stracaju o nej prehlad a plytvaju casom.
každý kalendár ma koniec predsa, nechce sa mi tomu veriť že by malo prísť niečo ohromne velké ale trochu ma zaráža že ked si dám do vikipédie roky po 2012 tak sa mi ukážu velké politické udalosti ktoré su naplánované na tieto roky, a ked si dám roky dalej ako 2012 nič velké sa na tieto dalšie roky neplanuje ,prečoO?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
zdroj:www.greenpeace.sk
Nemôže sa stať nič iné,ako to že niekomu jebne v hlave a použije niektoru s tých 1.500 jadrových hlavíc.A potom už iba chain reaction...
Ale čo sa týka globálneho oteplovania a podobných veci späté s prírodou,to sú dlhodobejšie javy a prídu neskôr.
Jadrovú hlavicu však môže niekto odpáliť aj teraz!
zelených fašistov?!
Tak toto je už moc!Naozaj nemám slov.Trochu dejepisu by ti neuškodilo,aby si vôbec vedeľ čo je to fašizmus!A trochu si popozeraj niečo čo sa týka greenpeace a potom kecaj!
A ešte raz si prečítaj ten môj príspevok,aby si pochopil!Ale niesom si istý či ti to pomôže,asi tomu nepochopiš aj tak.
a ak sa dožijem roku 2012 ,čo je značne nepravdepodobné pri mojej terajšej životospráve, bude to taký istý ako rok 2008 2010 2848... základné veci sa nemenia len to čo je napiču sa buď zhorší alebo dojebe úplne..
Cital niekto pana tragacika?
Samozrejme pokiaľ ide o druhú časť tvojho príspevku, môže to byť pravda, nevyznám sa do toho do takej miery aby som to mohol posudzovať, ale neverím, že je to až také kritické. Pravdepodobne si čítal tú greenpeace stránku príliš dlho a ovplyvnili aj teba
A mimochodom ten provokačný spôsob vyjadrovania si môžeš odpustiť.
nemam vo zvyku provokovať,ale uznaj že zelený fašisti je dosť tvrde povedané.
A nielen na toto.Na hocičo.Povedať na niekoho,keď to nie je pravda že fašisti,to je jednoducho moc.
Len to ma nasralo.
Ale vydím že si mi to vrátil tou vetou kde si napísal že ma ovplivnili.A moja odpoveď je,že ma neovplivnili.Na stránke greenpeace som bol asi 10 min.A prečo som s toho vystrihol ten článok o jadrových hlaviciach?Pretože je to pravda a nič ma nemuselo ovplivniť aby som tomu veril.
Kto ti povie pravdu?Organizácia ktorá bojuje proti tomu?Alebo štát ktrorý zbrane vlastní alebo ich armáda?
Nemám dôvod tomu neveriť pretože je to fakt a dnešný životný štýl je u väčšiny ľudí ,,zo dňa na deň´´a s toho vyplíva že takéto veci ľudí vôbec nezaújimajú,podobne ako teba.Never tomu že to nie je také kritické!
Síce,kritické to pre ľudí bude až vtedy keď niekto takú zbraň použije.Ale niesom si istý či bi to znovu zaújimalo niekoho,koho sa to netýka.
Ako mal byť roku 2000, 200x... alebo 2060, ked na nás určite padne veľký asteroid... alebo v iný dátum, ked si nejaký vodca super sekty zmyslí, že svet v tento a tento rok zomrie a len vy a hŕstka jemu verných ste vyvolení... samozrejme ak sa predtým nepokúsi o hromadnú suiciditu...
a tak...
zomrime az po silvestri....
Po tomto roku by sme si uz maly konecne uvedomit ze ziadny boh a ani nejaky dalsi superman neexistuje, to znamena ze by sme mali pridat vo vede a to tak ze viac verit v techniku ako fyziku a chemiu ako prirodu, len cez tieto veci sa dostaneme dalej ako napriklad velky sen ako nielen moj ale verim ze aj vas ako dostat sa konecne za hranicu nasej slnecnej sustavy a spoznat preco vlastne sme ... a aby som neodbocil od temy, hlavne tento velky galakticky rok by mohol byt uz zivotnou startovacou ciarou pre cele ludstvo a to taku aby cele to nabozenstvo hodilo do minulosti a zacalo brat veci vazne. A preco ? Prave preto lebo ked sa raz fakt nieco stane tak aby sme boli pripraveny nieco robit a tak ked budete sediet v kostoliku a modlikat sa aby navas nieco nespadlo co je vedsie ako vase mesto tak verte ci neverte ono to neuhne pretoze ziadne nariekanie vesmirom nepohne, ale pohne nim nasa schopnost vymyslat, objavovat a zostrojovat.
Takze to zhrniem teraz vsetko do kopi ten kto chce ist dopredu a tuzbu spoznat veci okolo nas a mat sa lepsie verte vo vede a tym patri aj tento velky rok keby sme sa venovali uz davno tymto veciam vedeli by sme co nas caka, ale ten kto nema zaujem onic stoho co som pisal nech pekne krasne ostane v tom kostoliku ale zase nech nepodrazaju nohy tym co chcu ist dalej.
Rok 2012 neprinesie koniec sveta a ani jeziska nam neznesie, ale pripomenie nam ze je o jeden rok kratsie a my preto sa tomu musime postavit a zacat premyslat ako ist dalej nahor.
Takisto keď vkuse myslím na to že som chorý tak aj ochoriem... áno potvrdilo sa mi to zatiaľ vždy...
A keď budú ľudia vkuse rozmýšlať a nebodaj naozaj uvažovať o konci sveta tak možno fakt pár tých jadrových hlavíc poletí...
» neo.jpl.nasa.gov/risk/...
. . . NASA o tom nic nevie? No toto?
Do osudného dňa ostáva 1161 Dní, 13 Hodín, 36 Minút, XX Sekúnd
zdroj:
» rok2012.sk/...