Dnes je 21.12.2012, väčšina z vás si myslí že sa nič nestalo lebo už je večer... Ale ja som bol na 2012legacy.eu a ten dátum neukazuje len dátum, ale aj čas! 21 znamená 21 hodín, čo je 9 hodín večer a 12 ukazuje minútovú ručičku a 2012 dvanástka na konci
A ešte by som chcel dodať, nepíšte tu že: ,,som zvedavý čo napíšeš zajtra keď sa nič nestane..." Je mi jedno čo si o mne pomyslíte, ja sa len snažím pomôcť...
Dnes bolo O tom na rádiu Slovensko (RTVS), nejakí astronóm hovoril o tom že sa nemusíme báť pretože už by sme si niečo určite všimli (napr. obrovskú planétu na nočnej oblohe). Je to viac-menej iba vyvolávanie strachu v laikoch a máme sa pripravovať na Vianoce. Ešte vravel že aj keby sa niečo skutočne dialo, nezostalo by to v tajnosti pretože odborník je tiež len človek, atď... A ešte povedal že ľudia si spojili Majský kalendár s 2012 zbytočne pretože sa nič nestane. NEBOJTE SA !
@qwedsayxc ...okej, to že hystéria okolo tohto dátumu bude ešte pokračovať až do zajtra, to sa dalo čakať.
ale aspoň to kurva nespájaj s ježišom, lebo to s ním nijak nesúvisí, uvedom si že hovoríš o "proroctve", ktoré zaprvé ani neexistuje, a zadruhé ak by existovalo, tak by bolo vytvorené 2000 rokov predtým ako sa nejaký ježiš narodil, tak kua aspoň ty nebuď kokot a nemixuj mytológie ako ti robí dobre. plus dvojitý trapas, lebo neviem o tom že by biblia niekde hovorila o nejakej piatej dimenzii, a keby si ešte pred 50timi rokmi čo len vypustil slovo "astrál" tak by ťa z cirkvi exkomunikovali ty... paškvil. A ešte by ma zaujímalo prečo práve Zeus je antikrist (o tomto mám pocit že nebude čisto tvoj výmysel, ale niečo "oficiálne", ale aj tak by ma zaujímalo prečo).
P.S. predať svoju slobodnú vôľu, KOMUKOĽVEK je práve zaručená cesta do pekla
(Keď nič iné, vždy to bola moja obľúbená planéta. A viem, miešam dve mytológie, ale Saturn znie lepšie ako Kronos a pokojne tam miesto Dia mohol byť Jupiter).
ľudia už pôjdem off, ale naozaj, ostáva vám 25 minút... Vám sa to bude zdať zajtra že sa nič nestalo, teda tým čo nikam nepôjdu, ale keď nastane čipovanie, prosím vás, nedávajte si za žiadnu cenu čip!!! Za žiadnu cenu!!!
Veď ho nechajte! Uvidíme ako to bude zajtra u pošlem TS a spýtam sa ho ako prežil koniec sveta. A predstavte si že v niektorých krajinách to majú za sebou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Nathan, do toho!
» www.mojevideo.sk/video/17b5e/a_j...
ale aspoň to kurva nespájaj s ježišom, lebo to s ním nijak nesúvisí, uvedom si že hovoríš o "proroctve", ktoré zaprvé ani neexistuje, a zadruhé ak by existovalo, tak by bolo vytvorené 2000 rokov predtým ako sa nejaký ježiš narodil, tak kua aspoň ty nebuď kokot a nemixuj mytológie ako ti robí dobre. plus dvojitý trapas, lebo neviem o tom že by biblia niekde hovorila o nejakej piatej dimenzii, a keby si ešte pred 50timi rokmi čo len vypustil slovo "astrál" tak by ťa z cirkvi exkomunikovali ty... paškvil. A ešte by ma zaujímalo prečo práve Zeus je antikrist (o tomto mám pocit že nebude čisto tvoj výmysel, ale niečo "oficiálne", ale aj tak by ma zaujímalo prečo).
P.S. predať svoju slobodnú vôľu, KOMUKOĽVEK je práve zaručená cesta do pekla
neviem, na čom fičíš, ale nechcem to - a ty by si s tým mal prestať
3. Predať svoju slobodnú vôlu Pánu Ježišovi Kristovi, aby vás mohol vyslobodiť.
Len taká otázka za koľko by som ju mala predať ? Myslíš, že nemám isť pod milion ?
si mimo. trosku sfanatizovany. ale som rada, ze nie hystericky vyplaseny z "konca sveta". trochu egoisticky a vypocitavy...
toto bolo len k prvej casti, ta druha je uz... ina - pekne povedane.
A prečo práve Zeus?
Ja chcem, aby to bol Saturn!
(Keď nič iné, vždy to bola moja obľúbená planéta. A viem, miešam dve mytológie, ale Saturn znie lepšie ako Kronos a pokojne tam miesto Dia mohol byť Jupiter).
» www.mojevideo.sk/video/17b5e/a_j...
mimochodom.. to, že niekto nebude mať čip a bude zabitý, vyvracia teóriu že "Ježiš nás miluje všetkých" ..
ináč, @qwedsayxc tá štatistika čo tam máš, a to percento ľudí čo sa tam dostane, to prečo je také malé? ako ste to zistili?
to máte nejako kapacitne obmedzené v tej päťke?
uvidíme už o 3 minútky, či sa splní tvoja "predpoveď"
nič sa nestalo, bé bé