ziadam vsetkych aby o tyzden v nedelu 22.6.2008 o 14:00 nebol nikto na birdzde...davam vam to dostatocne vopred vediet, aby si kazdy stihol precitat tento oznam...jedna sa iba o 5 minut, takze 14:05 sa uz mozte znova prihlasit, ale 13:59 sa vsetci poodhla
kopa ludi sa tu pyta, prečo je svet zly. tak tu je konkretne jedna z mnohych odpovedí: pozrite len kolko ludi je tu zbytocne skodoradostnych. (14,20...)
No ja tu pravdepodobne nebudem - budem si uzivat slastnu 24hodinovu zabavku respektive uz bude zrejme po nej ale budem sa davat dokopy (predsa len 24hodinove bojove nasadenie si vyziada svoju dan)
Tomáš Abaffy, BIRDZ.SK - mne ide prave o to tu byt jediny cez den, lebo to sa asi este nikdy nestalo aby tu bol cez den len jediny uzivatel a chcem byt prvy komu sa to podari...
inac tiez si myslim, ze sa to minie ucinku a bude tu 300ludi online v tom case, ale tak za skusku nedam nic
drzim palce, aby sa ti to podarilo, dufam ze nezabudnem a neprihlasim sa
Ale ako sa poznam, tak zabudnem a prave vtedy budem pisat do nasho flame topicu o nabozenstve nehorazne dlhy prispevok a az ked ho dopisem, tak si vsimnem, ze je 14:03
Prosim pozor, mam obrovsky sen aby ste mi vsetci pozitivne okomentovali moje blogy a fotky a kazdy den navstevovali moju webku, aby som mal navyssie to tajne cislo a aby som predbehol vsetkych v rebricku GIRLS aj BOYS a stal sa panom Birdzu. Potom s Birdzom za chrbtom ovladnem cely internet!!!
budem dudriho konkurentkou, takze kaslite vsetci na dudriho webku, a vsetci navstevujte mna......ja ovladnem svet s birdzom za chrbtom....a dudri mi bude robit asistenta...mozno
50. to mam najradsej takych ludi, co tu budu naschval...mohla by byt ta funkcia nepriatelia na birdzi a vsetkych co budu v tom case on-line by som si tam podaval.
zajtra tu cely den nebudem, lebo idem prvy krat v zivote do Blavy (hura slight_smile:, ale v nedelu som tu ako na koni a dufam, ze od 14:00-14:05 tu nebude ani noha tak zhruba polhodinku pred tym budem este kazdemu on-line pisat TS, nech sa odhlasi, tak dufam, ze sa mi podari dosiahnut co som chcel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Hneď dám vedieť všetkým známym!
a niekto chce byt jediny na birdze
No oki, pomozem ti
Ja ta v tom podporim
Ak pekne poprosis, mozno aj hej.
inac tiez si myslim, ze sa to minie ucinku a bude tu 300ludi online v tom case, ale tak za skusku nedam nic
ked sa mi to raz podari urobit, tak som ochotny zmenit svoju kreslenu fotku za ozajstnu
Ale ako sa poznam, tak zabudnem a prave vtedy budem pisat do nasho flame topicu o nabozenstve nehorazne dlhy prispevok a az ked ho dopisem, tak si vsimnem, ze je 14:03
Prosim, splnte mi tuto drobnostku...
budem dudriho konkurentkou, takze kaslite vsetci na dudriho webku, a vsetci navstevujte mna......ja ovladnem svet s birdzom za chrbtom....a dudri mi bude robit asistenta...mozno
(Len tak medzi nami, pouvazujem o tom, ale pekne fifty 50 delime dobre?)
49. a just tu budem a okomentujem ti vtedy nieco, aby si na to mal pamiatku