23 číslo ktoré vedie k samovražde, alebo ľudská vsugerácia?
Tyka sa to filmu 23, a fakt by ma zaujimalo kolky z vas prepadli pocitaniu v datumoch narodenia, alebo mene, pretoze mna to chytilo a brata tiez, to je nejaka haluz na mozog.
no tak newme co aj za cislo 8 ale pre mna je urcite amgicke bo v poslednom case sa s suvislosti so mnou obiavuje castejsi ea ko by to bolo normalne al eiba od jednej noci...
jaaaaj... esteze mne vychadza presny logaritmus dvojnasobku tretej odmocniny z troch pri zaklade cisla pi deleneho permitivitou vakua... to sa poklada za pravy opak Azelovej konstanty...
nie, to co hovoris je druha moznost...existuju prave dve moznosti, jedna je ta ktoru si spomenul ty, druha je ta moja... (teda su 2 zname moznosti...vedci sa snazia najst aj tretiu, ale zapis ich vypoctov zatial zabral 8,2GB pamati...neide im to moc...pocitam ze ked budem mat takych 25 tak to vyrataju...)
ludia inak dufam ze tomu 23 neverite...bol to len film, ono sa na to dobre namotava, ale oni to tak maju presne vypocitane a do scenara napisali len vypocty ktore nejakym sposobom vytvaraju 23ojku
a prispôsobovali si to tak ako potrebovali....napriklad skuste vytvorit 23 z mojho datumu narodenia (3.11.1990) neverte neičomu len za to ze to funguje vo filme
aa, 42 uplny suhlas, 42 ozivuje a zabija a zamestnava supervykonne pocitace na par miliono rokov a potom.. 23.. tazko povedat, astrologia by mala byt tez kravina, tak preco mi vacsina horoskopov (ne tie v casopisoch, tie velke) vychadza? mozno tez len sugeracia...
jasné, 42 kto by nepoznal tie svetaborné knihy, som sa šúlala pri tom...jáj, a ja už celá paf, že čo im dá ten počítač za odpoveď, im opoveď je: 42! haluz no!
ludia ten film nebol o tom cisle ale o paranoikovi ktory sa nechal zmanipulovat blbovinami....ked clovek chce vidi akekolvek cislo vsade...takze nic to neznamena ....ten film bol len a len o paranoidnom mysleni
@44 o paranoidnom zmýšľaní z čísla. Pretože nemať to číslo, zrejme by nezačal. Teda možno by začal z niečoho iného. Lenže jeho paranoia vyvierala z jeho hlobokej psychiky, sám stratil pamäť pri tej nehode, takže čím viac sa v tom vŕtal tým viac prichádzal k svojej minulosti, i keď si to neuvedomoval.
Takže áno, ide tam aj o paranoiu, ale i o tie veci, ktoré tlačia na ľduskú psychiku. také absurdné, nevinné a dokážu zabíjať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
.
..
...
42! je to pravé číslo
teraz zomrieš lebo si sa dozvedel to tajomstvo
smola, dokonalosť vyjadruje 22!
nie, ten film bol dosť o ničom, Jimovi ani nesadla tá rola absolútne, čistý priemerný film
osmička je krásne číslo, je paradoxné, ale zároveň nie je...takže aj to je vlastne paradox, milujem to číslo, a práve mám prihlásenie 888krát
To je Azelova konstanta a vdaka nej pojdes hned do pekla a tam ta budem nadherne mucit naveky-vekov amen
Mixelle-ano, zomries...len nikto nevie kedy...
Odpověď na otázku života, vesmíru a vůbec je: 42
a prispôsobovali si to tak ako potrebovali....napriklad skuste vytvorit 23 z mojho datumu narodenia (3.11.1990) neverte neičomu len za to ze to funguje vo filme
sranda ked niekto nevie rozlisit realitu od vymyslu
buhuuuuu 23
som sa zabavila...veľmi reálny je
btw: co je pre teba realny film?? rosamunda picher??
a môj brat, mi z víťahu volal, že na paneli s tlačítkami je dva a tri, to je proste haaaaaaaaaaluuuuuuuuuuz!
24: je mi luto ale 3*11 je 33 takze v riti niesom
a je to proste film ludia
narodil sa 23.
spocitanim cifier datumu jeho narodenia vznikne 23
spocitanim cifier cisla jeho domu vznikne 23 .-D
a ja som taka dobra sesternica ze ho s tym vudy strasim .-D
Takže áno, ide tam aj o paranoiu, ale i o tie veci, ktoré tlačia na ľduskú psychiku. také absurdné, nevinné a dokážu zabíjať.