23. Rozumieš počítačom a oni tebe - Už len tento posledný bod mi nesedí - poznám pár žien - ktoré by ťa určite niekoľkonásobne prekonali v znalostiach do pc
1. Na 5 dní dovolenky potrebuješ maximálne jeden kufor.//ja tak isto
2. Rady pred pánskymi záchodmi sú kratšie minimálne o 80%// áno lebo chlapi majú jednu výhodu že možu šťať kde sa im páči
3. Pri prijímacom pohovore sa nikto nezaujíma o tvoj zadok.// tak o moj by sa určite nezaujímali
4. Nemusíš pri sebe všade nosiť kabelku.// hej..to je pravda! ale ja tú svoju rada nosím / pravda ak sa to dá nazvať kabelka/
5. Tvoje priezvisko ti zostane až do smrti// vrr toto ma sere najviac / ale pri mojom priezvisku je to pre mňa teoreticky vykúpenie /
6. Môžeš sa osprchovať a vypadnúť z domu za 10 minút.//ja za 5 min.
7. Pri sexe sa nemusíš báť, že prídeš o poctivosť, či o dobrú povesť.// áno lebo jebnutá spoločnosť nepozerá na chlapov ktorí robia deti všade kde sa dá...kurvač
8. Nikto z tvojich spolupracovníkov nie je schopní ťa rozplakať.// keď sme sa stali majstrami v ľad. hokeji tak moj otec, brat, strýko,sused,a bratovi spolupracovníci revali ako keby som im zomrela...ccc
9. Keď máš 34 a si stále slobodný, ľuďom to väčšinou ujde.// zase len prijebaná spoločnosť...a chlapi do 40 sú krepí...a ticho!
11. Všetko vyžehlíš obyčajnou kvetinou.// asi nie
13. Stačí ti súčasne vlastniť iba tri páry topánok.// AŽ???
14. Predohra je dobrovoľná.// fuck me
16. Nemusíš predstierať úpravu make-upu, keď sa ti chce iba na toaletu.// to niektorá robí?=O
18. Šedivé vlasy a vrásky ti pridávajú na výraze a charizme.// HEY..vrásky skôr u žien!!!
19. So 400 miliónmi spermií si schopný zdvojnásobiť svetovú populáciu.// škoda že len tých žien nie je toľko
20. Máš výhradné právo na diaľkové ovládanie televízie.// to máš skadiaľ???=O
21. Ľudia ti necivia na hrudník, keď sa s nimi bavíš.// ľudia??? CHLAPI!!!!!
22. Môžeš si kúpiť kondóm bez toho, aby si ťa predavač predstavoval nahého.// ja poznám iba jedného predava .... a aj to v našom Tescu, ináč na benzínkach , ale tam si hádam kondóm nebudem kupovať
23. Rozumieš počítačom a oni tebe// urazil si ma!!!!
1)kto vam kaze si brat na dovolenku milion veci a este dalsich 5 milionov veci si na tej dovolenke kupit???...a potom sa stazovat ze nemate v kufri miesto??
2)No neviem ako ty ale ja radu na zachod nepotrebujem a asi ani ty...ps:a baby to maju lepsie lebo nemusia rozmyslat ci sa im chce srat alebo nie...sadnu a uvidia ...a comu nechapem chodite tam pohufok a zachod na akcii je furt plny..
3)Preco niektore baby si na prijmacy pohovor beru veci ako je kabelka???...to vam tam ako pomoze nebolo by lepsie nezabudnut podklady ??
4)Na co nosite vsade kabelku ked aj tak skoro vzdy zabudnete kde ste daly to onu vec??a potom neviete nic v nej najst
5)Preco niektore baby si nehaju priezvysko svoje aj svojho muza???Nieje to troska trapne ked to citate na papiery???
6)Preco babam vsetko trva tak neuveritelne dlho???....sprcha nam trva tak 10-20 minut baba 30-1h...oholit sa a ostatne kozmeticke upravy nam 20minut(dokopy) a babam 1-2.5h
7)Preco sa baby boja ze pridu o dobru povest pri sexe???Ved si to nemusite rozdat s kazdym ale iba s tym ktoreho lubite a vidite a ste si iste ze vam za to stoji nie??
8)Preco ste baby tak precitlivene??Ked sa pohadaju dvaja chlapy vsetko je ok nadaju si do kokotou aj horsie a je to dobre...ale ked sa pohada kolega a kolegina a ten kolega jej len argumentoval co roby zle a ze furt ripe atd.a ona potom z revom uteka za nariadenim a je kazdemu pre smiech
9)Nechapem preco baby si myslia cim viac tej malty na tvary tim lepsie ved kolko krat je to horsie ako pred tym
10)A este toto ako nechapem preco baby maju veeeela topanok a stoho nosia iba tri pary oblubene a tych desat maju len tak doma??
11)a nechapem ani tejto diskusii ako chlapy sa maju lepsie????No neviem skor chlapy maju svoje minusi v zivote a aj baby takyto je to podla mna : : : : : :
to ako co?ty koko.ked som toto citala tak ma to dost ako prekvapilo...spomenul tu vsetko.vsetky k*k*tiny ale vela bodou s toho nie je pravda.napr. ma vyhradne pravo na ovladac od telky?chlape kde zijes?zeny su uz rovnopravne.
Ano je pravda ze ked sa chlap len o trocha lisi od opice tak uz je pekny ale to neznamena dokonaly a uzasny.ako neviem mozno si to myslel dobre popripade humorne ale preco si napr.nespomenul ze prave zeny su nositelky zivota a vela krat vas chlapov zachranujeme z blbych a trapnych situacii.Jasne suhlasim ze casto si berieme vela nezmyslov na dovolenky a ze po nas kazdy pokukuje a taak ale aj tak si myslim ze je to dost urazlive pre kazdu zenu.
tie body možno zhrnúť inak trochu takto: prežívajú v živote oveľa menej bolestí, o veľa vecí sa nemusia starať, a keď niečomu nerozumejú (nech ide o čokoľvek, vrátane vlastným myšlienok) zvalia to na ženy...ženské myslenie...ktoré prebieha aspoň ako takou evolúciou, zatiaľ čo mentalita opačného pohlavia sa vcelku nezmenila ani po stáročiach
@31 jo, od chlapa sa neocakava ze po tom, ako stravi cely den v robote este musi prist domov a uvarit veceru, pozehlit veci, hodit veci do pracky... A to je vekmi overene... A celkovo, v zivote to maju ovela lahsie...
moj zlaty, ty sa mozes kupat cele prazdniny bez obavy, ze s teba vyplave tampon alebo si narusis svoj panensky vienok! takisto sa vzdy zvaluje na ZENY ze sa pri pohlavnom styku nechranili a otehotneli, pricom je to vec oboch partnerov a nielen zeny!!!! takisto zeny ked zacnu pohlavny zivot musia priamo ZRAT antikoncepcne drahe tabletky s ktorych byvaju aj problemy a nie male, pricom vam , drahy moji, staci ist na operaciu bez celkoveho umrtvenia, podviazu vam semenovody a mozete robit to co predtym, len bezdetne!!!! takisto ked budete chciet deti, jednoduchou procedurou sa semenovody znova uvolnia!!!! ale vy neeeeeeee vy ste chlapi, ved preco by ste to nemali VYDRZAAAAAAAAAAT?????????
takze na zasmianie super, ale trochu reality by sa zislo.....inak, tych dovodov je minimalne desat krat viac!!!
@34 Ide tu o porovnanie velkosti, to je ten suvis... Kde mas napisane ze zenske ustrojenstvo je prisposobene na rodenie? Je prisposobene na donosenie dietata, ale nie na porod samotny... Vacsinu zien "roztrhne", ak ma rodit. Cize preto to mango a nosova dierka. Pravdepodobne ide o zhodu, co sa tyka pomeru dietata a.. no.. "dierky", jemne povedane, a velkosti manga a nosovej dierky. Chapendo?
@37 , Ano, je to ich ucel, to mas jasne Zena sa pri porode sice "otvara" a vsetko tam dole sa prisposobuje a pripravuje na dieta, ale je to len na maximalne (ak sa nemylim) 4 prsty. Potom sa to uz tlaci velmi velmi bolestivo von... Pravdepodobne to potom bolo porovnavane nie len v pomere velkosti, ale mozno aj bolesti, ktoru musis vyvinut, aby si to mango pretlacil
@42 A co ja viem? Nepracujem tam, inac by som ti povedala No, mozno by sa aj dalo, ale roztrhlo by ti kozu, sliznicu a vsetky chrupavky A ja ani nevravim, ze sa to da Len to, ze sa o to pokusas, a pokusat sa mozes kolko chces, v tom je ten hacik ......Hm.. ale ked si to tak vezmes, tak mozno intenzita bolesti pri oboch veciach je rovnaka, neviem ako to skusali, netusim, dajake vypocty mozno... vies, ako napr. Velkost toho vzhladom na toto atd atd... Nie vsetko sa musi skusat
@47 Nedavno som citala, ze vedci vypocitali akou silou mohol predchodca zraloka bieleho uhryznut a aku skodu mohol sposobit... To myslis ze ako vypocitali? Prostredie ine, objekt iny... Par milionov rokov dozadu, cize nemohli na porovnanie pouzit ani ludske telo... Nikdy nevies, co sa pouziva pri vypoctoch, co zohladnuju, co nezohladnuju, co sa rata, co nie.
prostredie by bolo iné, ak by chceli zo súčasnej sily žraloka v čeľusti vypočítať silu žraloka spred veľa rokov v plutve ... Takto je iný len akože objekt
@49 Jooj okej, okej, nechod na mna s takymi Ja tazko zvladam fyziku prveho rocnika, nie to uz take... Ale asi mali nejaky podklad vierohodny a nejaky dovod, aby to porovnavali
@52 Ale musis priznat, ze ked sa na to pozrieme nie tym takym velmi podrobnym ockom, ma to nieco spolocne... A v kazdom pripade je to narocne a nechcel by to absolvovat asi ziaden chlap... (A to uz radsej nehovorim o tom, ze zeny maju 9x vyssi prah bolesti, to by tu bola veeelmi dlha diskusia potom
@55 aj ked to tak mozno vyzera, nie, nebolo to pod mangom To zasa porovnavali co by urobil porod s muzom a co so zenou... Ale to radsej nejdem rozpitvavat
@58 asi to nie je trikrat lakave A fakristvo ako aj chodenie po skle je len o cviku a o tom, ci dobre slapnes, pohlavie sa tu nejak moc nerozlisuje Ale zeny ten prah vyssi maju pravdepodobne len co sa tyka porodu... Lebo inac mi to nejde do hlavy dajak
to by ma zaujimalo, ako to ti vedci vypocitali, aky je prah bolesti pri porode zeny a muza.. teda hlavne ten druhy pripad by ma zaujimal nebolo to nahodou v nejakom ultrafeministickom casopise?
@60 Ak to tak nutne potrebujes vediet, tak to bolo Zdravie, pravidelne odoberane Ja netusim ako to pocitali Kebyze viem, poviem ti A nahodou, teraz nedavno porodil chlap Sice to bola len prerobena zena ale aj tak
@77 A v najidealnejsom pripade si jednoducho mohol prehltnut svoju nutkavu potrebu reagovat na moj prispevok a la "mango" pretoze ocividne o zenach nemas ani sajnu
Preco najidealnejsi? Neviem... Mozno preto, ze moja "potreba" stale odpisovat na komentare pisane stylom podobnym tamtym vyssie zapricinila moje vysedavanie do "neskorych hodin" a potom krik mojej mamy
Zaver?
Keby si na to neodpisal, ja by som zila nadalej vo svojom klamlivom svete ze so mnou vsetci suhlasia a vsetko by bolo okej
koment nadomnou zabil no osobne si myslim ze chlapy by po druhom dni kramou skapali niekedy a pri porode prosili o smrt.....ale zas aj oni to maju v niecom horsie bo mat taky porast na tvary no konec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
23. pocitacom rozumeju aj baby
a este take ze nemusis mat kramy cely tyzden raz do mesiaca a nemusis rodit deti
ale to s tym predavačom aj mna napadlo
2. Rady pred pánskymi záchodmi sú kratšie minimálne o 80%// áno lebo chlapi majú jednu výhodu že možu šťať kde sa im páči
3. Pri prijímacom pohovore sa nikto nezaujíma o tvoj zadok.// tak o moj by sa určite nezaujímali
4. Nemusíš pri sebe všade nosiť kabelku.// hej..to je pravda! ale ja tú svoju rada nosím / pravda ak sa to dá nazvať kabelka/
5. Tvoje priezvisko ti zostane až do smrti// vrr toto ma sere najviac / ale pri mojom priezvisku je to pre mňa teoreticky vykúpenie /
6. Môžeš sa osprchovať a vypadnúť z domu za 10 minút.//ja za 5 min.
7. Pri sexe sa nemusíš báť, že prídeš o poctivosť, či o dobrú povesť.// áno lebo jebnutá spoločnosť nepozerá na chlapov ktorí robia deti všade kde sa dá...kurvač
8. Nikto z tvojich spolupracovníkov nie je schopní ťa rozplakať.// keď sme sa stali majstrami v ľad. hokeji tak moj otec, brat, strýko,sused,a bratovi spolupracovníci revali ako keby som im zomrela...ccc
9. Keď máš 34 a si stále slobodný, ľuďom to väčšinou ujde.// zase len prijebaná spoločnosť...a chlapi do 40 sú krepí...a ticho!
11. Všetko vyžehlíš obyčajnou kvetinou.// asi nie
13. Stačí ti súčasne vlastniť iba tri páry topánok.// AŽ???
14. Predohra je dobrovoľná.// fuck me
16. Nemusíš predstierať úpravu make-upu, keď sa ti chce iba na toaletu.// to niektorá robí?=O
18. Šedivé vlasy a vrásky ti pridávajú na výraze a charizme.// HEY..vrásky skôr u žien!!!
19. So 400 miliónmi spermií si schopný zdvojnásobiť svetovú populáciu.// škoda že len tých žien nie je toľko
20. Máš výhradné právo na diaľkové ovládanie televízie.// to máš skadiaľ???=O
21. Ľudia ti necivia na hrudník, keď sa s nimi bavíš.// ľudia??? CHLAPI!!!!!
22. Môžeš si kúpiť kondóm bez toho, aby si ťa predavač predstavoval nahého.// ja poznám iba jedného predava .... a aj to v našom Tescu, ináč na benzínkach , ale tam si hádam kondóm nebudem kupovať
23. Rozumieš počítačom a oni tebe// urazil si ma!!!!
isto to chlap pisal...si myslite ze co ste panmi sveta???
aj ten ovladac a kvetina ma nasrali :-!
1)kto vam kaze si brat na dovolenku milion veci a este dalsich 5 milionov veci si na tej dovolenke kupit???...a potom sa stazovat ze nemate v kufri miesto??
2)No neviem ako ty ale ja radu na zachod nepotrebujem a asi ani ty...ps:a baby to maju lepsie lebo nemusia rozmyslat ci sa im chce srat alebo nie...sadnu a uvidia ...a comu nechapem chodite tam pohufok a zachod na akcii je furt plny..
3)Preco niektore baby si na prijmacy pohovor beru veci ako je kabelka???...to vam tam ako pomoze nebolo by lepsie nezabudnut podklady ??
4)Na co nosite vsade kabelku ked aj tak skoro vzdy zabudnete kde ste daly to onu vec??a potom neviete nic v nej najst
5)Preco niektore baby si nehaju priezvysko svoje aj svojho muza???Nieje to troska trapne ked to citate na papiery???
6)Preco babam vsetko trva tak neuveritelne dlho???....sprcha nam trva tak 10-20 minut baba 30-1h...oholit sa a ostatne kozmeticke upravy nam 20minut(dokopy) a babam 1-2.5h
7)Preco sa baby boja ze pridu o dobru povest pri sexe???Ved si to nemusite rozdat s kazdym ale iba s tym ktoreho lubite a vidite a ste si iste ze vam za to stoji nie??
8)Preco ste baby tak precitlivene??Ked sa pohadaju dvaja chlapy vsetko je ok nadaju si do kokotou aj horsie a je to dobre...ale ked sa pohada kolega a kolegina a ten kolega jej len argumentoval co roby zle a ze furt ripe atd.a ona potom z revom uteka za nariadenim a je kazdemu pre smiech
9)Nechapem preco baby si myslia cim viac tej malty na tvary tim lepsie ved kolko krat je to horsie ako pred tym
10)A este toto ako nechapem preco baby maju veeeela topanok a stoho nosia iba tri pary oblubene a tych desat maju len tak doma??
11)a nechapem ani tejto diskusii ako chlapy sa maju lepsie????No neviem skor chlapy maju svoje minusi v zivote a aj baby takyto je to podla mna : : : : : :
: : :
: : : :
: : :
: : : :
: :
Ano je pravda ze ked sa chlap len o trocha lisi od opice tak uz je pekny ale to neznamena dokonaly a uzasny.ako neviem mozno si to myslel dobre popripade humorne ale preco si napr.nespomenul ze prave zeny su nositelky zivota a vela krat vas chlapov zachranujeme z blbych a trapnych situacii.Jasne suhlasim ze casto si berieme vela nezmyslov na dovolenky a ze po nas kazdy pokukuje a taak ale aj tak si myslim ze je to dost urazlive pre kazdu zenu.
2.To je pravda.
3.Kludne sa môžu zaujímať aj o mužský zadok,nie?
4.Kabelka je skôr výhoda..
5.Ja si ho nechám,a?
6.Pravda
7.Dobrá povesť?čo to je?názory iných=mfpč
8.Nikdy v živote by som sa nerozplakala v práci!
9.Doba sa už posunula a myslím,že dnes to príde už aj ostatným normálne ak sa to týka ženy.
10.Môže,nemusí
11.To nemyslíte vážne,že?
12.Ha!Keby chceme,tak my tiež!
13.Pičovina.
14.Ha-ha-há..
15.Pičovina.
16.Jasné,ale ved mi kludne môžme povedať "Idem šťať",ak sa vám to páči viac
17.Pozerajte tam kam máte a môžme aj my!
18.No to je pravda.
19.A kludne môžte aj rodiť.
20.Si si istý?
21.Pičovina.
22.
23.Pičovina.
1. Nemaju kramy
2. Nerodia deti/porodne bolesti a tak, (citala som v istom casopise ze je to asi take, ako ked si chces pretlacit mango cez nosovu dierku
3. Su menej casto znasilnovani (tak no, uznajte, je viac pripadov ked chlap znasilni zenu/dievca ako ked chlap chlapca)
4. Rodicia ich maju viac na haku... neznasam maminu vetu "Lebo je chlapec."
Asi tolko
4. Rodicia ich maju viac na haku... neznasam maminu vetu "Lebo je chlapec."// na mňa zase povedia...lebo je to Kamila!!!!!
Ale kľudne to môžeš skúsiť ak veríš hlodom "publicistov" v ženských časopisoch, ktorí nemajú čo písať a podobným indivíduám
ps: moje priezvisko mi zostane tiež do smrti
To nebol ziaden zensky casopis, ver mi Take bludy necitam, ako su tie casopisy..
No a kde je tda ten údajný súvis s rodením keď je jasné, že nosnú dierku nemáš prispôsobenú na pretláčanie manga?
takze na zasmianie super, ale trochu reality by sa zislo.....inak, tych dovodov je minimalne desat krat viac!!!
No odkiaľ asi viem, že je to na to uspôsobené?
Žeby to bol samotný účel ženských rodidiel ako orgánu?
Inak k tomu včerpávajúcemu vysvetleniu - Ďakujem pomer veľkostí sa môže zhodovať, no to ešte neznamená, že to je porovnateľné
aspon je sranda
@26 ja to poznam troska inak
boh stvoril muza ako prveho lebo kazdy musi zacat od 0
a podla mna suu tie body aj tak picovinaa
Hej, určite to testovali na širokej vzorke ľudu
Radšej vynechajme takéto teórie ...
Ok, mne je to jedno, tak vynechajme Ale aspon som sa nenudila
ale ako by to bez otestovania mohli vedieť porovnať?
Inak podľa mňa nie je možné prestrčiť mango cez nosnú dierku
A výpočty bolesti, to je už naozaj fantasmagória
ale dost veci tam je fakt na zamyslenie
a nech su argumenty už akékolvek
ženy maju u mna vždy aj tak rešpekt
Hm, vo vede sa pocitali uz aj horsie veci
V ideálnom prípade áno, keby sme poznali zákonitosti ... ale aj tak len v jednom prostredí ..
No tu sa nemení len objekt - dieťa ->mango, ale aj prostredie - rodidlá ->nosná dierka
No kde bolo iné prostredie?
prostredie by bolo iné, ak by chceli zo súčasnej sily žraloka v čeľusti vypočítať silu žraloka spred veľa rokov v plutve ... Takto je iný len akože objekt
Jasné, že na to mali dôvod
Nedostatok rozumu a kvalitného materiálu na publikovanie
A to s tým prahom bolesti bolo hneď pod tým mangom?
na tom by dosť zarobili ...
No veľa ľudí má isté tendencie si myslieť, že jeho problémy sú vážnejšie a väčšie ako problémy iných ...
V ideálnom prípade by si mohla plytvať životnou energiou ešte menej a nepísať tento príspevok
Neviem síce z čoho si to vydedukovala, ale vlastne je to pravda ...
Inak rád by som vedel prečo by prípad, v ktorom by som potláčal moje nutkanie reagovať najideálnejší?
Preco najidealnejsi? Neviem... Mozno preto, ze moja "potreba" stale odpisovat na komentare pisane stylom podobnym tamtym vyssie zapricinila moje vysedavanie do "neskorych hodin" a potom krik mojej mamy
Zaver?
Keby si na to neodpisal, ja by som zila nadalej vo svojom klamlivom svete ze so mnou vsetci suhlasia a vsetko by bolo okej
Tak sa ospravedlňujem za vzniknuté problémy
Ale tak diskusia nadovšetko, nie je lepšie sa porozprávať a obohatiť ako v posteli vylihovať?
na diaľkové ovládanie možno... no na telku nie... cha... a ste v háji, milí páni...