ja by som asi zavrela jeho rodičov a polepila ich celých nikotínovými náplasťami, debili. to decko má dva roky neuvedomuje si to. vidí, že sa na ňom bavia a ono sa teší, že robí niečo dobré, pretože to ľuďom okolo neho robí radosť.
kks, sama som tuhá fajčiarka, ale toto je fakt na zaplakanie
tak ako vcera... fajcim.. vychutnavam cigoooo a take male asi 5 rocne smradlave spinave dojde ze.. tetaaa aka si pekna, tetaaaa ake mas vlasy,tetaaaa DAJ CIGU
no masakeeeeer...
ale hovorim... cim viac malych opic fajci tym viac ich poumiera kym vyrastu...
@eraser dostal pruh a otec mu z lútosti dal cigaretu aby trošku utlmil bolesť. a chlapec sa stal zavistlákom. ako je to humus, ze k tomu ho doviedli rodičia, ale s tou cigou je nohorázny frajer.
To podla mna nie su zdrawy rodičia Ja som raz skusala Fajcit Ale mam 13 a nie 2 ... a moyi rodicia to zatial newedia Ale keby heey Tak by som sa nedozila buduce sk. roka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
....a ja nemám čo fajčiť, som si nekúpila cigarety : disappointed: Malý zmrd
síce je s tou cigou zlatý, ale aj tak.
ja by som asi zavrela jeho rodičov a polepila ich celých nikotínovými náplasťami, debili. to decko má dva roky neuvedomuje si to. vidí, že sa na ňom bavia a ono sa teší, že robí niečo dobré, pretože to ľuďom okolo neho robí radosť.
kks, sama som tuhá fajčiarka, ale toto je fakt na zaplakanie
Ved jeho rodičov smiech a chuť predvázať sa pred médiami prejde ked kvôli tomu zomrie.
wrrrrr xP
inac je to zvratene cele...
tak ako vcera... fajcim.. vychutnavam cigoooo a take male asi 5 rocne smradlave spinave dojde ze.. tetaaa aka si pekna, tetaaaa ake mas vlasy,tetaaaa DAJ CIGU
no masakeeeeer...
ale hovorim... cim viac malych opic fajci tym viac ich poumiera kym vyrastu...
cize berme si cinu prikladom xD
Prečo mu dal aj druhykrýt a stále dáva?
Súhlasím s @krutafunebracka , že ak mal absťák mal ho niekde zavrieť a ono by to prešlo a nie tú závislosť upevňovať ešte viac.
a ak ste si nevšimli, chalan nešlukuje, čiže to má s fajčením spoločné asi toľko, čo pandúr s pivom.