tiež som doma kvoli zdravotnému stavu a až od budúceho pondelku sa chystám do školy
a to že nemusím teda ani nemôžem chodiť v tejto dobe von sa mi iba páči...žiadne mrznutie...jak mi je len dobre
hahahahahahaha, chalan, bud rad ze su to 2 tyzdne len a bud rad ze mozes chodit, ja som zavrety medzi 4 stenami od 31.12 a mam rozdrbanu nohu takze si este zo 4 tyzdne doma pobudnem (neratam jednorazove vylety na skusky, bez toho by som sa zaobisiel)
moze si oddychnut ..od vsetkych ludi ktory ta hnevaju..vytriedit si sufliky..mozes robit co len chces...ja ked som bola tyzden chora som sa naucila upiect kolac ...
nhooo bol cas co som bol chory vyse mesiaca to mi nevedeli zistit co mi je ale potom to zistili ale inak by som bol doma len tyzden ale sme mali ist na lyziarsky a doktorka ma npustila tzeee budem doma a som cel iiist fest ... kasel ma drtiii
Um,, dosť oničom,,, celé vianočné prádnininy som si odležala doma,, a vyšla som až teras v sobotu,, ani teras nikam nechodím.,, nemôžem si to dovoliť,, teda okrem školy.. xD kde musím .. :-!
aj ked som chory tak nesedim doma, kludne vyjdem von aj ked mam 38-39 teploty a 2 tyzdnova marodka to je dost tazka choroba alebo iba obvodna tak povedala
Ja mám od začiatku Decembra ´08 tour po lekároch a ešte stále nie som ok, takže buď rád, že si na tom tak ako si... sú aj oveľa horšie prípady ako ty alebo ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a to že nemusím teda ani nemôžem chodiť v tejto dobe von sa mi iba páči...žiadne mrznutie...jak mi je len dobre