Páči sa Vám tento film? Je to super film, kto ho nevidel, a ma rad horory, nech si ho pozrie.. a prosím kto ma link na stiahnutie a mohol by mi ho poslať tskou? dakujem
Ja mam ten film strasne rada..No neni to tym ze tam je Ryan Reynolds(mozno trosku)
Ale celkovo ma to bavilo..sice nejak extra som sa nebala,ale sem tam ma miklo..hlavne pri tom typkovi ked isiel maly na wc a on sa zjavil v tom zrkadle..kamoska ta hned stresy davala a sme boli Ale dobre to bolo
3>15 zomries je rospravka to neni horor som pritom jedol a pozeral som to sam v nopci a ani troska som sa nezlakol nic proste nuda ...horor by mal byt realistickejsi napr viac scen viac sa hrat s kamerou a chybaju uz aj hororom napady je to shit
Tak jasne ze su ved vzdy su lepsie ale 3:15 by som nezaradovala k braku..Podla mna vatsia kravina bol prave ten texasky masaker motorovou pilou..Na tom som sa zase ja rehnila..Boli sme na tom v kine ale ten film bol sice podla skutocnosti,ale nechapem preco ho neurobili realnejsie..Typek sprintuje s motorovou pilou,spadne,drbne sa nou do nohy,postavi sa a sprintuje dalej?Dost odveci..Alebo len tak si nasije ksicht totho typka co zabil..Uplne od veci..
...čakala som od toho filmu viac... ešte náročky som ho pozerala o druhej ráno, aby som bola o 3.15 hore, no nič. Niektoré scény boli dosť gýčové, iné sa celkom dali... a na to, že to bol vraj horor, mi to až tak hororovo nepripadalo. Ryana Reynoldsa som ani nespoznala s tou bradou ale to je dobre, lebo podľa mňa to zahral celkom dobre. To, že to bol on, som si všimla až dodatočne v titulkách
.. 3.15 by som zaradila medzi pohodový filmík, ktorý nie je zlé pozrieť si v nejaký nudný večer.... taká pohodička...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
videl som všetky
17. guzer, si ma predbehol, ale aspon niekto si to vsimol
@3. fakt, sak to je len link
@17. guzer, si ma predbehol, ale aspon niekto si to vsimol
a kruh je lepsie japonsky... vlastne vsetky horory ktore sa tocia teraz v amerike a su povodne japonske su lepsie v originaly
a ked uz americke horory tak tie stare.... Omen, alebo Exorcista
Ja mam ten film strasne rada..No neni to tym ze tam je Ryan Reynolds(mozno trosku)
Ale celkovo ma to bavilo..sice nejak extra som sa nebala,ale sem tam ma miklo..hlavne pri tom typkovi ked isiel maly na wc a on sa zjavil v tom zrkadle..kamoska ta hned stresy davala a sme boli Ale dobre to bolo
.. 3.15 by som zaradila medzi pohodový filmík, ktorý nie je zlé pozrieť si v nejaký nudný večer.... taká pohodička...