Aké prípady poznáte, keď bol 2. diel filmu jednoznacne lepsi nez prvy diel? Prípadne pre vás subjektívne to tak bolo, hoci väčšinovo možno si to ludia nemyslia?
Môžete tiež uviesť prípady, kde bol prvy diel dobry a druhy diel radšej nemal ani byť?
Okrem toho je pre mňa zaujímavá séria predátor a votrelec, kde sú 2. diely vynikajúce, ale pri votrelcovi rozhodne nemozem povedat, ze dvojka je lepsia ako jednotka, hoci som velmi rad, ze je aj dvojka a niektore jej aspekty su urcite lepsie nez tie iste aspekty v jednotke.
Pri predatorovi je to pre mna trosku menej jednoznacne, lebo jednotka je podla mna pomerne rozvlacna, ale nemam odvahu povedat, ze jednotka je horsia nez dvojka.
sam doma 3 je bezkonkurencne najlepsia,
rozne bondovky by som dal pred dr. no,
HP je najlepsia 3jka,
zachrante willyho je najlepsia 3. cast (ok, velmi kontroverzne, ale stojim si za tym)
SW bola najlepsia 3 a 6
rychlo a zbesilo je zatial najlepsia 7 rozhodne
expendables bola najlepsia 2
asi aj blade 2 bola trochu lepsia ako 1
rodina addamsovcov bola naj 2
predator 5 je vseobecne povazovany za najlepsi (to nesuhlasim)
sialeny max bol naj 4
atd atd, viac mozno nabuduce, uz sa mi nechce
ale terminator 1 je isto najlepsia cast seria, aj ked aj 2 bola fajn
Dr.Who-Pán Času 01x12 Zlý vlk a+ Dr.Who-Pán Času 01x13 Každý svou cestou ...
Pán času - Doctor Who S06E06 Skoro lide, Pán času - Doctor Who S04E17 - Konec času - 1. část a Pán času - Doctor Who S04E18 - Konec času - 2. část
Nic ma nenapada. Problem je ze pri toceni filmu sa vecsinou neuvazuje o pokracovani a ked natocia dalsi film tak je to len dojenie penazi zo znacky. A pri filmoch ked sa uvoazuje o viac dieloch ako LoTR alebo Harry Potter tak si to drzi rovnaku uroven. Zo serialov ma ale rosekala druha seria Vindland sagy. Prva seria bola taka macho. My sme slni muzi, vsetkych rosekame, glorifikacia vojny a cti bla bla bla.... A potom druha seria cely tento machizmus a glorifikaciu vojny splachne do hajzla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Okrem toho je pre mňa zaujímavá séria predátor a votrelec, kde sú 2. diely vynikajúce, ale pri votrelcovi rozhodne nemozem povedat, ze dvojka je lepsia ako jednotka, hoci som velmi rad, ze je aj dvojka a niektore jej aspekty su urcite lepsie nez tie iste aspekty v jednotke.
Pri predatorovi je to pre mna trosku menej jednoznacne, lebo jednotka je podla mna pomerne rozvlacna, ale nemam odvahu povedat, ze jednotka je horsia nez dvojka.
rozne bondovky by som dal pred dr. no,
HP je najlepsia 3jka,
zachrante willyho je najlepsia 3. cast (ok, velmi kontroverzne, ale stojim si za tym)
SW bola najlepsia 3 a 6
rychlo a zbesilo je zatial najlepsia 7 rozhodne
expendables bola najlepsia 2
asi aj blade 2 bola trochu lepsia ako 1
rodina addamsovcov bola naj 2
predator 5 je vseobecne povazovany za najlepsi (to nesuhlasim)
sialeny max bol naj 4
atd atd, viac mozno nabuduce, uz sa mi nechce
ale terminator 1 je isto najlepsia cast seria, aj ked aj 2 bola fajn
Pán času - Doctor Who S06E06 Skoro lide, Pán času - Doctor Who S04E17 - Konec času - 1. část a Pán času - Doctor Who S04E18 - Konec času - 2. část
ale 2diel matrixu nemal vobec vzniknut