Blade je cringe, ale na svoju dobu je to zároveň pecka.
Mne by sa páčilo, keby spravili film/seriál na motív World of Darkness. Teda keby ho spravili poriadne.
@tequila@16 Ale sakra napínavé. A dej tam bol. Tu máš môj koment z Databazeknih: Noční klub I,II je moja prvá skúsenosť s Kulhánkom a musím povedať, že som úplne nadšená. Veľký podiel má na tom aj to, že ja som v literatúre zaťažená na humor, lenže nájsť fakt dobrú vtipnú knihu je sakra ťažké a teším sa, že pán Kulhánek v tomto smere vôbec nesklamal. Veľmi sa mi páči jeho štýl humoru. Po knihe s podobnou témou by som ja inak určite nikdy nesiahla, ale práve Noční klub je tá výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo. Čtivé a originálne...viac neprezradím. Určite odporúčam!
@tequila@18 Mimochodom práve čítam od Kulhánka už 6. knihu - Vyhlídka na věčnost, ale tá sa mu teda vôbec nepodarila na rozdiel od ostatných... Tak na 2 hviezdičky to vidím, predtým som dávala 4-5.
@azizi@20 nvm ja som od neho cital len ten nocny klub a prislo mi to ako fantazia nejakeho pubertaka závislého na GTA... kotleta detto. sranda, ze take nezne ziena ho uznava
@tequila@21 Mozno by som si priala, aby druhé moje ja bola dokonale vycvicena krasna smrtiaca upirka, ktorá by dopadala tých najzvratenejsich zloduchov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» www.csfd.cz/film/4295-nosfe...
» www.databazeknih.cz/knihy/nocni-klu...
Mne by sa páčilo, keby spravili film/seriál na motív World of Darkness. Teda keby ho spravili poriadne.