Filmové inšpirácie v oblasti gastronómie alebo životného štýlu
Stalo sa vám v detstve (alebo aj neskôr), že vás nejaká vec vo filme inšpirovala niečo jesť alebo niečo nejako robiť? Napríklad ste vstávali ochotnejšie vďaka scéne z Rockyho, kde vstáva o štvrtej či kedy a dáva si surové vajcia, (pokračovanie nižšie)
Ja viem, že som robil kliky a nejaké iné cvičenia nadchnutý niektorými filmami so Schwarzeneggerom Okrem toho v nejakej slovenskej rozprávke boli dve prasiatka, jedno nejakého figliara a druhé nejakého randomera. No a figliar to naraficil tak, že zabili a jedli prasa toho druhého chlapa, ale ten si zas myslel, že jedia figliarovo. A bola tam scéna, v ktorej jedli jaterničky a obaja si pochvaľovali, aké dobré jaterničky z prasaťa toho druhého chlapíka. No a my s bratom sme si vtedy pri jedení jaterníc dodávali chuť tým, že sme sa hrali na túto scénu
@riddiculus@6 my sme nemali telku dlhé roky keď som bola dieťa takže ma nič neinšpirovalo, ale prekvapivo mala som pevnejšiu vôľu ako teraz.. myslela som si, že mám tučné nohy (stále mám) tak som každý deň robila 100 drepov, lebo som si myslela že mi to pomôže.. no, aspoň mám silné nohy
Ja som jedla špenát, aj keď mi nechutil, lebo som chcela byť silná ako Pepek námorník a snažila som sa do toho zatiahnúť aj synovca..no ja som mala väčšie odhodlanie stať sa Pepekom (či Pepkom?)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja viem, že som robil kliky a nejaké iné cvičenia nadchnutý niektorými filmami so Schwarzeneggerom Okrem toho v nejakej slovenskej rozprávke boli dve prasiatka, jedno nejakého figliara a druhé nejakého randomera. No a figliar to naraficil tak, že zabili a jedli prasa toho druhého chlapa, ale ten si zas myslel, že jedia figliarovo. A bola tam scéna, v ktorej jedli jaterničky a obaja si pochvaľovali, aké dobré jaterničky z prasaťa toho druhého chlapíka. No a my s bratom sme si vtedy pri jedení jaterníc dodávali chuť tým, že sme sa hrali na túto scénu
Slabé príklady, viem. Dúfam, že dáte lepšie.
Revolver, 2005.
Matrix trilógia.
Dajme tomu, že v oblasti životného štýlu.