medzi moje najoblúbenejšie patria Mindhunter, Fargo (1. a 2. séria), Peaky Blinders, Twin Peaks, Better Call Soul, The Last of Us, Sex and the City a hrozne rada mám animáky - Bojack, Rick & Morty, South Park, Simpsonovci, Family guy, Gavity falls, Over the garden wall..
v pohode boli The Bear, Westworld (prvá séria), Black Mirror, Sons of Anarchy (nevidela som všetky série), Squid game, Friends, American Horror Story sa mi páčilo zamladi (2., 3., 4. séria) momentálne pozeráme Parks and recreations a Griseldu a spoko.
no a potom mám samostatnú kategóriu, ktorou sú seriály, ktoré som nikdy nevidela (celé) a viem, že sa mi budú páčiť. a tam je Breaking Bad (videla som len prvú sériu), Chernobyl som nikdy nevidela celý, Narcos, The Sopranos a Casa de Papel - to sme začali s chlapom pozerať a on po troch epizódach povedal, že je to strašná blbosť a nebude sa na to dívať tak si to niekedy musím pozrieť sama.
@thunderstorm@2 Ďakujem ti moc za tipy, dúfam, že sa ešte nieto pridá. Chernobyl som videla a celkom v pohode. La casa de papel je podľa mňa skvelý seriál! A práve som začala pozerať posednú sériu Black Mirror z minulého roka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
v pohode boli The Bear, Westworld (prvá séria), Black Mirror, Sons of Anarchy (nevidela som všetky série), Squid game, Friends, American Horror Story sa mi páčilo zamladi (2., 3., 4. séria) momentálne pozeráme Parks and recreations a Griseldu a spoko.
no a potom mám samostatnú kategóriu, ktorou sú seriály, ktoré som nikdy nevidela (celé) a viem, že sa mi budú páčiť. a tam je Breaking Bad (videla som len prvú sériu), Chernobyl som nikdy nevidela celý, Narcos, The Sopranos a Casa de Papel - to sme začali s chlapom pozerať a on po troch epizódach povedal, že je to strašná blbosť a nebude sa na to dívať tak si to niekedy musím pozrieť sama.
Z filmov asi The Whale (2022), The Holdovers (2023), Every Day a Good Day (2018), Mandala (1981), Útěk ze Sibiře (2010).
Dokumenty Moving from Emptiness (2014), Shackleton's Captain (2012).
Keď si ešte na niečo spomeniem, napíšem.