Zdravím, videla som všetky epizódy zo všetkých sérií seriálu Dexter. Momentálne sa mi nechce rozpisovať, v čom všetkom bol tento seriál unikátny. V roku 2021 natočili ďalšiu sériu s názvom "New Blood" a momentálne natáčajú ďalšiu...a medzitým vznikol aj prequel s názvom "Original Sin" a natáča sa aj z toho ďalšia séria. Rozmýšľam, ktoré si pozriem ako prvé: či pokračovanie udalostí z ôsmej série, alebo prequel.
Netušil som že vznikol aj "Original Sin". Videl som "New Blood" je to celkom dobré ale na Miami a originál Dextera to nemá.
Najlepšie spomienky mám na staré série z Miami a policajnej stanice. Bavila ma hlavne psychologická rovina, surovosť okolo zabíjania, slnečné a veselé Miami.
Ale je to cez 15 rokov čo som pozeral prvú seriu. Neviem či by ma to bavilo rovnako aj dnes. Každopádne Rita a rodinná rovina bola väčšinou nudná. Ostatné ženské postavy s ktorými niečo mal ma bavili omnoho viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Najlepšie spomienky mám na staré série z Miami a policajnej stanice. Bavila ma hlavne psychologická rovina, surovosť okolo zabíjania, slnečné a veselé Miami.
Ale je to cez 15 rokov čo som pozeral prvú seriu. Neviem či by ma to bavilo rovnako aj dnes. Každopádne Rita a rodinná rovina bola väčšinou nudná. Ostatné ženské postavy s ktorými niečo mal ma bavili omnoho viac.