3 sv vojna je krok ktory ľudstvo musi podstupiť pretože len vojnou môžeme vyvolať mier. A ja si myslim že asi tak 68% populácie zanikne a tych 32% bude europa.My sa nemusime bat pretoze slovensko je maly stat my si s nikim problemy nerobime 3 sv bude medz
ludia su jedno velke nepoucitelne stado _piiiiip_, budu sa tu vrazdit kvoli peniazom a podobnych hovadinam, kym len budu vladat. a odnesu si to tradicne ti nevinni.
lol, ze iba vojnou sa da vyvolat mier? a ze slovensko si nerobi problemy s nikym? chlapce, ty asi nevies, ake problemy mame s Madarsko (aj ked podla mna to vyvolavaju poslanci ) a co si oni o nas myslia. a jedine vojnou sa to vyriesi? tak zoberme tanky a pome zrovnat Budapest (myslene z ironie) a podla mna, keby vojna mala byt iba medzi pakistanom a indiou, tak to by nebola svetova!
Cele zle podla mna, neviem ja mam pochybnosti ze v dnesnej dobe by sa vyvolala jadrova vojna, myslim ze velmoci sa snazia ziskavat moc uplne inym sposobom ako tymto, akoze globalny konflikt, no neviem neviem, a komu by to prospelo a kto by co z toho mal? Mne ta teoria o tom akoze na seba dve velmoci vypustia cely svoj jadrovy arzenal pride ako komplet blbost.
jaaaj, cely svet rozobera, ze bude mozno vojna a jaaaj vsetci zomrieme a podobne kraviny, ale ani jedneho nenapadne, ze by tomu mohli vlady predist keby chceli, alebo ze ta "uzasna" vestba nemusi byt taka aka je... ved uznajte, ak to ma byt tak, pakistan ci kto by na nas mal zautocit chemickymi zbranami, co je asi take pravdepodobne, ako ze moj brat dostane menzes! zapnite mozocky a neplacte nad niecim co nieje!
jaaj tieto katastrofické žvásty nemám rada. radšej sa staraj o seba aby sa ráno cestou do školy nezakopol o obrubník a neprešlo ťa auto a budúcnosť vesmíru nechaj tak
pripajam sa k tvrdeniu ze vojnou nieje mozne dosiahnut mier...iba sa po vyhre jeden stat povisi a druhy ma hambu so vedie k dalsej vojne - pripadne diktatu...ale zeby som dako riesil ci bude vojna..to nie...ak bude tak sme v tom spolu a a aj tak budu dejiny pokracovat...aaa..jeden vedec odpovedal na otazku:"akymi zbranami sa bude bojovat v 3. sv. vojne?" ze to nevie ale ze v stvrtej to budu sekeromlaty, kladiva, pästne kliny atd...
@0 Slovensko je mozno stat maly, ale patri do EU, NATO, OSN. Navyse vo WWIII by ti idioti pouzili atomovky, cize by znicili dost vela.
A mier je paradoxny a iba relativny pojem. Paradoxny preto, lebo kazdy kdo chce mier, musi zahnho bojovat-a uz to je proti presvedceniu. A myslim, ze totalny mier sa neda dosiahnut.
hmm cital som tie komenty vysie a ja viem ze mame hodne problemov s madarmi ale ty nemaju atomove zbrane a sme v tych istych oragnizaciach ako oni a vanda je vestica neverim jej ale medzi indiov a pakistam mozu byt spory dalej to co som vravel ze iba vojnou sa da ziskat mier je to z casti pravda ja viem ze sa da mier ziskat spojenectvom ale my ludia sme uz taky ze si vsecko uvedomime az ked bude pozde. A som chory lebo mam chripku ale toto je realita ci sa vam to paci ci nie WWIII bude to je uz len otazkou casu aj ja by som bol rad keby nebola ale bohuzial my ludia sme taky.
a este nieco hovorte prosim veci ktore suvisia s touto temou a nenadavte mi ja som vam nekazal sem ist. vy si myslite ze co mne je to jedno ja mam dost starosti s tym ako spravit pisomku atd. tak to je chamtivost ze vas nezaujima co s nami bude vas to zrejme trkne ked uz budete v podzemnych bunkroch na uzemi 1 m2 a budete sa delit o kusok chleba s inymi potom vas to trkne ved vsak preco ma to ma zaujimat ci bude wwIII alebo nebude
@kubchi95 ale tak v niecom mas mozno pravdu ale nieco su fakt p-icoviny...ale ten chalan vyssie co citoval toho vedca sa trafil...klobuk dole,svata pravda to je
Vraj má zomreť 2/3 z ľudstva či čo...v tej tretej svetovej ale to predpovedal Nostradamus a ešte to súvisí s koncom svet a a tááák táák nejak to je neviem, nečítala som to poriadne, niečo takéto som si zapamätala..možnak to je zle neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Áno, ozaj to dáva zmysel
A mier je paradoxny a iba relativny pojem. Paradoxny preto, lebo kazdy kdo chce mier, musi zahnho bojovat-a uz to je proti presvedceniu. A myslim, ze totalny mier sa neda dosiahnut.
Keď máš dosť starostí s písomkami tak prečo si pridávaš ďaľšie zakladaním témy a čítaním reakcií?
Ani ja nevravím, že máš problémy s písomkami ...
Vravím, že máš dosť starostí s písomkami, teda to isté, čo vravíš ty ...
A ešte vravím, že je to hlúposť, neviem, čo majú tvoje písomky s tým, ako ľudia zareagujú na toto fórum, to by ma ozaj zaujímalo