3. svetová vojna koncom tohto roka a ďalšie zaujímavé predpovede budúcnosti!
Zdravim, zaujima ma vas nazor na predpoved vestkyne Vangy, ktorej udaje 80% predpovedi vychadza. Zomrela pred dvanastimi rokmi. Viem, ze taka tema tu uz bola, ale mna zaujima skor vas nazor na 3. svetovu vojnu, ktora sa ma zacat uz v novembri tohto roku.
je tam toho dosť, to sa mi nechce čítať... , ale prečo riešite budúcnosť, keď zatiaľ je tu prítomnosť? A tú si treba užívať, nie čakať na takéto hovadiny.
@kissmeplease Ked si hlupa tak ti niet pomoci... Napisem ze "viem ze to tu uz bolo, ale..." a ty musis dat prispevok, ze to tu uz bolo... No brain.
@mielikki Ved som napisal, ze viem, ze to tu uz bolo dpc...
@parazita Tak naco reagujes do temy, ktora ta nezaujima a otravuje ta? Vobec si to nemala citat, ani sa tu pozerat, ked ta to otravuje, tema je pre ludi, ktorych to ZAUJIMA!
@Stormmast3r Ty si nechapavy? Taka tema tu este nebola... Nechapes? Boli tu tieto predpovede uz 3x ale este tu nebolo konkretne rozoberanie 3. sv. vojny... A ked nevies citat tak sa to nauc.
2. 2183 - Kolónia na Marse žiada nezávislosť. Hm 174 rokov odteraz? To sa mi zdá divné... Jednak kvôli tomu, keďže význam krajín upadá, a nezávislosť stráca význam.
3. Svätá ríša z Británie (ktorá ovládne v 2024 aj Nový Zéland, a zároveň neovláda Európu, lebo ju ovládajú Moslimovia) je v rozpore s tým, že Spojené Štáty napadnú Moslimský Rím (v Moslimskom Taliansku). Ak by sa Británia chcela s niekym spájať tak s USA, a USA by sa s nikym okrem Kanady a Británie nespájali. Čiže nemôže existovať Svätá ríša z Británie a USA zároveň. Pochybujem, že "USA" by akceptovali, že by hlavné mesto ríše bol Londýn.
Ak je celá Európa Moslimská, Británia je logicky stále samostatná (za Európu sa považuje asi kontinentálna), i keď podľa mňa v Británií je viac arabov, ako napríklad v strednej a východnej európe.
Tvrdí, že v 2020 sa celá severná aj južná Amerika spája do Svätej ríše z Británie, čo mi pripadá nepravdepodobné, ale vylučuje to moslimskú Svätú Ríšu, lebo neskôr "Spojené štáty" (Svätá ríša z Británie???) napadnú moslimský Rím.
Ale čo ma na celom tomto zaráža najviac, ako v niektorých momentoch líči veľké podrobnosti, potom preskočí 800 rokov, že mi to pripadá umelo. Navyše predpokladať na približné roky do predu je absurdné... 4509 poznanie Boha a 4599 nesmrteľnosť - to sú tak vzdialené roky, že to je absurdné takto s istotou to tvrdiť.
Navyše ak už v roku 2046 sa (klonovaním?) dá nahradiť ľubovoľný orgán ľudského tela - tak to samé o sebe spôsobuje, praktickú nesmrteľnosť, lebo ak sa dajú orgány vymieňať, tak sa človek teoreticky dokáže obnovovať donekonečna (i keď možno tam budú dáke limity v tom klonovaní, ak by to dokázalo predĺžiť vek ľudí napr. na 2-3-4 násobok (čo by také klonovanie mohlo, tak sa v našom chápaní dostávame k nesmrteľnosti, a časť ľudí, ktorí budú veľmi bohatí a pravideľne obnovovať svoje telo, sa budú dožívať teoreticky nekonečne veľa rokov), čo sa samé o sebe vylučuje s tým, že nesmrteľnosť objavíme v roku 4599 (medzitým na úplne inej planéte).
Ak sa naopak začne klonovať, a budú sa regenerovať ľudské orgány, tak sa populácia ľudstva začne zväčšovať, čo nespomína...
Podľa mňa je absurdné predpovedať veci na tisícky rokov dopredu...
@toscho podľa mňa vesmír vybuchne, kvôli tomu, že ho opustíš (keďže od roku 2046 si budeš pravideľne klonovať srdce a iné časti tela a tak budeš stále mladý)
@tomas ach, tá irónia ..... čo ty vieš, možno ma práve vtedy naštveš a už ťa budem mať za tie tisíce rokov pokrk, tak ťa (aj s celým vesmírom) vyhodím do vzduchu počkať, je tam vôbec vzduch?
lary fary, je tam toho, ked si to zdravy clovek precita tak tam uvidi samu absurditu ako podotkol tomas, proste sa nad tym ani neoplati pozastavovat. Podobne hlposti sa siria len kvoli tomu ze ludia chcu poznat svoj osud a chcu mat moznost ho zmenit i ked to nie je mozne Ak nie v kazdej tak v kazdej druhej predpovedi je diera.. Tu je skoda co i len dalsie slovo utratit na tu vestbu.
hm.. podľa mňa 3. svetová vojna nebude z jednoduchého dôvodu... všetci by sme sa navzájom zrušili... či už Nemci, Rusi, Číňanie, Američanie.. proste by sme sa všetci pozabíjali a všetci to vedia.. takže silno pochybujem...
Ach, jediné, čo mi robí starosť je, že ľudom, ktorých sa toto týka, sa môže často omieľaná myšlienka fakt vsugerovať do hlavy a preto ju podvedome vykonajú. Napríklad ten povestný rok 2012, už nie je nikoho, kto by nevedel čo je to za dátum. A niektorý poverčivý ľudia to už majú zafixované ako fakt, nie ako predpoved
Ach. Podľa mňa sa nič z toho nestane. Mayov a palmové listy ešte zvládnem, ale toto tu... predpoved nejakej veštice. Ja sa len teším, ako sa jej ľudia vysmejú do tváre, ked sa nič z toho nesplní
@parazita Nie, my len filozofujeme, ze "KEBY"... Chapes... Mna taketo vei celkom zaujimaju. Ked mas dobru fantaziu a znalosti o vseobecnom svete okolo nas a vesmire, celkom ta to chyti. Skus si predstavit ako ludia opustia hranice vesmiru - vynori sa otazka "co je za nimi?" a co sa potom stane? Je to celkom azujimave .
Ja osobne si myslim, ze aj keby III. sv. vojna vypukla, nas by sa to velmi nedotklo (myslim straty na zivotoch, zbombardovane mesta atd.). Jednak mame velku podporu od EU a jednak sme pod ochranou NATO. To jedine keby Rusko a USA sa zblaznili a pouzili jadrove hlavice. Ale to sa tiez nestane, lebo by znicili celu Zem ako ju pozname.
Veľa sci-fi filmov pozerala, neurobilo jej to dobre na mozog. Ale musíte uznať, má obrovskú predstavivosť. Mohla to počas života speňažiť a jej, ako u amíkov by sa jej kniha predávala, také prachy by zarobila ako Rowlingová...
- že bude Čína veľmocou je myslím jasné už skoro všetkým, trepnúť tam nejaký rok na tom nič nezmení, proste "sekla sa o pár rokov, ale mala pravdu" - jej zvýši úspešnosť.
- a nejaká iná predpovedala, že 3. svetová vojna začne zabitím pápeža...
@lilnicole To myslis vazne? Vanga bola slepa od svojich 12. rokov. Mala velmi tazky zivot. Zomrela pred 12. rokmi, to vtedy este neboli ziadne jebnute americke ani japonske kreslene somariny.
2125 Pre Slovakov to je vtipne... Ale keby tam bolo napr. Japonsko, tak by si si to ani nevsimla. Signal z vesmiru moze zachytit akakolvek krajina. Ale je srandovne, ze Vanga tam uviedla prave Madarsko .
3005 Na tom ti je co smiesne? Bude to o 1000 rokov, nevies ako bude vtedy vyzerat svet. Myslis, ze v roku 1010 n.l. vedeli ludia, ze vynajdeme zbrane take, ktore dokazu znicit cely povrch zeme? Asi nie... Takisto im to bolo vtipne. Ak by na povrchu Marsu vybuchla nejaka super obrovska bomba (svet fantazie), tak by mohla zmenit trajektoriu nie?
4509 To iste co pri predchadzajucom bohu... Nezabudni, ze clovek bude mozog vyuzivat na 39%, myslim ze by sme mohli take nieco dosiahnut .
Ale aj tak su to blbosti. No podla mna pekne predstavy.
z tých predpovedí vyplýva, že nebude koniec sveta v roku 2012... a ja som sa tak tešila.. všetky predpovede mám vriti.. nejako bolo a nejako bude...... čo my narobíme, ak aj bude nejaká tá 3.svetévá vojna??
@Pietro93 Áno, myslím to vážne. Lebo podľa mňa sú to len neuveriteľné hlúposti, ktoré sa len stupňujú do ešte väčších hovadín. A aj celé to jej jasnovidectvo je pre mňa len kravina. Chcel si môj názor, tu ho máš.
@lilnicole Vidim, ze si ma pochopila :/... Boze, ved som sa pytal na to, ci si vazne predstavujes zaklady jej jasnovidectva na "katastrofickych filmoch" a pod., nie, aky mas nazor na tuto temu.
@Pietro93 Pýtal si sa, ako si to predstavujem. Nepredstavujem si to nijako, pretože neverím na jasnovidcov žiadneho druhu. Ako to bude vyzerať v budúcnosti, tak to sa nechám radšej prekvapiť. Nemyslím, že nejako úžasne, ale kto vie.
Solídny výplod chorých mozgov tá predpoveď...a všetko nalinkované až po rok 5000 dont make me laugh
vojničky boli sú a budú ale o nejakej svetovej hlboko pochybujem..nanajvýš prestrelky medzi vládnymi a islamistami v pakistane prípadne rusko zase anektuje nejakého svojho suseda..nič nové pod slnkom
-21.9.3685 o 21:03:07 sa na uzemi statu Solidarnaja Republika Vaka Vaka Cipi Cuc (dnesne Kongo)
spusti obrovsky lejak. Nasledkom toho dopadne na zem asi 1687 na osmu kvapiek pramenitej vody. Poda na troch hodinach od konzulatu sa rozmoci a zapadne tam autobus vezuci hercov z ochotnickeho divadelneho spolku Drevotrieska. Par sekund na to z neba zostupi Ptaah.
no ja neviem ale skus sa pozerat na televinzne noviny coho je v nich viac dobreho??? alebo zleho??? neviem ale ako sa pozeram na spravy zacinam verit ze ta vojna bude
Nechápem, ako môžete byť tak ľahostajní k takej katastrofickej predpovedi? Asi si neuvedomujete, aké dôsledky môže mať tretia svetová vojna? Žiadne jedlo, TV, škola, rodina, práca, auto, mobil....Uvažujte a netárajte o rokoch 21OO? Teraz je rok 2010!!!!
sorry že sa pýtam, je mi to skoro až trápne, že o tom neviem, ale... mesiac má nejaké tajomstvo?
4302 - Rozvoj vědy. Vědci rozluštili celkový dopad chování všech onemocnění v organismu.
4304 - Našli způsob jak vyhrát nad každou chorobou.
cca 500 rokov po tom, čo ľudia ešte žili v stádach, hej?
nevadí, že tento "skok" trval v súčasnej histórií niečo okolo 5-10 tisíc rokov...
4509 - Poznání Boha. Člověk konečně dosáhl takové úrovně rozvoje, že může komunikovat s Bohem.
4599 - Lidé dosáhli nesmrtelnosti.
blbosť. akonáhle človek "spozná" boha, pochopí že už nesmrteľný je
5076 - Hranice vesmíru. Nikdo neví co s tím.
LOL!
Nikdo neví co s tím
looool...
5078 - Rozhodnutí opustit hranice vesmíru. Ačkoli asi 40 procent obyvatel je proti tomu.
eh?
5079 - Konec světa.
eeeh?
je mi ľúto, ale vesmír sa ešte stále iba rozpína a doteraz mu to trvalo niekoľko miliárd (minimálne) rokov, takže kým sa začne znovu zmršťovať potrvá to ešte niekoľko ďalších miliárd rokov, a kým sa zmrtí tak, že by sa to dalo nazvať "koncom sveta", tak ešte pár miliárd rokov prejde... keď už, tak povedzme koniec ľudskej civilizácie, ale to by som rozhodne nepovažoval za koniec sveta.
@tomas - "Navyše ak už v roku 2046 sa (klonovaním?) dá nahradiť ľubovoľný orgán ľudského tela - tak to samé o sebe spôsobuje, praktickú nesmrteľnosť, lebo ak sa dajú orgány vymieňať, tak sa človek teoreticky dokáže obnovovať donekonečna"
mozog nenaklonuješ, a ten starne tiež
@freedomko - "neviem ci nemysleli tym aj atentaty (islamistov ) (smajlík) a ta vestica mala uspesnost 45% (sa mi zda) cize to mohlo byt prave tych 55% co sa neudialo"
mozlatý, 45% je úspešnosť nižšia ako štatistická pravdepodobnosť že si správne tipneš či padne hlava alebo orol, takže ona nielenže je dobre informovaná a číta noviny a tipuje, ale ešte k tomu tipuje zle.
o tom že sa schyľuje k tretej svetovej sa hovorí/diskutuje/polemizuje už dlho, a všetky ostatné popísané "udalosti" sú tak ďaleko, že si ich mohla bez strachu vycucať z prsta, lebo za 40 rokov si na jej predpovede už nikto nespomenie... čo za 40, ani za rok...
@29@eraser - tak asi veštica nerozumela vedeckej prílohe v novinách, alebo jej fakt že už sa podarilo teleportovať atóm neprišiel dostatočne zaujímavý
...aha, tak Vanga asi noviny nečítala, lebo je slepá, no, tak musela počúvať rádio...
a čo sa týka cestovania v čase, plány na "stroj času" už existujú.
Vzhľadom na to, že som bol krstený a niečo o viere v Boha viem, tak ma zaráža, že niekto predpovedá, že v udúcnosti udeme poznať Boha a komunikovať s Ním, keďže podľa katolíckej Cirkvi s nami Boh komunikuje už 2 000 rokov od príchodu Ježiša Krista. Navyše Boha môžeme poznať, lebo v starých jazykoch bolo slovo poznať stotožnené so slovom milovať, čo sa rozlišuje len v našich jazykoch.
Už len týmto vyvraciam tieto predpovede a vynášam na svetlo praktickú nefunkčnosť proroctiev od falošných prorokov.
je mi to jedno hm ale chcel by som sa dozit konca sveta a vsetkych tych veci co su tam pisane, samozrejme mna by nesmela ziadna s tych negativnych veci zasiahnut
Hmm.. neviem či má pravdu alebo nie.. Hádam nie Podľa mňa to ľudia zveličujú aby sme sa báli a možno je to pravda.. Ja už ani neviem.. Každý zomrie.. Ľudia dosiahnu nesmrteľnosť a potom je koniec sveta.. Tak buď budú nesmrteľný alebo umrú.. Nwm ale mám ten pocit že do roku 2100 tu už nebudem.. Tak načo uvažovať nad tým.. Máme ešte 10 mesiacov.. Užime si ich! HH.. Ja budem najšťastnejší keď budem oslavovať Silvester 2012!
podľa mňa z prísne tajných zdrojov mám echo že internetový server google sa v období okolo roku 2012 pretransformuje do hybridnej formy umelej inteligencie čo spôsobí nepredstaviteľné zmeny v našom chápaní sveta.. tento server podnikne radikálne kroky na základe ktorých sa bude intenzívne vyvíjať technológia, pri ktorej sa vyvinú nové tajné technologie, ktoré ovládnu našu zem a velenie preberie nový prezident USA - Barak Obama v novej digitálnej forme, 4Dforme s pozdravom virtuálna realita, pracujúca pre Google Ufo- Osvietencov Boh nás žehnaj
ps: Matrix je len Večerníček pred celovečerným filmom
ja si myslím že táto vojna bude!!!! ale neverím jej tie ostatné.to už nie je realne ale kto vie mozno co je teraz pre nás ako šialené v budúcnosti to bude normálka :-?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
zastavenie starnutia, opúšťanie hraníc vesmíru, asimilácia s mimozemšťanmi niekto mal bujnú fantáziu
@mielikki Ved som napisal, ze viem, ze to tu uz bolo dpc...
@parazita Tak naco reagujes do temy, ktora ta nezaujima a otravuje ta? Vobec si to nemala citat, ani sa tu pozerat, ked ta to otravuje, tema je pre ludi, ktorych to ZAUJIMA!
@Stormmast3r Ty si nechapavy? Taka tema tu este nebola... Nechapes? Boli tu tieto predpovede uz 3x ale este tu nebolo konkretne rozoberanie 3. sv. vojny... A ked nevies citat tak sa to nauc.
nechapem, ak by aj bola.. co myslite ze ked do novembra (ci kedy to) urobite xy tem o tom tak nebude? ze na tom nieco zmenite ci co?
Lol prišlo mi to trochu absurdné.
1. Prečo by ľudia šli na horúcu Venušu?
2. 2183 - Kolónia na Marse žiada nezávislosť. Hm 174 rokov odteraz? To sa mi zdá divné... Jednak kvôli tomu, keďže význam krajín upadá, a nezávislosť stráca význam.
3. Svätá ríša z Británie (ktorá ovládne v 2024 aj Nový Zéland, a zároveň neovláda Európu, lebo ju ovládajú Moslimovia) je v rozpore s tým, že Spojené Štáty napadnú Moslimský Rím (v Moslimskom Taliansku). Ak by sa Británia chcela s niekym spájať tak s USA, a USA by sa s nikym okrem Kanady a Británie nespájali. Čiže nemôže existovať Svätá ríša z Británie a USA zároveň. Pochybujem, že "USA" by akceptovali, že by hlavné mesto ríše bol Londýn.
Ak je celá Európa Moslimská, Británia je logicky stále samostatná (za Európu sa považuje asi kontinentálna), i keď podľa mňa v Británií je viac arabov, ako napríklad v strednej a východnej európe.
Tvrdí, že v 2020 sa celá severná aj južná Amerika spája do Svätej ríše z Británie, čo mi pripadá nepravdepodobné, ale vylučuje to moslimskú Svätú Ríšu, lebo neskôr "Spojené štáty" (Svätá ríša z Británie???) napadnú moslimský Rím.
Ale čo ma na celom tomto zaráža najviac, ako v niektorých momentoch líči veľké podrobnosti, potom preskočí 800 rokov, že mi to pripadá umelo. Navyše predpokladať na približné roky do predu je absurdné... 4509 poznanie Boha a 4599 nesmrteľnosť - to sú tak vzdialené roky, že to je absurdné takto s istotou to tvrdiť.
Navyše ak už v roku 2046 sa (klonovaním?) dá nahradiť ľubovoľný orgán ľudského tela - tak to samé o sebe spôsobuje, praktickú nesmrteľnosť, lebo ak sa dajú orgány vymieňať, tak sa človek teoreticky dokáže obnovovať donekonečna (i keď možno tam budú dáke limity v tom klonovaní, ak by to dokázalo predĺžiť vek ľudí napr. na 2-3-4 násobok (čo by také klonovanie mohlo, tak sa v našom chápaní dostávame k nesmrteľnosti, a časť ľudí, ktorí budú veľmi bohatí a pravideľne obnovovať svoje telo, sa budú dožívať teoreticky nekonečne veľa rokov), čo sa samé o sebe vylučuje s tým, že nesmrteľnosť objavíme v roku 4599 (medzitým na úplne inej planéte).
Ak sa naopak začne klonovať, a budú sa regenerovať ľudské orgány, tak sa populácia ľudstva začne zväčšovať, čo nespomína...
Podľa mňa je absurdné predpovedať veci na tisícky rokov dopredu...
Ach. Podľa mňa sa nič z toho nestane. Mayov a palmové listy ešte zvládnem, ale toto tu... predpoved nejakej veštice. Ja sa len teším, ako sa jej ľudia vysmejú do tváre, ked sa nič z toho nesplní
Takze v Auguste koncime? ja jak kokot recyklujem odpad
2033 inak vyzerá dosť reálne je to tak aj vypočítane nejako ale na rok 2026 že sa zvýšia hladiny oceánov, takže začínam sa trochu báť
ale ak do novembra tak super ani dospelosti sa nedožijem peknéé
- že bude Čína veľmocou je myslím jasné už skoro všetkým, trepnúť tam nejaký rok na tom nič nezmení, proste "sekla sa o pár rokov, ale mala pravdu" - jej zvýši úspešnosť.
- a nejaká iná predpovedala, že 3. svetová vojna začne zabitím pápeža...
2088 - Nová nemoc - stárnutí za pár sekund! - tu som dostala fakt totalny zachvat smiechu...
2125 - Maďarsko zachytí signály z vesmíru. - este vacsi
3005 - Válka na Marsu. Porušena trajektorie planety.
4509 - Poznání Boha. Člověk konečně dosáhl takové úrovně rozvoje, že může komunikovat s Bohem. - tak a toto ma dorazilo...
2088 To je blbost, aj ja si myslim.
2125 Pre Slovakov to je vtipne... Ale keby tam bolo napr. Japonsko, tak by si si to ani nevsimla. Signal z vesmiru moze zachytit akakolvek krajina. Ale je srandovne, ze Vanga tam uviedla prave Madarsko .
3005 Na tom ti je co smiesne? Bude to o 1000 rokov, nevies ako bude vtedy vyzerat svet. Myslis, ze v roku 1010 n.l. vedeli ludia, ze vynajdeme zbrane take, ktore dokazu znicit cely povrch zeme? Asi nie... Takisto im to bolo vtipne. Ak by na povrchu Marsu vybuchla nejaka super obrovska bomba (svet fantazie), tak by mohla zmenit trajektoriu nie?
4509 To iste co pri predchadzajucom bohu... Nezabudni, ze clovek bude mozog vyuzivat na 39%, myslim ze by sme mohli take nieco dosiahnut .
Ale aj tak su to blbosti. No podla mna pekne predstavy.
ale sranda, ine predpovede hovoria o konci sveta v 2012 no nic, ludia si mozu vybrat medzi pomalou a rychlou smrtou
Skôr je hovadina v tom že Maďarsko by už malo byť v tom čase moslimské. Pochybujem žeby maďarsko existovalo ako samostatne
vojničky boli sú a budú ale o nejakej svetovej hlboko pochybujem..nanajvýš prestrelky medzi vládnymi a islamistami v pakistane prípadne rusko zase anektuje nejakého svojho suseda..nič nové pod slnkom
3815 - Válka skončila. to si nejak protirečí nie ?
@tomas @38 ty asi myslíš Sybilu nie ?
Nieco vidim...
Oooo, ano.
-21.9.3685 o 21:03:07 sa na uzemi statu Solidarnaja Republika Vaka Vaka Cipi Cuc (dnesne Kongo)
spusti obrovsky lejak. Nasledkom toho dopadne na zem asi 1687 na osmu kvapiek pramenitej vody. Poda na troch hodinach od konzulatu sa rozmoci a zapadne tam autobus vezuci hercov z ochotnickeho divadelneho spolku Drevotrieska. Par sekund na to z neba zostupi Ptaah.
Vidite, aj ja by som to mohol robit.
to je blbosť..veď v 2012 všetci zomrieme, zlá veštica je to..
sorry že sa pýtam, je mi to skoro až trápne, že o tom neviem, ale... mesiac má nejaké tajomstvo?
4302 - Rozvoj vědy. Vědci rozluštili celkový dopad chování všech onemocnění v organismu.
4304 - Našli způsob jak vyhrát nad každou chorobou.
cca 500 rokov po tom, čo ľudia ešte žili v stádach, hej?
nevadí, že tento "skok" trval v súčasnej histórií niečo okolo 5-10 tisíc rokov...
4509 - Poznání Boha. Člověk konečně dosáhl takové úrovně rozvoje, že může komunikovat s Bohem.
4599 - Lidé dosáhli nesmrtelnosti.
blbosť. akonáhle človek "spozná" boha, pochopí že už nesmrteľný je
5076 - Hranice vesmíru. Nikdo neví co s tím.
LOL!
Nikdo neví co s tím
looool...
5078 - Rozhodnutí opustit hranice vesmíru. Ačkoli asi 40 procent obyvatel je proti tomu.
eh?
5079 - Konec světa.
eeeh?
je mi ľúto, ale vesmír sa ešte stále iba rozpína a doteraz mu to trvalo niekoľko miliárd (minimálne) rokov, takže kým sa začne znovu zmršťovať potrvá to ešte niekoľko ďalších miliárd rokov, a kým sa zmrtí tak, že by sa to dalo nazvať "koncom sveta", tak ešte pár miliárd rokov prejde... keď už, tak povedzme koniec ľudskej civilizácie, ale to by som rozhodne nepovažoval za koniec sveta.
@tomas - "Navyše ak už v roku 2046 sa (klonovaním?) dá nahradiť ľubovoľný orgán ľudského tela - tak to samé o sebe spôsobuje, praktickú nesmrteľnosť, lebo ak sa dajú orgány vymieňať, tak sa človek teoreticky dokáže obnovovať donekonečna"
mozog nenaklonuješ, a ten starne tiež
@freedomko - "neviem ci nemysleli tym aj atentaty (islamistov ) (smajlík) a ta vestica mala uspesnost 45% (sa mi zda) cize to mohlo byt prave tych 55% co sa neudialo"
mozlatý, 45% je úspešnosť nižšia ako štatistická pravdepodobnosť že si správne tipneš či padne hlava alebo orol, takže ona nielenže je dobre informovaná a číta noviny a tipuje, ale ešte k tomu tipuje zle.
o tom že sa schyľuje k tretej svetovej sa hovorí/diskutuje/polemizuje už dlho, a všetky ostatné popísané "udalosti" sú tak ďaleko, že si ich mohla bez strachu vycucať z prsta, lebo za 40 rokov si na jej predpovede už nikto nespomenie... čo za 40, ani za rok...
@29 @eraser - tak asi veštica nerozumela vedeckej prílohe v novinách, alebo jej fakt že už sa podarilo teleportovať atóm neprišiel dostatočne zaujímavý
...aha, tak Vanga asi noviny nečítala, lebo je slepá, no, tak musela počúvať rádio...
a čo sa týka cestovania v čase, plány na "stroj času" už existujú.
Nemozem tu hned vyhadzat vsetky esa
Už len týmto vyvraciam tieto predpovede a vynášam na svetlo praktickú nefunkčnosť proroctiev od falošných prorokov.
kks že ..."2125 - Maďarsko zachytí signály z vesmíru."
tak možné to je ,ale prišlo mi to vtipné D
2164 - dufam ze sa dozijem teda tohto roku, kedy sa zvierata stanu napoly ludskymi. zatial su len ludia napoly zvieratami tak si budu moct dat battle.
ja mam nejaku Vangu vies kde, Daniel Nekonecny mi svieti na cestu, ked ma z neho neozriari tak prezijem aj nejaku tu chemicku zbran...rrrrr
Dakujem pekne ;o)
ps: Matrix je len Večerníček pred celovečerným filmom
Kazdy clovek ma osobny strop, nad ktory uz jednoducho ist nemoze..... a z globalneho hladiska tento osobny strop musi mat aj cela spolocnost.
Jedneho dna dosiahneme maximalny pocet poznatkov, ktore sa je ludska bytost (hoci berme teraz do uvahy len tych najgenialnejsich) je schopna naucit.
A dalej to uz nepojde..... tym sa pokrok moze zastavit, lebo uz nebudeme schopni predavat poznanie z jednej generacie na druhu.
Nehovoriac o tom, ze ludia su vdaka zabavnej technologii coraz sprostejsi........
- Lidé se stávají živými roboty.
-Míchání žluté, bílé a černé rasy. Nová rasa. sak uz teraz sa miesaju, co sa zrazu narodi dajaka opica ?
-Zvířata se stávají napůl lidskými. sak to su totalke kkciny
jedina normalna vec je ze Maďarsko zachytí signály z vesmíru. to sa moze stat kludne