Aby ste si nemysleli že som nejaký debil tak sem dám nejaké veci čo predpovedala Vanga :
Proroctvo slepej bulharskej vedmy Evangelie Gušterovej prezývaná ako "Vanga" vydesilo celý svet. Preslávená jasnovidka, ktorá predpovedala smrť princezne
Bolo písané že tie ostatné predpovede našli až po jej smrti : takže je aj možné že to tam niekto podstrčil aby si všetci mysleli že to napísala ona a inak je dosť od veci Slepá jasnovidka
To je len mnou alebo mi to znie ako recenzia na novu hru a kazdy jeden rok v podstate je len ako nieco co je v tej hre nove ..niektore veci mi pripadaju ako z dielov Star Gate
...ale madarsko zachyti signaly s vesmiru koniec...
ach jaj .. niektore casti su take sci-fi ze ich mozno pouzit ako kapitoly v knihe
Tomuto sa dôverovať rozhodne nedá. Možno tomu koncu sveta áno, určite však nebude v roku 2012, a tiež nie v roku 5079. Vyšli jej predpovede, no nepredpokladám, že takéto podrobné sú dôveryhodné.
Verim akurat tak v to ze kopa veriacich posahancov sa pobije o potravinove zasoby . . . a budu vypredane raketoplany . . . a budu v nich byvat a cakat na moment kedy pride koniec sveta.
Zachrante svet a odovzdajte svoje financie a majetok nasmu cirkevnemu spolocenstvu a predstupte pred Pana a ziskajte odpustenie. Pan sa na nas hneva, . . . Poslite dar na ucet . . . a Pan vam odpusti. Zachrante svet.
S pozdravom Vase cirkevne spolocensto prizivnikov.
3. svetova nebude tento rok uz len s pohladu penazi a ekonomiky , nostradamus ktory tiez toho napredpovedal predpovedal ze v roku 2009 ma byt koniec sveta, sybila ze v roku 3000 ci kedy, a ze v 2307 vycerpanie fosilnych paliv? uz dnes sa prechadza na elektrinu a solarnu energiu, prepovedi bolo habadej, ale je zvlastne ze vsetkym vsetko vyslo len ten koniec sveta nie a nie, v roku 2000 mal byt tiez jeden ak sa dobre pametam, japonci vtedy po tokiu rabovali ako ....., 2012 je strasny nezmysel, stoji to na tom ze mayovia su najstarsia civilizacia no to su sumeri, najstarsie zachovane pozorovanie hviezd je s babylonu takze tomu tiez neverim, a rok 2012 podla akeho kalendara? na svete ich je oficialnych a najviac vyuzivanych asi 5, inac co viem iste zidia uz oslavili vyse 3000 rokov, tak aj to je blbost, starnutie za par sekund je mozne akurat tak ked citam tieto casove osy, a co si my myslime ze bude o sto rokov je blbost, pred sto rokmi si napriklad mysleli ze budeme vedomosti ziskavat cez hadicky a ze na mesiaci budeme hrat kriket a co sme dosiahli? h....o
@wolf1481 Pred sto rokmi sa smiali Vernovi na jeho knizkach v ktorych opisoval lietajuce stroje, cestu na mesiac, ci ponorky a dnes je to vsetko realita ( aj ked ja osobne o tom pristati na mesiaci tak trochu pochybujem ). V skutocnosti toho ludia za sto rokov dosiahli neskutocne vela, vezmi si ze len za poslednych 5 rokov spravila veda viac objavov ako za poslednych 5 000. Clovek z roku 1910 by si v roku 2010 pripadal mozno ako v nejakej mimozemskej civilzacii, a clovek z roku 1810 by bol asi uplne sokovany...Tazko povedat Ale myslim si ze dnes moze VEDA relativne doveryhodne predpokladat ake objavy buducnost prinesie a ako sa zivot zmeni....kazdopadne "vestica" Vanga nie je doveryhodnou kandidatkou na robenie takychto predpovedi, su to totiz uplne sprostosti
ked uz ma byt 3 svetova v europe tak len nech pridu ja sa ich nebojim splnim si povinost a dam ich tolko dole kolko budem moct kym nepouziju chemicke zbrane
Vanga bola v tajnom spolku, ktoré má ľudstvo varovať a dáva nám ľudom tú najcenejší DAR A TÝM JE PRÁVO VOĽBY ! Môžeme tomu predísť a uviesť na svetlo sveta nové spôsoby energíí, možeme sa vyhnuť problémom a vytlcť stoho to najlepšie!!! Predpovedala vojnu a hladomor, nedostatok Palív, Máme na výber či chceme daľej pľundrovať planétu alebo žiť sňou v harmoníí načo máme čakať 5000 rokov ?? Keď namiesto vojen a vymýšlania nových zbraní možeme vymýšlať nové technologie k prospechu väčšiny!!!! Spomeniem Vodíkové elektrárne a autá vodík vieme vyrobiť a pri je ho spaľovaní vznika čistá voda!!!! Koniec hladu, koniec sucha, koniec znečisťovania !!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
vzdy ked toto vidim sa musim rehotat
Alebo podme zabit tu staru kravu sar latansku co nema co od dobroty robit a chce byt zaujimava
...ale madarsko zachyti signaly s vesmiru koniec...
ach jaj .. niektore casti su take sci-fi ze ich mozno pouzit ako kapitoly v knihe
ale aspon som sa pobavila
Tymto to pokazila vyzeralo to doveryhodne
ja ani nemám síl sa k tomu duchaplne vyjadriť. šajze šajze.
Zachrante svet a odovzdajte svoje financie a majetok nasmu cirkevnemu spolocenstvu a predstupte pred Pana a ziskajte odpustenie. Pan sa na nas hneva, . . . Poslite dar na ucet . . . a Pan vam odpusti. Zachrante svet.
S pozdravom Vase cirkevne spolocensto prizivnikov.