Keď Izrael napadne Irán, to bude väčšia "sranda". Podľa mňa ho nenapadnú, len majú veľké reči aj keď...Iránska centr. banka ešte nie je kontrolovaná rothschildovcami takže, nejak budú chcieť Izraelci dosiahnuť to svoje...uvidíme čo bude.
logika ze z dvoch bijúcich sa štátov nebude 3. sv vojna iba keby turecko si zavolalo na pomoc USA a Sýria Rusko, vtedy by to bola 3sv. vojna lebo aj usa aj rusi maju dobrých kamarátov ktorý by určite pomohli :o)
@paula000011 momentálne sú z iránu zosratý kedže by ich rýchle iránské plavidla rozbily na blato a usa by dostalo zdrvujúcu porážku. Preto min. najbližšie 2 mesiace USA nezautočí kým nedorazia posili z USA k iránu xD taže relativne ešte bude kľud
@newman ktoré štáty okrem Sýrie a Iránu nemajú centrálnu banku kontrolovanú Rotschildovcami? snažil som sa to hľadať na nete, ale nikde som to nenašiel
Okrem dvoch ste tu všetci tupý a o konfliktoch na hraniciach T-S neviete vobec nič.... Možnosti su o ničom ! Mozeme sa do toho lako zapojit.... NATO (Holandsko,Nemecko,USA) umiestnuje rakety Patriot, Francúzsko,USA,Turecko,NATO a vela daslích chú vytvorit nad sýriou bezletovú zónu a vpadnúť do sýrie aby získali kontrolu na chemickými zranami ktoré asad pripravuje a mozeznimi kedykolvek zaútocit...Na strane turecka je už 7 mrtvych a to len akože sýrskymi ,,chybami´´ podla mna turecko koná dobre a sýria bude už coskoro patrit povstalcom....Asad už padá a už niet pomoci....Rusko a Irán je však proti všetkému čo Turecko a NATO podnikajú na sýriu takže o 3.svetovej vojne sa naozaj mozeme rozprávať. Turecko je druhou vojensky najsilnejsou krajinou takze no problem...Vetsia cast státov je na strane turecka ktore je clenom NATO-tak ako mi takze mi sa nemusíme báť a ked áno tak tých najsilnejsších statov- RUSKO a IRAN.... Ked zomnou chcete pokecat tak na FB v skupine turecko-sýria....venujem sa tomu už od júnu 2012 kedy bola zostrelená stíhačka a zomreli dvaja turecký piloti. Dakujem------
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
niesom v obraze