@jimmycrow no aj ja si myslim ale strasne ma bavilo citat diskusie ku koncu sveta 21.12.2012 no ale tak trocha ma zaujala ta vestica venga...co vsetko predpovedala a splnilo sa.. ale hlavne to ze v roku 2010 sa mala zacat 3.svetova a nic ...tak len trochu ma zarazilo ze vraj sa zacne v novembri 2010 a zacne sa jadrovymi zbranami..no a ako naschval sa severna korea vyhraza svatou vojnou za pouzitia jadroveho arzenalu
...no neviem neviem, ale nech sa okolo seba pozerám ako sa pozerám... ty niekde vidíš nejakú svetovú vojnu? lebo ja nie, a som síce často mimo, ale myslím... že po dvoch mesiacoch by som si snáď svetovú vojnu niekde všimol... minimálne na nete nejaký článok určite
To by bola teda čudná vojna... Ešte čudnejšia, ako tá, ktorú vyhlásili Francúzsko a Veľká Británia Nemecku vtedy, keď napadlo v septembri roku 1939 Poľsko.
začiatok to nebol a nebude ani 21.12.2012, vedci sa pomílili v prepočte májskeho kalendára......ale že ta vojna bude to je isté, čo znamená 1-10 rokov vo vesmíre....nič!!!!!!!!!!.........filiip
Už by ste mohli prestať s tou jebnutou Wangou.Aj debil vie ako by vojna dopadla. Načo by som ju začínal keď by som s určitosťou vedel že ju neprežijem. Je to všetko kokotina na n-tú.
Dozvedel som sa o tom hneď na druhý deň po vydaní týchto správ, lebo spolužiačka je na takéto veci zaťažená a potom sa toho bojí a celá nešťastná to hovorí v škole
ja tomu akosi neverím ... je mi to v podstate jedno. raz zomriem určite, či skôr, či neskôr, to je jedno... a tak aj ostatní ľudia. Čo má prísť príde, ak to nepríde, budeme len radi
@zajko30 ? a to kde si našiel že sa vedci pomýlili ? Dufam ze si s ato dozvedel z endávneho príspevku tu niekde s odkazom na článok kde sa nič také nepísalo
@zajko30 no o tomto hovorím ... totiž ten slávny dátum korý teraz označili, že neoznačuje koniec sveta... veď to olo známe už dáávno pretože nikde nebolo napísané, že ten rok je koniec sveta akurát že sa skončí jedno obdobie a potom má nastať dlhé obdobie mieru...
Aj keď to o tej kataklizmatickej udalosti som ani envdel
Aleee...Celá Vanga aj ostatné trubky, nech idú volakam s tými ich superpresnými a superpravdivými predpoveďami..nemali nič lepšie na robote, než P**** vymýšlať, koho to trápi...to jak teraz tá z Pezinka čo vidí Tretie Oko, či čo to trepala, tak určite jej všetci veria..
@3mm po svete zomierajú tisícky vtákov a vedci nevedia zistiť z čoho to je? teraz ide aj v podelok na jojke film 2.časť, že všetci ludia na 137 sekund odpadli a videli svoju budúcnosť....začína to byť akesi všetko napínave, niečo sa určite stane, ja tomu verím..........filip
@zajko30 nevravelo sa že to bolo z ohňostrojov ? A vtáky sú ten najmenší problém, kvôli súčasnej frekvencii mobilných sieti zomirajú včely, bez včiel nsme stratený to je problém, nie vtáky.
A neni to film ale seriálo, ktorý je napísaný podľa knihy.
Kvôli ľuďom ako ty, čo to vysvetľujú takto, že povedia čo sa stalo ale vymyslia si podmienky a príčiny a následky ľudia neveria v niečo ako väčší obraz vecí.
@3mm hovorilo sa, že to mohlo byť spôsobené ohńostrojmi, nie že to bolo nimi spôsobené. Taktiež sa vravelo o krúpach, ktoré ich vo veľkých výškach mohli zasiahnuť. ... alebo, jeden za všetkých, všetci za jedného no
ludia..ja som to bral len ako z recesie alebo ako sa hovori...aj majster tesar sa utne ...ale tak mozno videla nejake to call of duty abo daco take vo svojich "viziach"
Vojna pride, o tom nepochybujem. Ekonomiky krachuju, ludia prichadzaju o pracu, vsade je neistota, vyhladovane komunsticke krajiny uz nikto nechce dotovat, fanaticki vodcovia s jadrovym arzenalom atd atd. Ak si niekto mysli, ze sa bliska na lepsie casy, tak je velmi naivny.
@3mm pred par dnami, islo myslim ze na Discovery Science o konci sveta v roku 2012. Boli tam hlavne nazory vedcov o tom co nas caka ale aj o moznych katastrofickych scenaroch. Vacsina z toho su len scifi bachorky, ale mohutna slnecna burka nas pravdepobne zasiahne (mozno nie v 2012, ale coskoro) a urcite to pre zivot na Zemi nebude nic pozitivne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Koľko cvičení bolo po svete a nič nebolo
ja tomu akosi neverím ... je mi to v podstate jedno. raz zomriem určite, či skôr, či neskôr, to je jedno... a tak aj ostatní ľudia. Čo má prísť príde, ak to nepríde, budeme len radi
» www.smartnews.cz/2010/11/10/mayo...
Aj keď to o tej kataklizmatickej udalosti som ani envdel
Ináč to tento rok má byť tá solárna búrka ?
A neni to film ale seriálo, ktorý je napísaný podľa knihy.
Kvôli ľuďom ako ty, čo to vysvetľujú takto, že povedia čo sa stalo ale vymyslia si podmienky a príčiny a následky ľudia neveria v niečo ako väčší obraz vecí.
..kvak..
@3mm pred par dnami, islo myslim ze na Discovery Science o konci sveta v roku 2012. Boli tam hlavne nazory vedcov o tom co nas caka ale aj o moznych katastrofickych scenaroch. Vacsina z toho su len scifi bachorky, ale mohutna slnecna burka nas pravdepobne zasiahne (mozno nie v 2012, ale coskoro) a urcite to pre zivot na Zemi nebude nic pozitivne.