Ciste teoreticky kebyze mam Zajtra zomriet ,(1) bol by som so svojou priatelkou uzil by som si s nou pekny den ,(2) porozpraval sa so segrou a mati a snazil sa spravit doma veselu atmosferu, (3) Zabil by som sa skor sam ako by to stihla ta vec co ma prijst
najprv by som spravila niečo totálne šialené alebo niečo čo by som veeeľmi chcela urobiť, potom: každému kto mi ublížil, by som odpustila a poprosila by som tých, ktorým som ublížila aby mi odpustili aaa potom by som sa šla vyspovedať... toť vsjo...
isla by som na jedno miesto s istym clovekom pozriet si konecne ten vychod slnka...potom by som skocila s padakom zlietedla a nakoniec by som zaslaza dalsim clovekom a nieco mu povedala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2. Rozlúčil sa s ludmi čo pre mňa niečo znamenajú.
3. Posledný krát by som si pozrel východ a západ slnka.
Asi začnem čítať prvé príspevky
2. urobila nieco poriadne zabvne
3. pomodlila a podakovala by som za tento zivot
2. rozlucka s najblizsimi
3. asi rozlucka s priatelom, to by sa zrejme zvrhlo, tak rovno napisem sex
2. rozlucil sa, spisal zavet
3. pripravil by som fakt akcnu samovrazdu nieco ako z filmu: vybuchy, strelba, nahanacka atd
2. nechal by som po sebe heslo do priecinka , kde mam zapisane svoje myslienky a odovzdal by som niekomu dennik
3. mozno by som si este pustil nejaku dobru pesnicku....a tesil sa na smrt