horčíkové kresadlo (lebo nechcem byť za chvíľu v prdeli so zápalkami ako @meaning_fullness ), mačetu a satelitný telefón. A ešte aspoň 7 sexi žien, keď sa nerátajú.
sekeru, postel a nejake plachty alebo nieco take ...
so sekerou by som vytvoril zo stromov a bambusov dom,stolicky,stol...vsetko co by som potreboval pre pohodlie ... no postel by mi hrozne chybala takze twj by som sa nevzdal...a plachtu alebo deku alebo co aby mi nebola zima
Sekeru, lebo sa dá použiť takmer na všetko. Niečo na oheň (zapalovač, zápalky, nwm).
Neviem ako by som poriešil pitnú vodu, na morskej dlho nevydržím a na dážď by som sa nespoliehal, ale určite existuje nejaký aparát kde sa voda odparením oddelí od soli a para sa presunie a zachytí do nejakej inej časti zariadenia (a ak také nič neexistuje, práve som to vynašiel).
aladinovu lampu aby som tam mala vsetko co chcem malo je toho co mozem, ostrov by som brala, nesnazila by som sa dostat prec, urcite makucky, hruby spacak a viac moznosti, chcem hudbu, ohen je nutnost, postavit by som nic nedokazala si myslim, takze stan, knihy, ja by som tam chcela proste normalne zit, na to mi nestacia 3 veci pri mojej zrucnosti
@scimitar101 oddelovanie zloziek roztoku na zaklade teploty varu sa vola destilacia a taky "aparat" maju v labaku na kazdej priemernej strednej skole @3
fúúha asi sekeru (aby som mohla posekať stromy),nejaký špagát (aby som mohla tie halúze zo stromov zvázať dokopy a odplávať preč) a posledná vec asi zápalky alebo zapalovač
Nejakú zlatú rybku, ktorá by mi dala tie tri veci
A teraz seriózne (nie, že by tamto seriózne nebolo): Strašne veľa kníh (rátam to ako jedno, lebo je to všicko jedného druhu). Potom by som si vzala zásobu vody a jedla. A určite by som si vzala niečo, vďaka čomu by som bola v okamžitom kontakte s ľuďmi. Pretože čo ak by ma to tam omrzelo a chcela by som sa vrátiť ku ľuďom?!
Ako pisali všetci - dobra čepel noža má cenu zlata.ked mám nož vyrobim ohen alebo luk a mam večeru ... mne stačí nôž a vedomosti o rastlinach čo sa da jesť a čo nie,Len neviem asi by mi chýbal internet .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale inak: zápalky, sekeru a nôž
so sekerou by som vytvoril zo stromov a bambusov dom,stolicky,stol...vsetko co by som potreboval pre pohodlie ... no postel by mi hrozne chybala takze twj by som sa nevzdal...a plachtu alebo deku alebo co aby mi nebola zima
Neviem ako by som poriešil pitnú vodu, na morskej dlho nevydržím a na dážď by som sa nespoliehal, ale určite existuje nejaký aparát kde sa voda odparením oddelí od soli a para sa presunie a zachytí do nejakej inej časti zariadenia (a ak také nič neexistuje, práve som to vynašiel).
@3
objavili sme teplu vodu?
btw, to VAZNE mas 19 rokov?
A teraz seriózne (nie, že by tamto seriózne nebolo): Strašne veľa kníh (rátam to ako jedno, lebo je to všicko jedného druhu). Potom by som si vzala zásobu vody a jedla. A určite by som si vzala niečo, vďaka čomu by som bola v okamžitom kontakte s ľuďmi. Pretože čo ak by ma to tam omrzelo a chcela by som sa vrátiť ku ľuďom?!
Len by sme plodili a plodili.