ja moc historicke zrovna nemusim ale tento je urcite najlepsi z tych ktore som doteraz videla.vobec som si nemyslela ze moze vyzerat tak dobre ked je cely natoceny pred zelenym platnom.navyse ked som sa dozvedela ze je od tv
Nebolo to od tvorcou, iba od tvorcu od tvorcu komixu franka millera a Sin city skončilo tak ako to skončilo vdaka zvláštnemu pojatiu predlohy robertom rodruigezom a quentinom tarantinom.
Zato 300ky sa ujal Zack Snyder ktorý je obrovskou zárukou kvality tolko asi vysvetlenie tvojho omylu....a historický film to teda byť nemože, kedže aj Frank Miller sa vyjadril že jeho dielko sa vobec nedrží historie
a navyse by som rada dodala, ked tak citam prvy prispevok, ze tento film neslape Sin city ani na otlaky na patach ... sin city bolo takmer dokonale totiz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
2) je modre platno, nie zelene
3) stavim sa polka tych chlapskych tiel tam bola dokoncena na pocitaci
ale inac to bolo celkom v pohode
a bolo to natocene na zelenom A modrom platne
a herci si museli prejst tazkym niekolko tyzdennym tvrdym treningom.neboj museli si zamakat jako fredky
Zato 300ky sa ujal Zack Snyder ktorý je obrovskou zárukou kvality tolko asi vysvetlenie tvojho omylu....a historický film to teda byť nemože, kedže aj Frank Miller sa vyjadril že jeho dielko sa vobec nedrží historie
Úžasne spracované, úžasné obsadenie, úžasná hudba