Páči sa mi 32 ročný mladík, chcem ho zbaliť, ale údajne je panic. Introvert nie je, má dobrú prácu, oblieka sa štýlovo, vždy je usmiaty, milý. Je veľmi inteligentný. Kamarátky mi tvrdia, že nechce vzťah, je panic, zbytočne budem na neho čakať.
no boze, mozno sa niekedy skaredo popalil, zlomil si srdce, a caka skor na taku, ktora s nim chce seriozny vztah....ale skor asi bude asexual, ved nie kazdy chlap ma zmysel zivota behat za zenami a robit si zarezy, to skor robia zenske
vraj je panic, to som bol aj ja v 16rokoch pre rovesničky a rovesníkov akurát som potajomky spaval s ich staršími sestrami (samozrejme som sa tým chvalit nemohol)
Neverím, že niekto v takom veku zvláda tak obrovský psychický nápor byť naďalej ešte panicom, teda ak je heterák, nie je asexuál a páčia sa mu ženy ...ale prajem mu ženu
Akože nechápem čo je na tom?? Však pokial nenašiel niekoho s kým chce byť zatial a nechce sa protituovať z každou ktorá mu sa ponúkne?
čo je na tom zlé?....skor sa treba opýtať čo je chybné na ostatných luďoch, alebo prečo sú vaše životy také nudné keď sa za to niekomu smejete?
Je to normálne, a pokial len čaká na tú pravú tak určite tak skoro s tebou sa ani milovať nebude @Timea91 ak ti ide len o to. A ak je asexuál tak s tebou do vzťahu ani do ničoho nepojde, ale kamaráti možte byť
podla mna to az take podozrive nieje. teda takto, ja vidim ako celkom realnu moznost, ze ked sa mu nejako "podari" nevrznut si povedzme do 21ky, tak dalej to uz ide prakticky samo. od 14 do 20-21 sa chodi po baroch, chlasce a trtka. no ak to nebol ten typ, tak sa mohlo kludne stat, ze toto obdobie prezil ako panic. a potom to uz bolo cisto o jeho vyberavosti - uz nehladal partnerku na sex ale na vztah a nemohol si najst tu spravnu, tak bol sam.
ja sam som si nevrzol, odkedy som si uvedomil, ze ma ten sex vlastne az tak neberie a ze chcem dievca na normalny vztah a vyzera to tak, ze si este dlho nevrznem, cize sa do jeho situacie viem vcitit o panictvo som prisiel vlastne len preto, lebo som sa citil v kolektive menejcenny, ked ostatni zili sexualnym zivotom a ja nie. keby som nebol hlupy a ovplyvnitelny, tak som panic doteraz a nemyslim si, ze by ma to nejak zvlast trapilo. nevidim nic zle na tom, ze si nepotrebujem vrznut za kazdu cenu a zaroven si neviem najst spravnu partnerku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Alebo aspoň niečo v a- spektre
čo je na tom zlé?....skor sa treba opýtať čo je chybné na ostatných luďoch, alebo prečo sú vaše životy také nudné keď sa za to niekomu smejete?
Je to normálne, a pokial len čaká na tú pravú tak určite tak skoro s tebou sa ani milovať nebude @Timea91 ak ti ide len o to. A ak je asexuál tak s tebou do vzťahu ani do ničoho nepojde, ale kamaráti možte byť
ja sam som si nevrzol, odkedy som si uvedomil, ze ma ten sex vlastne az tak neberie a ze chcem dievca na normalny vztah a vyzera to tak, ze si este dlho nevrznem, cize sa do jeho situacie viem vcitit o panictvo som prisiel vlastne len preto, lebo som sa citil v kolektive menejcenny, ked ostatni zili sexualnym zivotom a ja nie. keby som nebol hlupy a ovplyvnitelny, tak som panic doteraz a nemyslim si, ze by ma to nejak zvlast trapilo. nevidim nic zle na tom, ze si nepotrebujem vrznut za kazdu cenu a zaroven si neviem najst spravnu partnerku.