Diskusie - 3334. stránka fóra
18
Poznáte nejakých slovenských youtuberov?
hľadám nejakých dobrých slovenských youtuberov. Poznáte nejakého/nejakú, ktorý vás zaujal napr. letsplayami, alebo vlogmi? Nemusí byť ani veľmi známi(v rámci možností) ani nemusí mať 10 000 subscribov :) zo slovenskej scény poznám len Goga, potom... Otvor fórum »
1. 1. 2013 18:56
15
Aká vysoká škola sa oplatí? Respektíve neviem si vôbec vybrať.
Takže, asi ma zabijte za taký typ fóra, ale vážne potrebujem poradiť kam na vysokú školu. :) Takže maturujem z dejepisu, geografie, francúzštiny, (angliny a slovenčiny) Poraďte mi prosím,... Otvor fórum »
1. 1. 2013 18:53
8
Pomoc so slohom na anglictinu
poradte mi pls dake vety na sloh v anglictine na tému books :)) kludne aj v slovencine.... prelozit to viem len neviem co tam mam napisat Otvor fórum »
1. 1. 2013 18:51
7
Normatívna strana
Ako sa nastavuje normatívna strana vo worde2007 (30 riadkov, 60úderov) Otvor fórum »
1. 1. 2013 18:43
15
Silvestrovská pyrotechnika
No čo priatelia, máte všetci všetky prsty? Som teraz čítal, že v Rybanoch nejakému "expertovi" pyrotechnika odstrelila hlavu... tak preto sa pýtam, či ste všetci ok :) Otvor fórum »
1. 1. 2013 18:41
45
Túlenie, mazlenie :)
Ahojte, baby rady sa túlite k svojim priateľom? :) a naopak? Chalani, máte to radi? A ohľadom hladkanie a pusinkovania? :) Máte to radi? :) Mala som priateľa, ktorý... Otvor fórum »
1. 1. 2013 18:32
20
Mobil
Chcem sa spýtať že keď nie som na wifi a mám aplikáciu ktorá vyžaduje GPS (nike+ running) sťahuje to nejako z kreditu peniaze? alebo? :D do takýchto vecí sa nevyznám ... :) Otvor fórum »
1. 1. 2013 17:34
18
Výber telefónu
Zdravím ľudia, vedeli by ste mi poradiť nejaký šikovný kvalitný mobil do 100€?? alebo prípadne ktorý telefón si isto nevyberať teda značku. Otvor fórum »
1. 1. 2013 17:24
54
Rok 2012 na birdzi
Napíšte čo vám najviac za rok 2012 utkvelo v pamäti. Najväčšie faily, rôzne vymyslené slová ako napr. trúbiť atď. , ankety, fóra. Všetko čo vám napadne a stojí to za spomenutie :) Otvor fórum »
1. 1. 2013 17:11
25
Filmy s CZ titulkami
Ludia, prosim vas nepoznate nejaku stranku, na ktorej su filmy v anglickom jazyku s titulkamy (ceske alebo slovenske). Popripade odkaz. Dakujem vopred :D Otvor fórum »
1. 1. 2013 16:29
8
Problémy s členkom
Zdravím, chodím občas behávať(teda chodil som :() na ihrisko po obvode a jedného dňa ma začal počas behania pobolievať členok. Mám pocit, že sa mi to mohlo stať z toho, že to ihrisko má... Otvor fórum »
1. 1. 2013 15:52
2
Pesničky
Cafte neviete poradit nejaku stranku kde ludia davaju názvy pesniciek ktore sa najviac hravaju na diskotékach diki Otvor fórum »
1. 1. 2013 15:49
59
Ako ste strávily nový rok??
1. 1. 2013 15:28
20
Posilovanie& Mlieko
Ktoré je vhodnejšie pri posilovaní, kravské alebo sójové? Otvor fórum »
1. 1. 2013 15:13
7
Paušál a kontrola minút/smsiek
Prosím vás, kto tu má samsung galaxy ace??? ,,počítadlo" odchádzajucich hovorov som našla už, ale ako si mám kontrolovať kolko som poslala smsiek? kedže mi ich ukazuje len vo forme ,,škatuliek" s menami, kde su všetky smsky... Otvor fórum »
1. 1. 2013 15:06
28
Hry na pc pre dvoch
Zdravím, vedeli by ste mi poradiť nejakú dobrú pc hru pre dvoch hracov? Moc sa v tom nevyznam. Dakujem Otvor fórum »
1. 1. 2013 15:04- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 8 Galéria v telefóne
- 9 Akej farby máte dnes ponožky?
- 10 Ako Kerrov advokát musím napísať