Je odomna o 20 rokov starší, a ja som sa doňho zamilovala a nevie o tom. Je to kamarát, no už z niekim chodí.. a ja som donho tak zamilovaná že nemozem prestat nanho mysliet.. čo mam robiť?
Tu ti asi nikto normálne neporadí Ale nečudo vzhľadom na tému tohoto fóra. Ja by som si vážne nevedela predstaviť, že by som sa zaľúbila do pomaly rovesníka môjho otca, preboha
pozri, teraz ti každý bude hovoriť že je to blbosť lebo si mladá (vychádzam s toho, že uvádzaš že máš 13) a pri takom veku je 20 ročný rozdiel veľa, nájdi si niekoho v tvojom veku, prvé vzťahy majú byť s niekým mladým (ako myslím tým maximálne 2-3 ročný rozdiel) ked budeš mať 20 alebo 25 rokov vtedy ten 20 ročný rozdiel nebude taký blbý ako teraz, a navyše v 13 aj neskôr sa niekedy človek zamiluje do staršieho ale nie je to taká normálna láska, len také mierne pometenie mysle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
2. Ak nie, je zbytočné sa o niečo snažiť.
Ak áno, bezcitne mu znič vzťah s tou babou, s ktorou teraz chodí.
3. Zbaľ ho. Napríklad na tvoju zbierku bárbin alebo hrad z piesku, ktorý si sama postavila. Úspech zaručený.