Podobne ako Luc.ka... papam podla togo kedy som hladnym pocas celeho dna este ked som nebol na private zvykol som aj ze vecera kolem sedmyyy a pak druha vecera kolem desatyyy teraz uz je ot skor instantna polievka kolem sedmy a spagety kolem desaty az pul noci
mam 19r ja som bol este asi pred rokom take male prasa
a za rok som zhodil 14 kilov a teraz uz som stihli a som spokojny jec 3x dene ale v mensich mnozstvach a po 17 hodine uz nejec vobec budes sa citil lepsie
zavidim vam ze mozete jest kolko chcete a nemate problemy s vahou, aj ja som mala kedysi ten "dar" ale odkedy som pribrala nejak ma ten "dar" uz nechce posluchat
Liiivinka - napis TS na nick Petika, ma blog o anorexiach a pisala tam, ze kto chce knihu o chudnuti, ma jej napisat (dufam, ze od nej teraz nedostanem za tuto reklamu )
Inak najlepsie je jest len raz za den, od rana do vecera
jedz vela... ....kazde tri hodiny si daj aspon nieco... to je blbost ked vravi niekto ze 3x alebo 5x krat denne...snaz sa jest tak aby si nikdy nebola hladna...a zasa nejedz z nudy alebo tak... ... a kluc k schudnutiu -> viac vydat zo seba ako prijat
Ako kedy - u mňa je to veľmi nepravidelné. Nikedy keˇ%d som zaneprázdený tak skoro celý deň nič nejem pretože nemám čas na jedlo ani pomyslieť ale keď sa nudím tak potom už je to horšie
najlepsie je jest kazde 3 hodiny do 18:00 malinke mnozstva....je to fakt dobre....mam to odskusane...
a je na to aj logicke vysvetlenie....ked telo vie ze casto prijma ziviny=energiu tak potom sa neboji spalit viac alirii lebo vie ze si tu energiu aj tak za chvilku doplni....a zase naopak ked dostane len 1x denne najest tak si uklada ziviny do tukových buniek aby malo na horsie casy...
jedz aby si nebola hladna... to je dolezite...ale neprejedat sa... nezabudaj na vlakninu, vitaminy atd... viac musis vydat ako prijat, takze odporucam pohyb... najlepsie aerobne cvicenia, ak nevyhovuje beh tak aspon bicyklovanie... obcas aj ta posilka nezaskodi.,.. skus v nej cvicit s mensimi vahami a rob viac opakovani, tym by sa ti mal spalovat tuk na miestach ktorych chces... takze odpoved...papat nie tolkokkrat kolko musis (lebo obcas vydas viac energie obcas menej) ale tolko kolko musis (citis hlad)... a papaj hlavne po cviceni... vtedy je telo pripravene prijat potravu a najrychlejsie ju spaluje...
Jezte 6x denně. Toto pravidlo jste jistě četli už mnohokrát, ale respektujete je doopravdy? Je skutečně důležité sníst každé 2-3 hodiny jedno menší jídlo.Vynechat lze jen z vážných důvodů, jako je nemoc atd.
musis jest vela krat denne, po malych mnozstvach.( napriklad si das len dve paradajky a staci, za hodinu, dve si das krajec celozrnneho chleba a polku cottage cheese a podobne) pretoze ak telo dostava energiu trikrat denne alebo dokonca menej, uklada si to do zasoby, a to ty predsa nechces
dalsia vec.. od rana az po vecer uberaj sacharidy a tuky, a pridavaj bielkoviny.. ak budes mat zaujem napis spravu a poslem par linkov, kde je rozpis takmer kazdej potraviny s tym kolko tukov, sacharido, bielkovin a aj kalorii ktora potravina ovsahuje..
Ja meriam 166cm vážim 54 kg a žeriem ako prasiatko Asi mi to dobre spaľuje tak ja neviem ako je to s tými diétami, ale počula som, že viackrát denne pomenej! Drž sa
mozes kolko chces, hlavne prestan žrať a zacni jest tym myslim male davky,nie po okraj ze budes plna jak daky kybel,len tak aby si nemala pocit prazdna v zaludku a velmi dobr eje zeleninka ovocie, denne by sme mali zjezt 5 davok zeleniny a ovocia, tahze len tak si pozobkaj mrkvu za surova atd..hlavne sa neobzieraj, nejedz mastne vela myslim ze to nie je ziadna veda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
teda... ja jem priebežne celý deň ale iba keď som doma lebo keď som mimo, tak akosi nestíham
a za rok som zhodil 14 kilov a teraz uz som stihli a som spokojny jec 3x dene ale v mensich mnozstvach a po 17 hodine uz nejec vobec budes sa citil lepsie
ja osobne jem kedy sa mi zachce a vyvazujem to cvicenim
Liiivinka - napis TS na nick Petika, ma blog o anorexiach a pisala tam, ze kto chce knihu o chudnuti, ma jej napisat (dufam, ze od nej teraz nedostanem za tuto reklamu )
Inak najlepsie je jest len raz za den, od rana do vecera
a to od rana do vecera
a je na to aj logicke vysvetlenie....ked telo vie ze casto prijma ziviny=energiu tak potom sa neboji spalit viac alirii lebo vie ze si tu energiu aj tak za chvilku doplni....a zase naopak ked dostane len 1x denne najest tak si uklada ziviny do tukových buniek aby malo na horsie casy...
musis jest vela krat denne, po malych mnozstvach.( napriklad si das len dve paradajky a staci, za hodinu, dve si das krajec celozrnneho chleba a polku cottage cheese a podobne) pretoze ak telo dostava energiu trikrat denne alebo dokonca menej, uklada si to do zasoby, a to ty predsa nechces
dalsia vec.. od rana az po vecer uberaj sacharidy a tuky, a pridavaj bielkoviny.. ak budes mat zaujem napis spravu a poslem par linkov, kde je rozpis takmer kazdej potraviny s tym kolko tukov, sacharido, bielkovin a aj kalorii ktora potravina ovsahuje..
a nezabudaj VÝDAJ > PRÍJEM