Neskracovať obdobie .... Je úplne jedno kto tam je pretože mi nemáme politickú kultúru. Platiť každé 2 roky tú chamraď a vyhraté voľby pre kluby mi príde ako utrieť si zadok do peňazí a spláchnuť to.
Predčasné voľby ničomu nepomôžu(a to nie som volič súčasnej koalície) a skrátiť volebné obdobie na 2 roky je blbosť každé 2 roky vyhadzovať za voľby(parlamentné) je blbosť a peniaze zbytočne vyhodené! Ani SMER nezmení ceny energií lebo on neovplyvní ceny svetovej burzy. Ak si niekto myslí že bude lepšie mýli sa. Teraz je to hrôza ale hrôza bude aj potom. A Fico zabúda že ak bude v ústave zakotvené iba 2 ročné volebné obdobie že to je dvojsečná zbraň.
A ak aj bude referendum tak k voľbám nepôjde 50,1% obyvateľov. Lebo 450tis alebo 600tis podpisov neznamená nadpolovičná väčšina slovákov. Podľa mňa otázka na referende ktoré chcú je nejednoznačná a Fico je skúsený právnik on to vie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov