no .je sice pravda,ze uz to nie je take, ako ked som mala o par rockov menej..no aj tak sa tesim.. fajne sa napapame..dostaneme nejake nove..uzitocne veci D..len dufam,ze zasnezi..
ludia, ved sa neposerte z toho.. niektori z vas su tusim schopni vyjst na namestie, odpocitavat sekundy do polnoci a potom vyrevuvat, ze uz tu su vianoce
@10 a v KE nemate sneh?? na vychode snezilo dnes, co som pocula..ja som tiez z vychodu, no akurat travim sviatky na zapade..a tu nic.dnes bolo slnecno...okuliare na ociach a ides...akoze..mohlo by sa to nejak umudrit
@djkenny....no snowboard este nemam..ale akurat po novom roku sa chystam na chaticku..kde si to vyskusam.. dufam,ze sa zadari a budem opakovat intenzivnejsie..ale tesim sa...ved zober snowboard..v tatrach vraj aj laviny padaju ..takze predpokladam,ze so snehom no problemo
lebo mama nakupila kopec dobrých vecí oriešky a ovocie a schovala to že to až na vianoce, ako keby sa to stihlo všetko zjesť za jeden den a nemohla som to jesť už teraz
@39 keby som tak hladná že vidim zlaté prasa tak aj ja by som bola schopná ale ved po troche to jesť kurnik, ved celý rok sa vyhovara na neviem čo a kupuje samé blbosti čo mi nechutia a ja chcem zjesť blbú mandarinku tak to nie lebo to je na vianoce a ona už nepôjde nakupovať pritom dnes som bola v špajzi a tam bolo kopec mandarinie!! tak som si pár vzala
@djkenny no presne to je ten problem,preco som na nom este nestala.. chystam sa uz treti rok....a snehu nebolo..no teraz uz je chata objednana, takze..uz nech aj kamene padaju.. ja sa na borda postavim!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
a nie, nie som vobec napata.....
aspon vy si teda uzivajte
lebo mama nakupila kopec dobrých vecí oriešky a ovocie a schovala to že to až na vianoce, ako keby sa to stihlo všetko zjesť za jeden den a nemohla som to jesť už teraz
lilluska228 Utorok 23. decembra 2008 23:39 Ďalšie diskusie od lilluska228 »
ešte 20 minút xD
a mas tam ze je 39 takze 21 :p neposuvaj si to o minutu :p
Sral.