@kolini ja sa len preto pýtam,lebo ja som bola tá zlá,keď som jednej vravela,že mi to vadí...a mi hodila na oči,že som jediná,čo mám s tym problém a tak povediac,že som vadná v tomto
hej vadi radsej ani von nejdem , bolo by mi to dost blbe ..
ale nastastie mam take kamosky co su uz na tom rozumovo lepsie a maju aj taky vztah, cize nepotrebuju si dokazovat lasku na verejnosti do takej miery aby mi to vadil ...
nech sa pritmolím na ktorékoľvek rande, vždy mám z toho len problémy, lebo toho neznámeho záujmem viac ako môj známy...čiže si to musím potom žehliť zväčša
určite by som sa neoblizovala ako taká krava, keď nie som von len s frajerom. Párkrát som sa s tým stretla, že sme boli partia von a dvaja sa od seba nemohli odtrhnúť. Čo ich na tom jazyku fascinovalo, to neviem (asi hľadali Ameriku) ale nikomu prítomnému to nebolo príjemné a čudujem sa, že im to bolo fuk, že sú tam ostatní- ale oni, akoby tam nik nebol, dobreže si to vonku nerozdali. Čo už, aj takí sú ľudia Našťastie mám kamarátov, ktorým sa podobné maznanie na verejnosti zdá byť trápne a majú dostatočné IQ. Skús si aj ty nájsť takých a nie pubertiakov čo nevedia čo od rozkoše so sebou
no ja som raz bola vonku s najkamoskou a jej priatelom a hoci a anemuckali ani nic ale proste mi to bolo ja tak trapne ze mohli by byt spolu a ja sa tom vtieram...takze odvtedy sa tomu vyhybam ...
@stiewe nikdy podotýkam nikdy nevidela, že by som dal svojej priateľke francuzák, nikdy sme neboli na sebe nalepení nikdy som pred ňou svojej priateľke nevyznával lásku spôsobom litánií a ani nič podobné.
Pokiaľ je rozhovor a držanie sa za ruky muckanie, tak @stiewe fakt si trocha vadná
ked sestru vidim z frajerom a som snimi mi to nevaid absolutne ale minule som bola takto jeden tyzden s kamoskou a jej frajerom a mi to uz normalne vadilo...:/...a to je dobry kamos fakt proste.. tak fakt ten tyzden somsa tak citila blbo:/
Ja ked som tak, tak ich tak raad podpichujem, nech sa spolu troska pohadaju noo ja viem ze ani sa potom o tolko viacej udobria , a preca kedy sa dokazali uplne rozhadat tak by to nemalo zmysle do buduca
@soraya@hov ädo ale ale pán je dokonalý všakže..vieš ja nehovorím to,čo sme s Ivou boli,tak si láskavo drž papuľu a keď už som vadná tak to je už môj problém a nie váš..a muckanie,myslím túlenie a iné veci...kurnik,debilizmus kvitne všade a v každom veku...
@hov ädo a plus ja som len wewe chcela dokázať,že nie som jediná ktorej vadí,keď sa ide vonku v trojke,pár a plus niekto...ale že ste to zobrali ako útok na seba,dobre...len som chcela,aby si wewe uvedomila,že nie vždy musí mať ona pravdu a nie vždy ja sa mýlim.čiže ak si to bral ako útok na svoju osobu prepáč,nebolo to mienené takto,ani na @soraya
A tu je moja vlastnosť "všade ma je veľa" veľmi vypláca, lebo im skrátka nedám šancu na cucanie Keď začnú, tak ich alebo oslovím, alebo poštípem atď. Ja s tým nemám problém
A keď si niekam odbehnem, vždy mám vo zvyku teatrálne zagestikulovať a povedať:,,Cucajte sa, cucáci!" Samozrejmosťou je debilný prízvuk.
som myslela, že ťa už nebude baviť hádať sa, ale dobre, šak sa môžme i verejne
v prvom rade, nie som predsa tvoja kamoška, ale ZNÁMA, čo je v bežnom pojímaní dosť rozdiel.
V druhom rade, ak nehovoríš o tom večeri s Ivou, hovoríš o veslároch, čo som ti DETAILNE už raz vysvetlila, prečo to bolo tak ako bolo, že som sa nevenovala TEBE. Mala som dôvod, vysvetlila som, ospravedlnila som. Fajn, takže sme takto boli vonku RAZ, a ty z toho robíš pohromu.
A ďalej, prečo teda nedefinuješ ten tvoj pojem muckanie, hneď keď sa pýtaš? Každý jeden normálny človek si predstaví pod tým pojmom bozkávanie, či sa snáď mýlim? Čo by ti bolo dobré, aby som sa tvárila, že ho nepoznám, keď som vonku aj s niekým iným, ako s ním? Teraz akože páriky nemôžu nikam von ísť s kamarátmi z toho jediného dôvodu, že sú párik?? Ako @hov ädo napísal, rozhovor, držanie sa za ruky pod stolom, a sem tam nejaká tá letmá pusa, tak toto fakt nie je žiadne muckanie, ako píšeš.
A to či si vadná, alebo nie, je tvoj problém, máš pravdu, tak prečo mi stále píšeš a zakladáš fóra, ktoré sú priamo adresované mne? (aj keď bez tagovania) Akože dpc, keď ti človek napíše choď do p. a už sa neozve, ani neodpovie, nemyslíš, že chce mať od teba POKOJ, lebo už maximálne lezieš krkom????
vobec mi to nevadi.. mame dva pary v triede, cize sa poznam s nimi roky.. a je to take, ze oni idu dvaja frajeri von a volaju mi, nech idem s nimi vobec mi to nevadi, ale sak keby mi to vadilo, tak s nimi nejdem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale naopak v prípade, že ich poznám oboch roky, a vedia sa ovládať, tak som s nimi rada.
ale nastastie mam take kamosky co su uz na tom rozumovo lepsie a maju aj taky vztah, cize nepotrebuju si dokazovat lasku na verejnosti do takej miery aby mi to vadil ...
tak keby si videla naše večné muckanie, tak by si asi s krikom ušla
@stiewe nikdy podotýkam nikdy nevidela, že by som dal svojej priateľke francuzák, nikdy sme neboli na sebe nalepení nikdy som pred ňou svojej priateľke nevyznával lásku spôsobom litánií a ani nič podobné.
Pokiaľ je rozhovor a držanie sa za ruky muckanie, tak @stiewe fakt si trocha vadná
sedeli sme spolu za jedným stolom! a sedela tam aj ona a aj Ivka a vôbec to bolo verejné grupen muckanie!!!
Sedenie za stolom je muckanie... @stiewe máš 6 alebo čo?
Ak by som sorayu chytil za bok nazvala by si to sexom na verejnom mieste v spoločnosti iných osôb? či ako to je he!?
A keď si niekam odbehnem, vždy mám vo zvyku teatrálne zagestikulovať a povedať:,,Cucajte sa, cucáci!" Samozrejmosťou je debilný prízvuk.
v prvom rade, nie som predsa tvoja kamoška, ale ZNÁMA, čo je v bežnom pojímaní dosť rozdiel.
V druhom rade, ak nehovoríš o tom večeri s Ivou, hovoríš o veslároch, čo som ti DETAILNE už raz vysvetlila, prečo to bolo tak ako bolo, že som sa nevenovala TEBE. Mala som dôvod, vysvetlila som, ospravedlnila som. Fajn, takže sme takto boli vonku RAZ, a ty z toho robíš pohromu.
A ďalej, prečo teda nedefinuješ ten tvoj pojem muckanie, hneď keď sa pýtaš? Každý jeden normálny človek si predstaví pod tým pojmom bozkávanie, či sa snáď mýlim? Čo by ti bolo dobré, aby som sa tvárila, že ho nepoznám, keď som vonku aj s niekým iným, ako s ním? Teraz akože páriky nemôžu nikam von ísť s kamarátmi z toho jediného dôvodu, že sú párik?? Ako @hov ädo napísal, rozhovor, držanie sa za ruky pod stolom, a sem tam nejaká tá letmá pusa, tak toto fakt nie je žiadne muckanie, ako píšeš.
A to či si vadná, alebo nie, je tvoj problém, máš pravdu, tak prečo mi stále píšeš a zakladáš fóra, ktoré sú priamo adresované mne? (aj keď bez tagovania) Akože dpc, keď ti človek napíše choď do p. a už sa neozve, ani neodpovie, nemyslíš, že chce mať od teba POKOJ, lebo už maximálne lezieš krkom????