velmi dobra tema.... takze auto, Armin van Buuren 24.10. v Prahe, nova praca vo Viedni co ma este stale bavi a dobre zarabam, nedavna oslava narodenin a pred par dnami ma velmi potesil novy mini notebook
kupila som si kopu zaujimavych knih,koncert Lennyho Kravitza,zapisala som sa na vytvarnu...a bola som na plenery(aj ked ten obraz sa mi velmi nevydaril)
Skoncoval som z WoW, začal som znova trénovať, viac menej som napravil to čo som minulý rok pokazil, párkrat som sa správal ako totálny idiot(slušne povedané), piate si nechám pre seba
bola som v Írsku na prekrásnych miestach, kúpila som si gitaru, dostala som dobrý foťák, kúpila a prečítala som viacero zaujímavých kníh a skamarátila som sa s ľuďmi o ktorých by som nemyslela že si s nimi mám čo povedať ...asi toľko ale možno by sa ešte našlo dačo
-bola som na oboch koncertoch co mal Lenny Kravitz na Slovensku /v Blave aj v Kosiciach/
-bola som na koncerte Marilyna Mansona
-18 juna som si dala spravit piercing do jazyka a do teraz tvrdim ze je to ta najlepsia vec ktoru som si kedy dala spravit a ani jeden den som to neolutovala
-nitrianske Birdz stretko ktore sa uskutocnilo 22 augusta na ktorom som stretoa jedneho uzasneho chalana/nebudem ho tu menovat/
-uspesne zvladnuty prvy rocnik na strednej odobornej skole zdravotnickej a ako to tak vyzera tak to bude uz aj druhy uspesne dokonceny rok aj ked zo 4 na vysvecku ale dako som to zvladla
-v auguste uspesne zabudnutie na byvaleho frajera, skoro po roku som prestala na neho myslet
-uspesne zacatie neveho zivota
-zalubenie sa do 2 chalanov naraz a teraz si muset vybrat no zbohom
-uspesne zvladnuta prva pitva moriek u babky
-dojebanie si znamok z patologie ale to neberem ze je to nieco uzasne ale prave naopak
-konecne pochopenie zo strany mamy ze jej najmladsia dcera nikdy nebude taka aku ju chce mat ze zostane tou slahnutou a crazy metalistkou a sk8te holkou a konecne pochopenie ze nikdy nebudem nosit ruzovu a jednoducho vsetky osatne farby okrem ciernej a cervenej
uspešne dokončený prvý ročník VŠ, množstvo rpejdených kilometrov po horách, dlhé dni strávené na rybách, nový vzťah a konečne prerobená kúpeľňa a záchod =D =D
1. Najväčšia tohto ročná udalosť sa udiala nedávno keď ma na dikoteke chytili fízli a šiel som fúkať (samozrejme že som nafúkal), to bol zážitok ako sviňa, našťastie sa to riešilo len dohovorom takže dá sa povedať že to dobre dopadlo
2. Žilinské Staromestské slávnosti - koncert Polemicu a Horkýže Slíže hneď po sebe, dve moje najobľúbenejšie slovenské kapely... veľa ľudí som tam spoznal, zapogovali sme si tam vykričali sme sa ( potom som nemal hlas, iba som chrčal), stratil som tam botasku... ale stálo to za to
3. Kamaratkina oslava 17 - boli tam snáď všetci moji známi, jedna s najlepších osláv tohto roku na ktorej som bol (ale ešte nebola tá moja, takže možno ešte zmením názor
ehm... prijímačky, maturita, 18tka (síce necítim rozdiel oproti stavu predtým, ale patrí sa spomenúť , nástup na školu, plagátová vojna so spolubývajúcou...
ehm ťažko vybrať 5 vecí... no ale napríklad mám konečne svoju vlastnú izbu s velikou postelou a Bobom Marley-im, zažila som Offspring v Terchovej, obdržala som zelenú stužku, včera som oslávila 2 roky na špičkách s mojím drahým a obnovila som priateľstvo s jedným dôležitým človekom...
Tento posledný rok bol snáď najlepší, aký som kedy prežila a bude veľmi ťažké, aby ho 2010 prekonal, no dúfam v to
No celkom sa mi darilo v škole, v láske, spoznala som pravých priateľov... Proste som tento super rok prežila s ľuďmi, na ktorých mi záleží a ktorých mám veľmi rada.
nerozlišujem medzi naj-lepším alebo naj-horším rokom, pretože ma čaká ešte x rokov života (teoreticky) radšej rozlišujem medzi tým, čo mi tento rok prineisol a čo mi zobral, čiže sa na to pozriem z trošku inej perspektívy
- priniesol mi: 2 koncerty, na ktoré som sa chystal a tešil, ako malý jarda , stužkovú, mnoho skúseností, prevrat osobnosti(skôr k lepšiemu si myslím ), a x maličkostí, o ktorých sa m itu nechce vypisovať
- zobral mi : lásku, nádej v lepší a plnohodnotnejší život, sebadôveru, v permanentných intervaloch trvajúcu apatiu a konvenčný život
fúúú. nebude to porade, možno časom budem považovať za naj niečo iné,ale toto ma ako prvé teraz napadlo:
-to,že som sa nasťahovala s babami na privát.zmenilo to môj život,síce sme spolu len od októbra,ale ja ich milujem a aj ten život.
-všetky tie chvíle s mojim Peťom,všetko dobré aj zlé,všetko čo náš vzťah posunulo ďalej a aj to,že sme pri sebe stáli navzájom pri ťažkých chvíľach
-určite medzi najhoršie patrí pocit,keď balíte niekoho do igelitiek,všetky jeho veci,všetky osobné aj neosobné nazbierané za roky... a potom tie igelitky vyhadzujete,vypratávate skrine a poličky v kúpeľni... bol to veľký zlom v tomto roku,asi najväčší za posledné roky
-jeden večer,ktorý zmenil môj pohľad na vzťahy
-toto leto.bolo veľmi ťažké,ako keby taká skúška všetkého,ale na druhej strane som to zvládla,kamaráti mali svadbu,zvládla som štátnice z pedagogiky a celé tie mesiace som si napriek všetkému užívala ako nikdy...
videla som rasmuuus definitivne som zakyvala byvalemu a schudla som 6 kil a 0.2% ma zachranilo od 4 z matiky a prihlasila som sa na rok do finska nechapem kde som v sebe nabrala tu guraz vzdy som si myslela ze na take veci nemam gule ale zjavne mam no uvidime na jesen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Erika, Era, Špagy, Špagetka, jaaj a ešte teta Š moje naj tohto roku aa ešte Adam (to kvôli tomu aký je vybitý! a Petr
- najviac peňazí
- najviac minutých peňazí
- najlepšie vysvedčenie
- najšťastnejšie obdobie
- najdenie, dufam, zivotnej lasky
- najlepsie leto v zivote
- dva perfektne festivaly a kopa vydarenych koncertov
- dalsie odhalenia mojej osobnosti
-bola som na koncerte Marilyna Mansona
-18 juna som si dala spravit piercing do jazyka a do teraz tvrdim ze je to ta najlepsia vec ktoru som si kedy dala spravit a ani jeden den som to neolutovala
-nitrianske Birdz stretko ktore sa uskutocnilo 22 augusta na ktorom som stretoa jedneho uzasneho chalana/nebudem ho tu menovat/
-uspesne zvladnuty prvy rocnik na strednej odobornej skole zdravotnickej a ako to tak vyzera tak to bude uz aj druhy uspesne dokonceny rok aj ked zo 4 na vysvecku ale dako som to zvladla
-v auguste uspesne zabudnutie na byvaleho frajera, skoro po roku som prestala na neho myslet
-uspesne zacatie neveho zivota
-zalubenie sa do 2 chalanov naraz a teraz si muset vybrat no zbohom
-uspesne zvladnuta prva pitva moriek u babky
-dojebanie si znamok z patologie ale to neberem ze je to nieco uzasne ale prave naopak
-konecne pochopenie zo strany mamy ze jej najmladsia dcera nikdy nebude taka aku ju chce mat ze zostane tou slahnutou a crazy metalistkou a sk8te holkou a konecne pochopenie ze nikdy nebudem nosit ruzovu a jednoducho vsetky osatne farby okrem ciernej a cervenej
ale dúfam, že tento rok bude lepší
Pohoda, Blackline, fotografovanie, hory, brat
-stuzkova
-konecne po dlhom case som sa znovu stretla s velmi dobrou kamaratkou
-od tohto roku patrim medzi dospelych...aspon podla veku
...a to je asi aj vsetko
2.môj članok preložili do angličtiny a hebrejčiny, rozhovor v novinach
3.koncert riša mullera v RK
4.dovolenka v slovinsku
5.vyrazne sa mi zlepšila pleť(tak čo, však aj to je uspech, či...?)
2. Žilinské Staromestské slávnosti - koncert Polemicu a Horkýže Slíže hneď po sebe, dve moje najobľúbenejšie slovenské kapely... veľa ľudí som tam spoznal, zapogovali sme si tam vykričali sme sa ( potom som nemal hlas, iba som chrčal), stratil som tam botasku... ale stálo to za to
3. Kamaratkina oslava 17 - boli tam snáď všetci moji známi, jedna s najlepších osláv tohto roku na ktorej som bol (ale ešte nebola tá moja, takže možno ešte zmením názor
Už sa mi nechce písať to vám musí stačiť
nič inteligentnejšie ma nenapadlo
:hrebeňovka Malej Fatry v septembri
:sklamanie, že som nevidela Travis na Pohode
:Erasmus a s tým viac odvahy cestovať, čo som vždy chcela, takže odteraz nebude problém, lebo nebude strach, a s tým cestovanie po Anglicku
:týždňová exkurzia po Slovensku, v rámci nej Luník IX (aj keď len z autobusu) a rómska osada pod Tatrami
No celkom sa mi darilo v škole, v láske, spoznala som pravých priateľov... Proste som tento super rok prežila s ľuďmi, na ktorých mi záleží a ktorých mám veľmi rada.
- priniesol mi: 2 koncerty, na ktoré som sa chystal a tešil, ako malý jarda , stužkovú, mnoho skúseností, prevrat osobnosti(skôr k lepšiemu si myslím ), a x maličkostí, o ktorých sa m itu nechce vypisovať
- zobral mi : lásku, nádej v lepší a plnohodnotnejší život, sebadôveru, v permanentných intervaloch trvajúcu apatiu a konvenčný život
-to,že som sa nasťahovala s babami na privát.zmenilo to môj život,síce sme spolu len od októbra,ale ja ich milujem a aj ten život.
-všetky tie chvíle s mojim Peťom,všetko dobré aj zlé,všetko čo náš vzťah posunulo ďalej a aj to,že sme pri sebe stáli navzájom pri ťažkých chvíľach
-určite medzi najhoršie patrí pocit,keď balíte niekoho do igelitiek,všetky jeho veci,všetky osobné aj neosobné nazbierané za roky... a potom tie igelitky vyhadzujete,vypratávate skrine a poličky v kúpeľni... bol to veľký zlom v tomto roku,asi najväčší za posledné roky
-jeden večer,ktorý zmenil môj pohľad na vzťahy
-toto leto.bolo veľmi ťažké,ako keby taká skúška všetkého,ale na druhej strane som to zvládla,kamaráti mali svadbu,zvládla som štátnice z pedagogiky a celé tie mesiace som si napriek všetkému užívala ako nikdy...
letavy
MEP
priatelia
Dalí
1. prišiel som o panictvo ...
2. prepichol som si jazyk <čo zvýšilo moje sebavedomie a partnerkin orgazmus(možno nie ale na to nezáleží >
3. London
4. koffee
a 5. Poker