Ludia mam na vas jednoduchu otazku. Akych je vasich 5 vychytavok. Ci uz modnych alebo zivotnych proste veci ktore by ste nevymenili za nic na svete alebo bez ktorych si neviete predstavit vas sucasny zivot.
Veď.....1.) seba(nikdy) 2.) kabelku givenchy 3.)moje štokle YSL 4.) asi nas zamok na chladničke disappointed:mne to ale moc vtipne nepride) 5.) a brata!!!! jediný clovek ktoreho som kedy milovala a milovat vzdy budem
bez vecí si život predstaviť viem ale tak dajme tomu že nie tak by to boli:
2. pizza
4. PS
1. Ipod (abo proste prehravač hudby)
5. Hudba
3. Internet
tak toto su veci ktore si cenim najviacaj (k prežitiu nepotrebné veci okrem tej pizze) aj ked by sa tam malo vmestit dalších kopa vecí ako napríklad perina abo oheň
@drazoal Takú mávaš? (O a ozaj, zas mám len veľké slová a činy nič - dnes som zistila, aké sú cigarety drahé, tak som si nič nekúpila, hoci zámer bol honosný ..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
2. svoje sny
3. svoju (teraz už bývalú )
4. C#
5. internet
2. rasliny
3. sprcha, (myslo atd)
4. internet, pocitac
5. a nieco podobne
- tlačiť farebné obrázky na predmet Farba na čiernobielej tlačiarni,
- 2ks cigariet stále pri sebe, aj keď nefajčím (*do povinnej výbavy vojde v stredu a je to dôvodnejšie, než vyzerá)
- vločkocentrický model vesmíru (*ale ten za niečo na svete vymením)
- inzitne vstavané skrine (by Mama&ja kutil nes.er.o)
- štetec z Da Vinci za nehorázny peniaz
2. priatelia
3. hudba
4. gitara/basa
5. komp
ako viem, ze 1 a 2 nie su veci, ale je to nieco co by som proste jednak nemenil a jednak je to vychytavka v mojom pripade ^.^
2. gitara
3. hudba
4. @lentrdlo316 !
5. (nevlastná) sestra
2. kamaratov a rodinu
3. hudbu
4. knihy
5. a vsetko este raz
2. friends
3. mind
4. fun
5. sport
2. najlepšia kamoškica
3. hudbienka
4. psíčok
5. kreditka
dobre viem že tá posledná znie povrchne a materialisticky, ale peňáze sú dobré.
2. Priatelstvo s @momoglamorous
3. Zbierka not
4. Naramok od tety
5. Toto nepoviem...
internet a iné komunikačné technológie
nejakých tých pár ľudí, čo ma úplne nenasiera
hodnoty pre prežitie, teda ubytovanie a jedlo
a nejaké tie návykové látky
2. pizza
4. PS
1. Ipod (abo proste prehravač hudby)
5. Hudba
3. Internet
tak toto su veci ktore si cenim najviacaj (k prežitiu nepotrebné veci okrem tej pizze) aj ked by sa tam malo vmestit dalších kopa vecí ako napríklad perina abo oheň
2. posteľ
3. internet
4. @petushiq18
5. hudba
2.sport
3.Lady GaGa
4.internet
5. G. ludia
2.Gargamel ♥
3.Kamaráti
4.Hudba?
5.Net..