nemyslite že kvôli tomuto nariadeniu budu musieť meniť aj niektoré autobusové cestovne poriadky? ( mám namysli že dani autobus sa nedostane na čas na danú zastávku kvôli zníženej rýchlosti )
Myslis MHD ta 60 nesla ani keby chcela a medzimestska nema tiez problem kedze cas nema vymerany ma minutu presne ale s nejakou rezervou. No problem a tema o 50tke v obci tu uz je.
Čo že je to pééédesiatka...Keď sa páčia nám diewčatkááááá... moja obluuubena pieseň!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahhaahha
no tak ja neviem ci niektore autobusy idu rychlejsie nez 50
urcite ze nebudu musiet menit cestovny poriadok...sak autobusy nedojdu vzdy presne jak je napisane, a nezalezi to len na rychlosti...ked su niekde zapchy tak sa ani neda ist 30 a nie to este 50
ja mne sa nepáči že bude 50 lebo v BB na viacerých miestach bola 40 a teraz tam bude 50 len niekde daju 30 , a to prekonávam aj ja na bicykli, tak by ma zaujímalo či vedia policajti odmerať rýchlosť aj bicyklu
aj tak si autobusári nerobia velkú hlavu s dodržiavaním pravidiel cestnej premávky. Išiel som 45 v zóne kde je 40, a čože ma to obieha? autobus ... takže meškanie kvôli 50ke nehrozí
Ale náhodou,autobusári kt. to vytiahnu nad 50 aj dodržujú...Akurát dnes som išiel busom cez dedinu,a bohyňu,čože ide nejak pomaly?Prišiel koniec obce a oprelo ma do sedačky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
urcite ze nebudu musiet menit cestovny poriadok...sak autobusy nedojdu vzdy presne jak je napisane, a nezalezi to len na rychlosti...ked su niekde zapchy tak sa ani neda ist 30 a nie to este 50