Z prečinu ohrozovania mravnej výchovy mládeže sú podozriví rodičia 16-ročného mladíka. Ich syn ako žiak špeciálnej základnej školy vymeškal bez ospravedlnenia od októbra 2007 do marca 2008 celkom 511 vyučovacích hodín.
@7 nevravim ze zle ani neodsudzujem,ani sa mu necudujem ze sa mu tam nechce chodit,vsak nepoznam ludi co by sa tam hrnuli cudujem sa jeho fotrovcom ze im je to jedno ale tak neriesim iba ma to zaujalo
@10 urcite ano ak mali kazde den po 6-7 hodin tak si to vypocitaj nie je problem mam pocit, ze sa to pocita tak nie? 1 hodina je ako 45minut chapana aspon si myslim. Ale aj tej je to genius nie? Rodicom urcite zorbali pridavky na deti
ty kokso...ja v priemere vymeškám možno 20 hodín...len raz som mala vyše 130 ale to som mala zápal pľúc, a neospravedlnených tak 1-2 hodiky...ale v mojej triede je bežné keď majú ľudia vymeškaných 300 hodín, a my sme mali takú dobrú triednu,že im vzala aj tie skopírované ospravedlnenky...alebo tie čo som im napísala ja ...
ale vyše 500 hodín...som ani nevedela že toľko sedíme v škole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja som mal za celý život max 20 hodín
Ani sa mi to nechce verit.
a mozno sem-tam na telesnu
ale vyše 500 hodín...som ani nevedela že toľko sedíme v škole
jej brat zasa nechýbal ani hodinu za 6 rokov na škole ... Sranda ...