Premýšľam nad kúpením väčšieho akvária a konr. 63L, ale neviem, čo tam aby nebolo preplnené. Použila som jednu stránku na generovanie a vyšlo mi, že toto by malo byť ok, ale neviem:10 neoniek,5 razbor trpaslicich,16 krevetiek (davidi),3 platy. Čo myslíte?
Je lepšie sa opýtať v akvaristike, tam to vedia najlepšie. Základná vec je, že na každú rybu by malo vyjsť 3-5 litrov vody, tak podľa toho kúpiť množstvo rýb.
Tie neónky sú ok, pridal by som mečúne a gubky a samozrejme nesmie chýbať prísavník a hlavne rastliny. Ja mám 108 litrové akvárko a chovám sumce indické (4) a jedného prísavníka. Takisto netreba zabúdať aj na príslušenstvo: filter & vzduchovací kameň. Ale to všetko vedia najlepšie poradiť práve v akvaristike.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Tie neónky sú ok, pridal by som mečúne a gubky a samozrejme nesmie chýbať prísavník a hlavne rastliny. Ja mám 108 litrové akvárko a chovám sumce indické (4) a jedného prísavníka. Takisto netreba zabúdať aj na príslušenstvo: filter & vzduchovací kameň. Ale to všetko vedia najlepšie poradiť práve v akvaristike.