neznášam ked ten birdz ide pomaly...a nemám rada,ked mi píšu zakomplexovaní ludia,škoda že sa to tu nedá nastaviť tak aby mi neprichádzali od nich správy.unavuje ma to čitať
rolety, pomalosť, fake people, dievčatká typu wanna be nová Kim Kardashian, primitivizmus, vulgárni užívatelia a môj najobľúbenejší - "opováž sa povedať tvoj názor, zhejtujeme ťa pod čiernu zem"
no a nejaké divy? 6miliárd designov, ked na niečo kliknem som vždy na inom, nepáči sa mi nemožnosť mazania komentov ale aj ankiet a diskusíí (potom sa len vkuse nahlasujem a -3hviezdičkujem),vela neaktívnych nickov ktoré sa nepoužívajú a potom človek ani nevie ako sa má zaregistrovať, však aha ako som sa ponížil týmto nickom a samozrejme je otrasne pomalý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A momentálne i to rekordné načítavanie. Rekord - polhodina, kým mi otvorilo TS.
@schizoofrenik
@zuzk496
@antifunebracka
Tomášové sľuby,rýchlosť portálu a ? poniektoré tehotenské fóra
2. rýchlosť stránky
3. sľuby
4. úchylnosť
5. primitivita
6. pokazené reklamy ( napríklad funfon -pes Ajka)
7. rýchlosť admina... resp. vymazávanie normálnych ankiet adminom
2. pomalosť
3. neschopná organizácia
4. prehliadka viacerých druhov dizajnu na jednom portáli
5. upozornenia typu: "Človek, stačí kliknúť len raz."
6. existencia rubrík, na ktoré v novom birdze niet odkazu, no predsa sa tam dostať dá, napr. rekordy ( » www.birdz.sk/rekordy/...
)
7. nemožnosť vymazávania priateľov, prípadne starých videí alebo linkov
a zisťujem, že 7 divov mi vôbec nestačí.
a čo ešte kedysi bolo... neexistujúce TSky
no a nejaké divy? 6miliárd designov, ked na niečo kliknem som vždy na inom, nepáči sa mi nemožnosť mazania komentov ale aj ankiet a diskusíí (potom sa len vkuse nahlasujem a -3hviezdičkujem),vela neaktívnych nickov ktoré sa nepoužívajú a potom človek ani nevie ako sa má zaregistrovať, však aha ako som sa ponížil týmto nickom a samozrejme je otrasne pomalý
roletky
reklamy
chýbajúce smajle
tehotenské fóra... celkovo jebnuté fóra
a ja neviem
@tomtoylc
2 vyjebané pásiky (neformálne známe ako rolety)
3 admin
4 rýchlosť načítavania
5, 6, 7 Camilla
a ďalších 3,5 divov = tá "rýchlosť"
ale inak mám
1. neskutočná pomalosť absolútne vo všetkom - kým otvorím TS tak si pozriem novinky na FB, prečítam správy a pozriem jeden diel seriálu
2. neprehľadnosť fór a komentárov, hlavne keď komentujete komentár niekoho iného
3. nemožnosť vrátiť sa okamžite k čítaniu blogov, musím ísť na hlavnú stránku a na najnovšie blogy
4. primitivizmus, detinskosť a absencia tolerancie iných názorov u podaktorých užívateľov
5. časák sa mi nepáči, načo to tu je?
6. pomalosť
7. pomalosť
viac ma nenapadá