@7 ....Diabol prišiel mníchovi na pomoc, ale za odplatu mu mal mních upísať nielen svoju dušu, ale tiež ho mal do tejto obrovskej knihy nakresliť. ....ten diabol sa jak ojebal...sak tam vyzera jak trkvas xD
vazeni, @hnisavica sa casto na birdzi prezentuje ako isty Alex, ale v skutocnosti nie je žiadny Alex, ale Alexander. Priezviskom Štefuca. Dokopy teda Alexander Štefuca. Ano, toto meno vam moze byt zname zo slovenskej televiznej produkcie. Celebrita sa vsak maskuje dlhymi vlasmi a zelenymi sosovkami, takze ho nemate sancu rozoznat. Prezradza ho len vravorava chodza a nemotorne hojdanie mieska.
@hniso nie, sipka musi ist smerom k miesku a vidis, to by som ani neveril, ze naozaj pojde smerom k miesku, sice hunatemu, ale o to lepsie, ze, @mie šči?
ja za 7 divov sveta pokladám pyramídy, semiramidine visuté záhrady, artemidin chrám niekde v riti, diova socha v olympii, mauzóleum v halikarnasse, rodský kolos, alexandrijský maják, a keď tak, môžem ať svoj ôsmy a ten nemám. alebo, možno mám, ale je priveľmi neskoro na to, aby som svoj mozog nútila rozmýšľať nad takými somarinami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
2. škola ... načo tam chodiť, úspešní sa dá byť aj bez veľkého vzdelania. samozrejme, základné veci treba
3. cigáni ... načo sú tu, keď nijako štátu/svetu nepomáhajú ?
4. moja rodina ... na svet ma priviedla, ale teraz sa na mňa jebe. čo je toto za systém ?
5. ľudia ... načo sú, keď nerobia svet lepšími a medzi sebou si len ubližujú ?
6. môj život ... k tomuto sa vyjadrovať nechcem, súkromné veci
7. láska ... hovorí sa, že je slepá. ALE ! sú ľudia, ktorí si vyberajú partnera len podľa vzhľadu. No našťastie je tu aj malé percento iných ludí
....ešte je mnoho vecí, ktoré nikdy nepochopím. toto je len zlomok z toho, prvé čo mi napadlo
2. @hajzelbaba
3. puchnúce perineá
4. miešky
5. @hnisavica -ov miešok
6. @hajzelbaba -ino puchnúce perineum
7. Rodský kolos
nie som fejk, neverte mu to!!! zaprisahavam vas, nie! som pravy, ja som hajzelbaba, jedina a skutocna! ooo, velky, preco si mi toto spravil?!
1. ze vidim
2. pocujem
3. dotykam sa
4. chutnam
5. citim
6. smejem sa
7. milujem
2. moja rodina
3.moji kamarati
4.usmev
5.vesmir
6 zima