7?
Európa
Ázia
Afrika
Amerika
Austrália
Antarktída
6, nie sedem.
Teda podľa iného delenia by tam bola Eurázia a Severná a Južná Amerika, a teraz si nie som istá, či toto nie sú náhodou konitnenty a hore uvedené svetadiely, ale je to jedno, stále je to 6.
Takže mi napadne, že je to nejaká blbosť
(alebo som k nejakému kontinentu tak ingorantská, že som naň zabudla)
@patuskoo tak sme sa to učili v škole kontinenty ako súvislá pevnina ohraničená vodou (morom, oceánom) - čiže Eurázia, lebo nie sú geograficky oddelené ale tomu rozdeleniu na svetadiely nerozumiem ani ja
však siedmy kontinent daj napr. nejakú tvoju vysnívanú krajinu alebo neviem čo tam potrebuješ, aká je presne téma ja by som napr. opisoval island, alebo lepšie celý sever európy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Európa
Ázia
Afrika
Amerika
Austrália
Antarktída
6, nie sedem.
Teda podľa iného delenia by tam bola Eurázia a Severná a Južná Amerika, a teraz si nie som istá, či toto nie sú náhodou konitnenty a hore uvedené svetadiely, ale je to jedno, stále je to 6.
Takže mi napadne, že je to nejaká blbosť
(alebo som k nejakému kontinentu tak ingorantská, že som naň zabudla)
svetadiely: Afrika, Austrália, Antarktída, Amerika, Ázia a Európa
kontinenty: Afrika, Austrália, Antarktída, S. Amerika, J. Amerika a Eurázia
.. aspoň my sme sa to na geografii učili takto, ak sa mýlim tak ma dakto opravte
@rapid to už dáva zmysel
Euroázia
Afrika
Severná amerika
Južná amerika
Austrália
Antarktída