minulý pondelok som rozbila zrkadlo a odvtedy som sa rozdrbala počas joggingu, pokazil sa mi mobil a stratila som peňaženku aj s dokladmi každý mi vraví, že mám 7 rokov nešťastia
otázka: máte s touto poverou nejaké (paranoidné) skúsenosti?
Nie, nemám. Vždy keď sa mi stane niečo divné, tak hľadám racionálne vysvetlenie, ktorým si to odôvodňujem
A toto, čo sa ti stalo, mohla byť čistá náhoda, že akurát vtedy.Neprikláňaj tomu pozornosť...a hlavne, never na to
akonáhle je v domácnosti chlap, prichádza toto veľké mystérium ale mám na to dobrú radu - zviazať ponožky špagátom... tak, ako majú malé deti v zime rukavice, len musí byť samozrejme dlhší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A toto, čo sa ti stalo, mohla byť čistá náhoda, že akurát vtedy.Neprikláňaj tomu pozornosť...a hlavne, never na to
akonáhle je v domácnosti chlap, prichádza toto veľké mystérium ale mám na to dobrú radu - zviazať ponožky špagátom... tak, ako majú malé deti v zime rukavice, len musí byť samozrejme dlhší