to je dobrá blbosť... je obrovské percento snobských metlákov ktorí si myslia že práve to ich je naj a všetko ostatné sú sračky (s obľubou napádajú práve hip-hop). takisto je aj kopec "party cunts" ktoré si bez hitparád nevedia predstaviť život a musia byť proste in, nezáleží na tom, akú sračku budú počúvať. a potom sú tu ešte normálni ľudia ktorí počúvajú to, čo sa im páči bez ohľadu na štýl a ostatok neriešia.
65% teenagerov nepočúva hip-hop, z toho 15% je normálnych a hip-hop im nevadí, zvyšných 50% je jebnutých a na hip-hop nadáva, zakladá takéto ankety alebo si píše do profilov/podpisov túto 92%-nú kktinu
@eraser uplne suhlasim s tebou len je skoda ze sa medzi sebou tie styly napadaju ako si povedal napr. hip hop a metlaci...proste kazdy ma svoj styl a ostatnym by to malo byt jedno
no neviem či je to pravda, že 92%....ale tak napr. v Pieštanoch je to asi aj viac ako 92%( čo som komu spravil, že zrova ja musim bývat v mekke hip hopu).....tento svet speje do záhuby
@33 ...TY SI TO ZAKONCIL SKVELE
...
Ale asik tuto anketu mozem zakoncit slovami ze Kolko ľudí, toľko chutí.....kazdy tu napisal svoy nazor, a niektoré su dost štiplavé...ale, ...nemam namietky
pred par rokmi som pocuval rock a podobne sracky
uz ficim len na hihope
ale este som tu nevidel forum ktore by bolo proti metalu a pod. vzdy len na hiphop sa kyda a zvacsa kydaju tí ktory o tom hovno vedia a poculi len rytmusa
ani neviem, asi som hiphop, ale nic extra to neni, no... nerobim zo seba nwm aku hiphoperku... bo wem ze nesom, ale tancujem, cuvam hudbu tak no tak, zas nie telom i dusou i nwm cim heh
nie náhodou 92% z opýtaných???nikdy sa nezistí presné číslo lebo pochybujem,že sa nájde niekto kto by sa pýtal celého slovenska a dostal by od každého jednotlivca jednoznačnú odpoveď či počúva hip-hop alebo nie prieskumy sú nanič
noo silne pochybuje ze na slovensku je az 92% debilov co to pocuvaju ale encham tak...ja pocuvam vsetko okrem hiphopu a techna to nemozem ani citit..ja pocuvam hudbu a nie basnicky
pocuval som vsetko okrem hip hopu ale nejak mi to prestalo prekazat ked som sa zacal trosku venovat tancu Vsetky styli sa mi zacali pacit okrem Sk rap buuu
dáý sa povedať že znesiem aj hip-hop ale určite nie ten slovenský..to je hrozný odpad...aj ke´d priznávam že som to dakedy počúvala ale proste už mám dosť tých pesničiek typu..ja som král ty si hovno a zbatlím ťa jak piču a pod. a ani ten americký moc nepočúvam..radšej gitarovky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
...neurazat...dpc
....prepac chcel som byt slusny....ale neaky kokotnaak nevie ze je kokotnaak....tak co urobis
...
Ale asik tuto anketu mozem zakoncit slovami ze Kolko ľudí, toľko chutí.....kazdy tu napisal svoy nazor, a niektoré su dost štiplavé...ale, ...nemam namietky
uz ficim len na hihope
ale este som tu nevidel forum ktore by bolo proti metalu a pod. vzdy len na hiphop sa kyda a zvacsa kydaju tí ktory o tom hovno vedia a poculi len rytmusa