Zaujímalo by ma či máte na úto politickú stranu podobný názor ako ja, alebo si myslíte niečo iné. Pre mňa sú to zlodeji, ktorí ešte aj názov ukradli hnutiu vo svete a chcú sa len nahrabať.
Mozno su to dalsi zlodeji ..ale tito zlodeji co su tu uz 21 rokov a stale ich volime za 21 rokov nic nespravili a najblizsie 4 roky tiez nic nespravia ..cize je to v podstate jedno
@rabbitko9 preco vsetci hovoria ze nic nespravili? Neboli svati asi ani vtedy ale tusim v roku 2006/7 sme na tom boli tak ze nam zavidela cela Europa , nas rast
Ja len nechapem, preco ked ma niekto tolko prachov, aby spravil marketingovu stranu, spravi prave taku hovadinu, ako 99% Keby bola minimalna mzda 600 eur, je na slovensku akurat 99% nezamestnanost...
@11 medzi kralovskymi rodinami a "bohatimi ludmi" je velky rozdiel. Porovnavas neporovnatelne. A este ak ten "bohaty clovek" prisiel k svojmu bohatstvu, tak ako je na Slovensku zvykom. Taky clovek bude vzdy hladiet len na seba. Staci sa pozriet ako to na Slovensku vyzera uz dnes.
Vidím že tu sú ľudia ktorí sa stále nechávajú ovplyvňovať názormi iných, a aj ľudia ktorí tieto názory vešajú na net... Ale diskutujte, bavím sa na tom
mam chut nieco hodit do televizora, ked vidim tie vtierave reklamy.. vedia dokola omielat iba euroval a minimalnu mzdu skoro o 100 % vyssiu, ako je teraz.. uplne absurdne.. pritom riesenie neponukaju ziadne..
inak @11 kralovske rodiny maju co spolocne s vladou? a Svedsko so Slovensko nemozes porovnavat.. mali uplne ine historicke a politicke podmienky ako my..
Neviem čo si mám o tom myslieť. Ani neviem koho budem voliť, asi nikoho tak jak minule : ) Pretože nech je tu debata o hocikom, všetci sú kokoti a zlodeji : D
aspon co som ja pocula od celkom zainteresovaneho cloveka, je to banda klamarov, ktori chcu po volbach svoj podiel predat bud koalicii alebo opzicii.. zalezi od lepsej ponuky... no ktovie.. ale myslim, ze nic dobre sa od nich cakat neda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a vidim, ze veta "iba 1% si moze dovolit taku reklamu" je velmi popularna po celom internete, dokonca nemeni ani formu. cudoo.
ja osobne si myslim, ze celkovo do politiky by mali ist ludia bohati (nie obycajni ludia z ludu), pretoze ti uz sa nepotrebuju nabalit a ani kradnut.
vid svedsko ako sa maju a dobre.
britania detto. preco tam asi chodime robit?
ich kralovske rodiny su dost bohate, nepotrebuju sa nabalovat, lebo vedia ze o 4 roky nikam nepojdu (ako napr. u nas)
a kazdy chce v prvom rade dobre pre seba.
ku strane 99% sa nevyjadrujem - nemam dostatocne informacie.
inak @11 kralovske rodiny maju co spolocne s vladou? a Svedsko so Slovensko nemozes porovnavat.. mali uplne ine historicke a politicke podmienky ako my..