a my sme si už založili takú vec v triede a máme aj vlastné pesničky, ktoré spievame nepriateľom ale už máme na konte aj holly dolly song - pravdaže v total amaterskej verzii
A k otázke... Mne sa to páči, neskutočne to obdivujem, krásne to ukazuje, čo v skutočnosti človek dokáže. Dôkaz, že ľudský hlas je naozaj najdokonalejší hudobný nástroj.
@tasha5 Tak to je už iný level ale pôsobivé, len to čo som dal ja je o tom, že je to moderné a každý to pozná a vyrovná sa to tomu čo je upravené cez programy a je tam výrazná zložka nástroje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a inac toto sa mi teda vobec nepaci
a my sme si už založili takú vec v triede a máme aj vlastné pesničky, ktoré spievame nepriateľom ale už máme na konte aj holly dolly song - pravdaže v total amaterskej verzii
A k otázke... Mne sa to páči, neskutočne to obdivujem, krásne to ukazuje, čo v skutočnosti človek dokáže. Dôkaz, že ľudský hlas je naozaj najdokonalejší hudobný nástroj.