Štýl bar...to je miesto kde sa človek dokáže zabaviť s dobrou partiou ľudí. Je tam fajn personál je príjemný, ceny prístupné, kvalita prostredia je celkovo dobrááá..... Ja osobne toto miesto veľmi ľúbim.... CELKOVÝ KOMENT: V pohodke podnik.
noo do stylu som chodila v zime dost casto...neviem mne to pride celkom fajn to je vec nazoru:...pokial tham ma clovek kamaratov,thak nie je ziadny problem mozno sa to troska premnozilo tymi mladsimi jedincami,ale...zas
Štýl bar?? hmmm som tam kazdy den a neviem si ani predstavit ze by som tam neprisla najmenej tyzden je to super bar kde stretnete vela dobrych ludi a barman?? jeeeej tak to je najsuper z celeho podniku nasmejete sa pri nom. aa hlavne aby som nezabudla hned po prvy krat ked bola v podniku stretla som sa z mojou laskou aa chodime spolu pividelne do stylu. vazne chodte a neolutujete pozdravujem vsetkych cmukkk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
nechodim tam..