nooo uz necem radsej... 5 mesiacov som cisty , skusenosti boli najprv super ale dva krat som to prehnal a skoncil som... pre istotu... tak uz len hulievam ako *piiip*...
PS> dat si cely 2 diely do nosa nie je ziadna sranda, bacha na to...
vyskusat a skoncit u toho je dost odlisne... pre mna si vyskusaj ale ak u toho skoncis, dobre ta prepl... taky vypadok prudu za neplatenie elektriny co???
heh no to mas asi tak ze pokial si zijes na socialne vyzsej urovni tak mozes skusit a neprepadnut tomu jasne ale pokial stoji tvoj zivot za hovno tak potom tomu prepadnes ovela rychlejsie a mas aj vacsiu tendenciu to vyskusat takze asi tak...
jhaaj pikenko kolieska koks aj lisohlafky vsetko som vyskusala ale ostala som dlho verna pikenku...kazdy kto s nim niaky cas flirtoval mi da asi za pravdu ze je to do urciteho casu super pocit a vsetko sa zda byt uplne ine az kym nezacnu depky a podobne haluze vtedy sa uz sranda konci a uz ani nehovorim o tom ked sa dostanete do toho bodu ked sa s tym uz neda prestat ja som sa nastastie uvedomila vcas ale nelutujem to ze som to vsetko skusila lebo su to stavy a pocity ktorym inak nepoxopite pokial to nevyskusate sami ale treba si vediet povedat aj DOST....
Mate malo rokov a mudrujete okolo toho svinstva. Zivot treba zit este aj v 30 ke najde clovek stale nieco nove a hodnotne-ked chce, ked je ale lenivec, tak radsej v 17 tich zacne skusat drugs. Smiesne. Ale je to tak - v tejto dobe uz nerastu poriad. ludia - teda myslim individuality - proste typek, co ma na haku, ze ty blbci naokolo to robia. Moda je moda. Led si das ty-tak aj ja... Sme v slobodnej krajine a ked si niekto mysli, ze mu to nieco da... nech sa paci!!! A ozaj, co ti to da? 10 min. pocit euforie a potom? A odkial mas na to peniaze? Vies co vsetko mozes mat za ten cash - a niekto- kto to riedi a fusuje si masti vrecko. Nech sa paci. Ked to potrebujes, daj si to!!!
Ci23...co sem tahash vek...a yak ze nerastu osobnosti, taqy typci a typkyne, iste lepshi nez predosla generacia...myslim ze prawe to ye moja sloboda, ze ked xcem wedjet o com to ye, taq to wjem wyskushat a utworit si wlastny nazor, namjesto nepravdivych a zkreslenych sprav od inych...a s tou euforiou by som si nesral do huby...widim ze mash o tom wedomosti ako moja zosnula starka...taq pre info...ush len trava drzi okolo 3hodin, zalezi na tom aka...taqe koleso ma minule drzalo myslim 15 hodin...pikenko od pjatku do nedel wecera, samo ze som dal ay primerane...10minutowe stawy ma akurat taq crack, ale ten neodporucam nikomu, ani sebe, bo to ye swinstwo prweho stupna...ked wjesh co ye crack, wjesh co znamena "drogy su swine" absolutna nexutnost...a taqe weci yako navykowost...mno, ked njekto snupe co widi, na to nemam slow a odmietam sa wyjadrowat, lebo to ye strateny ziwocich...ani drogy nje su len taq, ay o nix treba wedjet nieco a troshku sa uwedomit, bo to ye konzum pre wyspelejsie mysle...tjez nezjesh nieco, co newjesh odkial ye a tjez sa nenapijesh hocicoho...keby to ludja prestali brat ako neustalu hrozbu, ale ako pozitok, taq by sa im venowal patriciny zaujem, cim by sa postupnymi zmenami zlozenia znizila ay skodliwost...neplati pre gAnjiq, ten ye dobry aky ye =D
No ja osobne som proti drogam, ale nasa profesorka z chemia nam citala najnovsie vysledky vyskumov o mariske. Ze jointa absolutne, lebo budete mat pluca cierne ako uhol, ale ze cez vodne bongo to ma aj vela priaznivych ucinkov. THC sa cez to prefiltruje a ty co dlhodobo fajcia marisku su odolni voci oziareniu, teda kebyze vybuchne daaky druhy Cernobyl, preziju hulici A ze to pomaha pri epilepsii a alzheimeri, tlaku v ociach, a neviem com este, samozrejme len v malych mnozstvach raz za cas, najlepsie jest s tukmi - maslom, alebo s kavou... A zevraj to nie je fyzicky navykova droga, jedine psychicky.
Ja by som nikdy ziadnu drogu nevyskusala, okrem cigariet a alkoholu, ale ani jedno velmi nemusim... Viem, ze mam slabu volu a kebyze si navyknem, tak skoncim niekde na odvykacke.
To Narkomanka: Troska zaujimavy nazor od dievcata s takym nickom
1ka počuj ty máš nejako veľmi veľa predsudkov,,, si myslíš, že ak tu budeš na každého kydať tak čo? že sa zmenia? no isto... a hlavne, je najlepšie tu niečo písať a ktovie čo ty doma robíš... neznášam ľudí, kt. súdia a odsudzujú a pritom tých ľudí nepoznajú,,, beriem, drogy nie sú nič dobré v tom zmysle, že nám ubližujú,,, ale všetci sú si toho vedomí, a či to už robia alebo nie, je to ich vec a ty nemáš žiadne právo tu niekoho urážať!!! tak sa spamätaj
a čo sa týka tých tvrdých drog,, tak ja som proti tým najtvrdším drogám,, toto nie.. to by som si nikdy nedokázala zobrať,, možno stav super ale závislosť zaručená... čo sa týka lsd to neberem ako tvrdú drogu, aj keď nou asi hej.. aale zďaleka nie je taká ako kokaín, heroín a podobné drogy,, čo sa týka kolieska,, tak jedno raz za čas ,, ale fakt raz za čas nie je také hrozné... noo dávať si často to určite nie!!!
čo sa týka pika,,, možno stav je super,, aale človek, kt. nemá pevnú vôľu sa hneď na to namotá a potom zle nedobre...
na záver asi tak: raz za čas si daj jointa,keď už niečo chceš,ale tvrdé neber
Tak tak. Tvrde neber Ja travu ako drogu neberiem. Moja hranica je asi troska posunuta co je tvrda droga a co nie. Nemam nic proti kolesam, raz za cas je to v pohode.. nemyslim, ze je to take svinstvo ako niektori ma tak krvopotne o tom presviedcali a nadavali aka je to chemia a pod.. No pred pikom a LSD mam respek.. predsa to uz nieje ako travicka..
no piko je piko, patrí to medzi tvrdé drogy a fakt človek so slabou vôľou ľahko podľahne... a lsd je niečo iné,,, prečítala som asi 30 strán o lsd, je to veľmi zaujímavé, niektorí psychiatri si skúšali dať lsd, aby vedeli pochopiť zmýšľanie ťažko psychicky chorých... a tie opisy toho čo zažíva človek pod lsd-čkom... veľmi zaujímavé... až som sa bála miestami...
Lucyliu89: no zaujimave LSD je aj pre mna ale nikdy nevies.. a taky bad trip by som fakt prezit nexcela.. to si radsej dam piko alebo moje kapocky nech mi je fajne Poslednu dobu o halucinacie uz moc nestojim lebo uz nie vzdy su tak prijemne ako zo zaciatku. Spomen si ako v tom pribeho opisoval LSD Martin Miske..
Tráva:Asi naj droga ale práve tá jej lahká dostupnosť ,ľahkomyselnosť...TO ju robí nebezpečnou.Istý čas som jej aj troška podľahol.
Hrýby:JEDINá droga,po ktorej som nemal žiadne dojazdy,žiadne chúťky dať si to znova.Mal som menšiu dávku ale bolo to veľmi dobré
Extáza:Raz za pol roka,alebo pár krát za rok.Ak na druhý deň užijete správne vitamíny,a nemyslíte furt na to aké to tam bolo a ako by som tam xcel byt znova,tak je to super droga.Bál som sa istý čas,či ma nebude lákať ale ak je to 2 x do roka,na nejakej super párty,nepovažujem to ani za ťažkú drogu.
Speed->Neviem,ale mne speed spôsoboval neuverieľné zdravotné problémy + tie dojazdy som mal 2 x horšie ako ostatný.Pod vplyvom tohoto sa z človeka stáva obyčajný stroj,ktorý nemyslí nad tým čo bude dalej.Stav je síce super,tie schopnosti,ale určite to nestojí za to.Sám vidím čo to dokáže s ľuďmi.Toto by maly zakázať...
hej T-R-T-K-o tak ty si teda riadne slabi piker ked dva dieli ta polozia....hehe skus dat 3,5 diela do rakety a strelit si to ... potom uvidis co je to ked to prezenies....hehe.... ale su aj taky borci ...
nooo niektory vyzeraju fakt zaujimavo .... ale hlavna vec ze si o sebe myslia aky su frajeri... hehe a pritom trosky obycajneeee ktore si neuvedomuju svoju sprostost... ja si radsej snupnem dva diely a bavim sa celu noc.... a nemam ani take hrozne dojazdy ako oni....
Extaza poviem ti ze dva dieli je taky dobry zaciatok.... boli noci ked som spapal pol kubika a potom som bol dva dni jak lopatou udereny.... ale zo spankom problemy nemam take hrozne.... zaklad je dobre sa najest aj nasilu ked nechuti a ked je plny zaludok zaspis bez problemov.... nooo na druhy den po piku je najlepsie zahulit ale H je lepsie zkombinovat s bielym
tvrdé drogy je proste len jed ,ktorý ťa otrávy ..mne bolo z toho vždy len na piču, piko, nechapem prečo som to do seba jebal ked som si vždy na druhy deň niekedy až večer povedal :do piči to je ale sajrajt, našťastie som človek vôlou jak olovo tak neak som na ten prach zkurwený zabudol a vam hovorím že už nikdy !som zmenil svôj život odvtedy milion krát a nebudem kokotko 37 ročný ktorý nemá ženu deti, len si doma vyvara piko ,ma 20 kilov ,nevie čo už zo sebou ...Kurwa chcem viac dosiahnuť ako si nadopovať energy umelo ,život by ma mal hnať za šťastím ked to už ozaj takto musí vyzneť ,všetci títo mladý frajery pritom nuly neskončia dobre ak sa čim skôr nespametaju, zahodia život ako handru a budu s ňou dokonca života len drhnúť zasratú dlažku až kým neskapú..
Lsd, je len experiment ,človek čo by ho bral ako chlieb náš každodenný by bol skôr či neskôr prepnutý invalid ,kto chce nech vyskúša ,mne to už neak netreba...drogy už ma vôbec nelákaju
Extaza.... no to mas tak ze zaludok treba vytrenovat ked chces spinkat.... kazdy to ma ine zo spanim a jedenim ja napriklad ked som vyfrcany tak po nejakych hodinach nejedenia ma zacne bolet zaludok a vtedy jem ci mi chuti alebo nechuti.... a k tomu ze ked spapam za noc pol kubika a myslis ze to je seknute je na tom neco pravda ale nie vzdy zalezi z kade mam matros.... minuly vikend co bola razia na dilerov a varicov, tak tu u nas zhabali typkka ktory zasoboval cely kraj a na moje prekvapenia sa zistilo pri zhabani ze to bolo 90% piko a to som si myslel ze to neni bohvieco....
Drake06 ja som sa doteraz nenaucila sa najest ked som na P. Ono sa to este ako tak da ked smrkas ale cez ihlu to nejde.. a to ani pit a na papanicko si spomeniem az ked nemam uz ziadnu energiu a moje telo nevladze.. tak vtedy som bola schopna nieco zjest a aj to tempom novorodenca
Vies ked si niekto picha 3 krat denne tak je normalne, ze si v pondelok spomenie ze jedol naposledy niekedy vo stvrtok.. aj takych poznam..
no, včera sme mali na mále. nenásytne sme si šlahli bobulku a bola to poriadna šupovica. nebolo nám všetko jedno.dávili sme každých 5 metrov. dokonca to jednu z nás začalo baviť. mysleli sme že udrela naša posledná hodina. tie stavy naozaj stáli za to. podotýkame, že predtým sa nám to nikdy nestalo.tí čo nás videli asi nemali z nás dobré pocity hehe. a stále máme dojazdy. tak chytáme záchvaty smiechu. a smejeme sa tomu, že sme mohli umrieť. ach jaj. krása. ale povedali sme si, že naším poslaním je zomrieť bohémskou smrťou.
drake: najest sa a zaspis ? to si teda vazne neviem predstavit... Ja vyvraciam aj vodu ked sa napijem, nie to este ze by som jedla... A spat sa tiez 3 dni neda...
BTW. viem, ze blba otazka, ale kolko je kubik na gramy ? takto fakt nemam prehlad
Ty vracias z pika? Mne sa podarilo len raz vyvracat zlc ked som to prehnala.. bolo to prvy krat do zily a dost ma to polozilo ale len tak na pol hodku a potom uz bolo relativne fajn..
Trip je masaker, to neni obycajna plytka droga. Ja osobne som po tripe zacal chapat sam seba o svet okolo uplne inak a myslim ze ma to zmenilo k lepsiemu...
najradšej mám keď niekto píše že na nejakú drogu neni fyzická závislosť a obhajuje to ako že je to super, že na marišku je len fyzická závislosť. Som závislý od heroínu, aj keď už 6 rokov čistý, bol som skoro 3 roky v liečebni. Fyzická závislosť sa dá prekonať do 2-3 týždňov. Psychika sa spamätáva dlho a nedá sa povedať že človek čo je čistý aj 40 rokov už nie je závislý. Howgh
Xpetkox: to je tvoja pičovina že sereš do seba sračky ako heroin také kurwy ako ty ked vravia smutnučké v televízii niečo ako ,nooo začalo to marihuanou ..tak mi je z vás zle lebo kazite meno slušným ľudom čo si raz začas dopraju jointa , a spomeň si na tie časy či to ozaj začalo marihuanou alebo pervitínom a heroinom
OK, vyskusal somtoho vela, asiq vsetko okrem nenavideneho heroinu, chce sa mi grcat, ked vidim niekde tie trosky, strasne...Ja drogam neholdujem, ale vzdy som nebol proste anjelik...Skusil som a dost, a to je vykom v porovnani s hocikym kto si uficiii len tak ,ani ho netreba prehovarat.
Piko je fuuuj, lebo ma dojazdy, nespavost, nechut do jedla...proste fuuuj, ee
cocaina je ina, centralny nervovy system je z toho mimo...pocity riadne, haluze, bez zlych sprievodnych znakov pikovania, tiez je to ovela mensia sracka. ale zavyslost vysoka, nici prepazku v nose, sliznice atd. drahe, zbytocne!!!!!!!!!!!!!!!
grass je jedina vec co kedy niekomu doporucim, to je super vecicka, ale vsetko s merou, ze?!!!
RE> Oroslav> už sa ten trend posúva i na východ. Súhlasím, že P je o ničom, napr. proti E a koxu, akurát P neuberá chuť na jedlo (moja skúsenosť). Na koxe tiež závisí ako sa podarí, može to byť i čosi ako H a P spolu. Napr. minule ma kamoš ponúkol nejakým 60% a v týchto daždivých dňoch mi to nepozdvihlo náladu, skôr naopak + ešte tie ztuhnuté hlasivky.. Keď som to mal 1.raz, bolo to oveľa lahodnejšie a zrejme i slabšie, žiadne brutality pikového typu.
drogy zmenia kazdeho,aj ked si jedinec namysla ze je v pohode a ma to pod kontrolou,ja mam skusenosti s travou,po 10 rokou fajcenia som dostaval depresiemsekol som s tym a vec je vybavena,nie?zacal som s pedrom,beriem ho uz 2 roky pravidelne,obcas prestavky,chcem prestat,neviem ako,bojim sa ze stratim priatelku,rodinu,a hlavne v seba stracam vieru ze to nedokazem,nikdy nezacnite s drogamy,ci su mekke alebo tvrde,spominam aky bol krasny moj zivot ked som mal 18 a bol som cisty,teraz mam 30 a som zavisly,hanbim sa,stop drogam
mam len 16 ale zazila som si uz vselico.je picovina ze trava ta navedie na trvde drogy.ja som hulila len par krat a hnet som skočila na piko...mala som problemi a ked som sa sfukala a bola som spedrena vsetko bolo super a svet mi prisiel krasny a super..bola to pecka!potom som skusila aj LSD a islo to dole vodou...uz to nebolo super ako pred tym..kazdodenne depresie, zivot ma nebavil a nemala som osobu ktora by ma podrzala...som cista len kratko ale je to len o psychike...fetovat sa prestat da ale treba najst dovod znova nezacat...viem ze teraz keby mi niekto ponukol dala by som si znova...a aj ked som cista a az tak mi to nechyba som stale bez zivota pretoze ten pravý zmysel som uz davno stratila a lutujem den kedy som si piko dala prvy raz no ten uz sa nevrati spat...najhorsie je ze to vsetko musim zvladat sama...bojim sa ze to nezvladnem a opat zacnem...ale to uz bude uplne o niecom inom ako teraz....proste dostalo ma to ku dnu...
Piko je sračka...raz som sa tak zničila, že som cely tyžden nemohla ešte chodiť poriadne... som si dala 2diely na jednom festiku a celu noc a den sa tancovalo.. potom ked som sa uvedomila tak cela dobita, cele chodidla jeden velky pluzgier.proste ludia to bola bolesť ! od vtedy už piko ani vidieť nechcem ! ked tak nejaky ten kolačik a fíčí sa , ale piko nem !
prečo sa vždy niekto vysmeje lebo nieje dosť inteligentný na to aby sa zapojil ... tak ako sa vždy najde xyz ľudí ktorý ťa idú zjesť za to lebo si raz za čas dopraješ ... ľudia sa boja neznámeho vždy to tak boo a tak to aj bude a preto to bude vždy nejaky degeš ktory to bude riešiť, rozoberať a odsudzovať ... ale k teme tvrde drogy = najlepšie drogy = najväčšie riziko = najväčšie pokušenie = najľahšie vytvorenie závyslosti ... a práve to posledené v mojej pseudo rovnici je najnebezpečnejšie lebo niekde v hlave mame ten pud ktorí nás núti robiť veci po ktorých nám je dobre ... dám si čokoládu, napustím plnú vanu s bublinkami atd. ... a po droge je neskutočne dobre čo mi nikto nikdy nevyvráti že nie ... tak si telo píta zas (psychika) ... a potom už ide len o to ako to ma človiečik usporiadane v hlave či príde na to kedy je to len oj*b jeho pudov a kedy už je neskoro a je to už v jeho hlave ... ale aby som to uzavrel tvrdé drogy su najnebezpečnejšie pre veľkých pôžitkarov a ľudí ktorí nemajú strach ... ja som mal kde čo ale vždy som mal a mám k šeckým drogám určitý prirodzený rešpekt ... peace
Takže este raz. Droy sú ako hadí jed. Je bezpredmetné baviť sa o poz. alebo neg. účinkoch pretože aj keď nie hneď, tak si vás tá droga počká, kím padnete hlbšie az na morálne dno. konkrétne Pervitín je veľmi nebezpečný!!! pretože ako u každej drogy to spočiatku vyzerá dosť lákavý stav a ľudia si neuvedomujú čo sa za tím skrýva.To jest: spočiatku super... potom menej až sa dostanete do stavu, kde neviete správne vyhodnocovať co je správne, co má zmysel, upadnete do depky a tá s vami už narobí svoje.. z lekárskeho hladiska vznikajú z pervitínu: Poruchy emócií, duševné choroby, panické poruchy, depresie, o závislosti samotnej ani nebudeme hovoriť. Celý Váš svet, ktorý niekedy za niečo stál je v RIŤi! Je to Ďiablov najlepší sposob ako sa ta zmocniť. Pamätaj že každy krát keď si dáš si tomu bližšie........End
Ja s tvrdymi drogami nemam vobec ziadne skusenosti, a zatial ich ani mat nechcem, vzhladom na moj vek...a ani do buducnosti, aj ked vyskusat treba vsetko...A nechapem ludi, ktory v jednom kuse rozpravaju o tom ake su drogy hrozne a kktiny a pritom ich nikdy nevyskusali...Ved ganja je ovela menej skodliva ako napriklad alkohol, aspon podla vedeckych vyskumov...a piju vsetci od 10rokov az do smrti, tak nechapem preco ak niekto chlasta tak je to v poho, ale ked niekto huli,tak je automaticky troska, podla ostatnych.......ehm dufam ze aspon dakto pochopi co som chcela povedat....
juu pikenko bobulky da sa da XcD proste mam v peee halusky hocijak ze span je klasika ale aj obmenu treba na co sa fakt hodi napr. delfinik (moja obluuubena bobulka ale musi byt ruzova) alebo naka ta carecka a potom uz staviky ...proste hocijak len dovyri ma zvyknu milo dojebat Xc/
Ahojky vseci. Musim napisat wou wou ako tu niektori obhajujete drogy a niektori hanite. Nenasla som tu, ale ani jeden prispevok ako trpi rodina toho, kto zacne brat drogy. Vseci co drogu zoberu su sobci, ktori mysli na svoje blaho a na nikoho okolo seba. Mne droga ublizila a zobrala strasne vela a to som ju ani neskusila. Tieto vase vyroky som pocuvala 10 rokov z ust svojho o 2 roky starsieho brata, ktory rad experimentoval s drogou az ho celeho pomaly pohltila. On prezival blaho a ja strasnu bolest. Pred ocami sa mi menil na niekoho cudzieho ci uz vyzorom, ale aj spravanim. Svojho brata som mala rada, mam rada a navzdy budem mat rada a nikomu neprajem zazit to co som prezila tento tyzden, ked som pozerala na bratove telo ulozene v truhle a ktore som musela odprevadila na cintorin. Prosim myslite na svoju rodinu skor nez si zacnete s drogou.
..poznam týpka, ktory piko fetoval 2 tyzdne vkuse (proste ked sa blizil dojazd dal si dalsiu ciarku) po tomto vycerpavajucom 2oj tyzdnovom "pikomaratone" sa pokusil obesit!! ale nepodarilo sa mu to lebo sa mu zlomil konár.. ked ho slahli na psychiatriu, tak skrabal nechtami steny a prosil aby ho nehali zabit sa, alebo aby ho zabili oni.. tento typek sa pokusil kvoli piku 2 krat o samovrazdu! ..poznal som ho aj ako dieta, bol to sportovec futbalista z vedlajsej triedy i ked trosku grazel, ale v podstate dobry chalan, teraz ked ho stretnem na ulici tu jeho strhanu tvar, ten bezduchy zlomeny pohlad a tie jeho vyhasnute oci ta apatia a nechut k zivotu co z neho priam srsí, smutne ..takze asi netreba fakt nic prehanat a piko obzvlast nie!! ..vela ludi si zo zaciatku mysli aka je to sranda aj ja som si to myslel az kym som nedostal 1. poriadnu depku z neho..
Halabala: Schranz to je nieco ako droga!! ..schranz je hudba - druh techna.. pouziva tvrde a industiralne sample.. má našlapané tempo!! je to ako masina co valí donekonecna a stále dáva nieco nové.. ..schranz je v podstate tvrde techno ..ked prides na party kde sa hra schranz, alebo len obycajne techno abo dramáč pochopis preco ludia zeru piko a kolesá.. (proste kazdy chce valit co najlepsie a najdlhsie) Cize mozem povedat, ze cez to secko ako mam rad schranz ho aj zaroven nenavidim, pretoze vela ludom otvoril cestu k drogam! ..samozrejme nemozno zvalovat vinu na schranz, techno d'n'b a pod., ze niektori ludia fetuju, kazdy clovek ma svoj vlastny rozum a rozhoduje sam ci si da alebo nie, ale urcite techno hudba podporila uzivanie drog! (najma pika a kolies) ..i ked to isto nebolo jej cielom..
No ja som skusila piko prwýkrát asi 2 mesiace do zadu...xcela som to skusit iba tak z nudy.Samozrejme som si nedala hned celu čiaru,ale tie stawy čo som mala boli w pohode,ale čakala som predsa niečo iné ked je tolko záwislých ludi na tom...mne sa iba nexcelo spat,co bolo najhoršie..celu noc som čumela do stropu a chcelo sa mi s kazdym rozprawat ked som bola wonku...nemala som ziadny problem hocikomu sa prihoworit co som nexápala,bo ja s tým problém mam...alebo som mohla wypit aj 10 poldecákow a opitá som nebola a najhoršie bolo,že som musela stále fajčit.jednu cigu za druhou.....nexápem ako moze byt na tom niekto záwislý,bo nič extra to neni...teda podla mna...
jaaaaaj kokoooos sak vi vite hovno o tom...........ja som to pol roka predavala v organizovanej skupinke s bossom........zadna slavaaa ked ta zmlatia fetaci pre jednu davku
@cicushka11 no to mas uplnu pravdu rovnake stavy som mal aj ja...skus si dat viac...budes sa spravat inak....ale ja si myslim ze na kazdeho posobia drogy inak.....niekto je divoky,chce sa bavit tancovat...niekoho to sekne a celu noc pozera do steny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
a na margo tejto diskusie zacni ty teda nie? DD
haha. ktovie okolo coho sa tocis ty ale?
nooo uz necem radsej... 5 mesiacov som cisty , skusenosti boli najprv super ale dva krat som to prehnal a skoncil som... pre istotu... tak uz len hulievam ako *piiip*...
PS> dat si cely 2 diely do nosa nie je ziadna sranda, bacha na to...
Ja by som nikdy ziadnu drogu nevyskusala, okrem cigariet a alkoholu, ale ani jedno velmi nemusim... Viem, ze mam slabu volu a kebyze si navyknem, tak skoncim niekde na odvykacke.
To Narkomanka: Troska zaujimavy nazor od dievcata s takym nickom
čo sa týka pika,,, možno stav je super,, aale človek, kt. nemá pevnú vôľu sa hneď na to namotá a potom zle nedobre...
na záver asi tak: raz za čas si daj jointa,keď už niečo chceš,ale tvrdé neber
Tráva:Asi naj droga ale práve tá jej lahká dostupnosť ,ľahkomyselnosť...TO ju robí nebezpečnou.Istý čas som jej aj troška podľahol.
Hrýby:JEDINá droga,po ktorej som nemal žiadne dojazdy,žiadne chúťky dať si to znova.Mal som menšiu dávku ale bolo to veľmi dobré
Extáza:Raz za pol roka,alebo pár krát za rok.Ak na druhý deň užijete správne vitamíny,a nemyslíte furt na to aké to tam bolo a ako by som tam xcel byt znova,tak je to super droga.Bál som sa istý čas,či ma nebude lákať ale ak je to 2 x do roka,na nejakej super párty,nepovažujem to ani za ťažkú drogu.
Speed->Neviem,ale mne speed spôsoboval neuverieľné zdravotné problémy + tie dojazdy som mal 2 x horšie ako ostatný.Pod vplyvom tohoto sa z človeka stáva obyčajný stroj,ktorý nemyslí nad tým čo bude dalej.Stav je síce super,tie schopnosti,ale určite to nestojí za to.Sám vidím čo to dokáže s ľuďmi.Toto by maly zakázať...
Jou jou.. tolerancia a zavislost je sfinka
Skusal si uz po bielku na dojazd si dat H ?
Vies je lahke povedat, ze sa najest ale ked mas pocit, ze ziaden zaludok ani nemas tak to moc nejde..
Ono ti to zuzuje zaludocne steny tak sa do teba ani vela nezmesti
Lsd, je len experiment ,človek čo by ho bral ako chlieb náš každodenný by bol skôr či neskôr prepnutý invalid ,kto chce nech vyskúša ,mne to už neak netreba...drogy už ma vôbec nelákaju
Wewo- spravny nazor
Vies ked si niekto picha 3 krat denne tak je normalne, ze si v pondelok spomenie ze jedol naposledy niekedy vo stvrtok.. aj takych poznam..
Najlepsie je nic nebrat a normalne papat
BTW. viem, ze blba otazka, ale kolko je kubik na gramy ? takto fakt nemam prehlad
Ty vracias z pika? Mne sa podarilo len raz vyvracat zlc ked som to prehnala.. bolo to prvy krat do zily a dost ma to polozilo ale len tak na pol hodku a potom uz bolo relativne fajn..
Piko je fuuuj, lebo ma dojazdy, nespavost, nechut do jedla...proste fuuuj, ee
cocaina je ina, centralny nervovy system je z toho mimo...pocity riadne, haluze, bez zlych sprievodnych znakov pikovania, tiez je to ovela mensia sracka. ale zavyslost vysoka, nici prepazku v nose, sliznice atd. drahe, zbytocne!!!!!!!!!!!!!!!
grass je jedina vec co kedy niekomu doporucim, to je super vecicka, ale vsetko s merou, ze?!!!
treba mat prilezitost, a rovnako aj zotpovednost!