@tomas akoze nehnevaj sa ale leze mi to na nervy tie PICOVINY!!!!!
nemienim si neustale pri kazdom refreshnuti zatvarat tie ******* !!!!!!!§
naco je to tu
@10 Na to aby si mohol na Birdz aj nadalej chodiť. To je ako keby si povedal že prečo chodí na Markize tolko reklám?! Televízia potrebuje z niečoho žiť a takysto aj internetovy portal.
no, mne tu vybieha nejaká sprostá na easy alebo čo, ale tak že do stredu okna... a dosť mi to vadí, ale je mi jasné že birdz z niečoho musí žiť, a keďže nevyberá žiadne poplatky na štýl niektorých nemenovaných portálov (azetovský PLUS systém, alebo booom), tak to prežijem.
no mne vadia tie reklamy čo vyskočia nad všetko a zavadzajú mi v strede stranky ale ja ich nečítam ja to automaticky ignorujem, podľa mňa je taká reklama neúčinná (a hlavne tu)...
asi nemám páru o čom ale dačo skákalo keď som ráno skúšal Firefox či ešte ide keď ho nepoužívam, ja tu cez chrome dojdem a je pokoj a super reklamy neskáču veď mi bolo divé že žádnej reklamy tu niet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@2 ha ha ha
nemienim si neustale pri kazdom refreshnuti zatvarat tie ******* !!!!!!!§
naco je to tu
si mysli, že pre nejakých hlupakov teraz tomaš zruši nejake reklamy, z ktorych moze birdz aspon niečo ziskat? ??