nemám obľúbených hercov, spevákov a tieto veci, až na tohto.
Edward Norton.
Ja ho seriózne žeriem. Pripadá mi hrozne charizmatický, jeho herecké výkony sú pre mňa neskutočne profesionálne a precítené a fyzicky ho žeriem taktiež. Aj ako sa vyjadruje pred médiami a všetko, nemá potrebu predvádzať sa, proste whole package. ♥
no a tu je v mladšom vydaní, z ktorého nezvláááádam:
@likjul och tento má najväčšiu charizmu! @noha05 sexi klasik @hoperpohroma TH to isté čo v 1 a oo ten nad ním dakujjem za nový typ na film @artlover mentalistáá! kukávam @riversong oo kto je ten druhý? @aprilynne TH právom vyhráva ! 3x @anitchka toho som už niekde videla to je nejaký model
@cibulieri som z neho zmätená nepríde mi taký milý a nežný ale skôr také zviera ale na druhej strane keď spieval napr Little things that give you away tak som musela zmeniť názor ale Mike je u mňa stále topka
@subarnica ak chces tak si vypocuj aj pesnicku Not Alone v ktorej spieva Chester. Je taka plna lasky, kludu a neznosti na moj vkus vobec to nie je HARD... Ale Chestera mam tiez rad pretoze je kral zivot sa s nim nemaznal a zazil si toho vela a predsa vsetky tie zle veci prekonal a este sa stal aj slavnym. Proste Linkin Park je moja NAJ kapela a mam ich rad ako celok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
nemám obľúbených hercov, spevákov a tieto veci, až na tohto.
Edward Norton.
Ja ho seriózne žeriem. Pripadá mi hrozne charizmatický, jeho herecké výkony sú pre mňa neskutočne profesionálne a precítené a fyzicky ho žeriem taktiež. Aj ako sa vyjadruje pred médiami a všetko, nemá potrebu predvádzať sa, proste whole package. ♥
no a tu je v mladšom vydaní, z ktorého nezvláááádam:
u mňa je to Mike. a neviem prečo, proste to tak mám
fc00.deviantart.net/fs70/i/2014/029/9/4/fan_art___bastille___daniel_smith_by_mistermya-d748efd.jpg
www.standard.co.uk/img/rO0ABXQAaGZ7aHR0cDovL3d3dy5zdGFuZGFyZC5jby51ay9pbmNvbWluZy9hcnRpY2xlOTIwNTkwNC5lY2UvYWx0ZXJuYXRlcy93NjIwLzM4UllBTlRFRERFUjIxMDNBLmpwZ31mNzc3OGYzMTV0.jpg
» smolito-no.wz.cz/Muneca... Brava/Muneca Brava pics/ibiza3.jpg
Ivo predsa!
je to proste klasik
a Simon.
páči sa mi ten vo videu
lebo odkedy som videla The Prestige, ho ľúbim :3
Josepha sem už pridala pohroma, ale treba znova
Oni sú všetci akýsi krajší keď hrajú.. a každý znamená pre mňa niečo iné
lebo má priam magické oči a ten úsmev no proste cute
tak dám aspoň Arnima
:
...
:happy:
@noha05 sexi klasik
@hoperpohroma TH to isté čo v 1 a oo ten nad ním dakujjem za nový typ na film
@artlover mentalistáá! kukávam
@riversong oo kto je ten druhý?
@aprilynne TH právom vyhráva ! 3x
@anitchka toho som už niekde videla to je nejaký model
ale inak Al Pacino, Paul Newman, Steve McQuenn
( tuto sa mi na niekoho podobá O_o )
áá samozrejme najväčšia láska
♥ ♥ ♥
Spomeniem len : Braňo Deák, Joseph Morgan, Enrique Iglesias a nesmiem zabudnúť na našeho Franka! (Michael Brown) Nikto ho sem ešte nepridal
annoying cunt
lebo hrá formu a je úplne decko, čo je imho nehorázne super
@michaelcorleone
:happy:
*o*
» images.kpopstarz.com/data/images/ful...
» images.sodahead.com/polls/003193521...
» ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMT... @._V1_SY317_CR130 ,0,214,317_AL_.jpg