Akú najnetradičnejšii či najzaujímavejšiu príchuť zmrzliny ste ochutnali?
Ja som mala sezamovú, matcha, orgovánovú, proseccovú a včera figovú s červeným vínom zaujímalo by ma, ako chutí ryžová a doma keď si robím nice cream, dávam si do nej arašidové maslo alebo tahini
Ja nemám veľmi rada zmrzlinu a zároveň mam v poslednej dobe problém s novými chuťami, takže sa radšej už držím toho, čo poznám hoci som na všetky chute zvedavá, radšej sa prekonám a nedám si
Ja som zvyknutý na klasické príchute...možno dračie ovocie, ale to tiež asi nie je niečo nezvyčajné. Ja si dávam netradičné príchute len výnimočne ak vyzerajú, že by naozaj mohli chutiť ako by mali.
@luc.ka@2 wow, čakala som všeličo, len nie redkovkove výhonky tá pikantnosť musí pekne podtrhovať fresh ovocnú chuť melónu, ale neviem si to predstaviť ochutnala by som hneď. Inak v BA máte skvelé zmrzlinové salóny, na Koun si robím zálusk už roky a furt sa mi tam nepodarilo ísť
@sajzousko pitahayu som mala aj ja, ale bola som sklamaná, nechutilo to vôbec nijak.
@ladydoga u nás majú levanduľovú s čučoriedkou, je výborná, má krásnu farbu, jedna z mojich obľúbených
@thunderstorm@8 noo uz to bolo davno, a uz si presne neviem tu chyt vybavit, ale viem ze bola taka lahucka a svieza a ze som ju chcela zas, ale uz som ju tam viac nevidela. Oni zvykli vymyslat vselijake prichute, ale sa mi zda ze tento rok parkrat co som tam bola, uz to bola dost nuda a klasicke prichute.
A tu levandulovu tiez milujem ? ta jemnucka chut aj farba… ?
Tento rok musim povedat, ze zmrzka u Arthura bola asi top v Bratiske
U arthura slany karamel, to bola taka bomba, ze to muselo mat kalorii za 3 porcie obedu ? este s arasidmi navrchu. Ale to asi neocenis, su to zmrzky klasickej receptury, s poriadnou kravickovskou smotanou alebo co to v tam je, ze je to take neskutocne lahodne ?
@luc.ka@13 u Arthura sme boli s priateľom, mali aj sorbety to je riadne výstredný zmrzlinový salón neprehliadnuteľný, my sme chceli ísť do Kouna, ale keď sme videli Arthura, išli sme tam u nás robia slaný arašid aj slaný karamel vegánsky našťastie, to sú jedny z favoritov tiež
@lostinthedark@16 no bylinkové a ovocné vo všeobecnosti nepovažujem za netradičné, ani napríklad čoko a chilli, to je veľmi bežné kombo. ale každý má tú hranicu trochu niekde inde, takže neexistuje nesprávna odpoveď, uznávam ti to ale rakytníkovú by som si nedala, veď to musí byť hrozne kyslé
@thunderstorm@15 viem ze maju aj sorbety, ale tie smotanove su riadne supy ? ale mam rada aj sorbety, neviem teraz ktory bol moj naj, tam su asi vsetky vyborne
neviem, čo je netradičné, možno pomarančovú? a potom tiež také, že levanduľa, čierna moruša, moruša ako taká, grécky jogurt a tak... ja neviem, čo je tradičné, takže sa to blbo háda
Až taká netradičná nie je, ale poteší ma, keď majú makovú.
A čokoládová s čili bola zaujímavá, no inak nerada experimentujem. Mám rada také smotanové (slano)karamelové a orechové, alebo potom poctivé sorbety.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Vyborna, ale asi ju mali v Koune len jediny krat
@sajzousko pitahayu som mala aj ja, ale bola som sklamaná, nechutilo to vôbec nijak.
@ladydoga u nás majú levanduľovú s čučoriedkou, je výborná, má krásnu farbu, jedna z mojich obľúbených
A tu levandulovu tiez milujem ? ta jemnucka chut aj farba… ?
Tento rok musim povedat, ze zmrzka u Arthura bola asi top v Bratiske
@varlatan @12 katku?
A čokoládová s čili bola zaujímavá, no inak nerada experimentujem. Mám rada také smotanové (slano)karamelové a orechové, alebo potom poctivé sorbety.
Maková je úžas